![]() |
Może psycholog by pomógł?
|
Cytat:
|
Właśnie mają pomysł,ale czemu to do cholery nie chce wpaść?
Zieniu wejdzie chyba Wodzisław,sędziowie,czerwone kartki,to się już jakiś standard robi? |
Co z tego, że mają pomysł skoro w piłkę se trafić czysto nie mogą? :|
|
kyrie eleison :D jeśli tego nie wygramy to Brożek powinien dostać bure od trenera powinno być z 3 :0 ..dobra niech stracę 3:1 :P .
|
Pomysł jest, akcje są, nie ma bramek.
|
Jak widze tą twarz Łobodzińskiego zmęczoną po 10 min gry to się zastaniam co on przed meczem robił albo co jemu robili...
|
Van Gaal ostatnio mówił, że nie ma nic przeciwko seksowi zawodników Alkmaar przed meczem... Tylko, żeby nie robili tego kilka godzin. Może w tym sęk Rafi? :D
|
Czerwień dla gospodarzy, średnio zasłużona.
|
Cytat:
17 min do końca - grają w 10. K***a to trzeba wygrać.. Sędziowie zaczynają się gubić. |
Aleksander out , teraz juz wszystko jest w rek..nogach Brożka .
|
Jak sobie samobuja nie strzela to znowu bedzie remis a dotego czerwien dla nich to juz wogole sie zamkna na wlasnej polowie,ehh ale wiara czyni cuda!!!WIsla
|
Mam nadzieje, ze korzym dozna w jakms meczu skomplikowanego zlamania w kolanie i zerwania wiazadel i sciegien.
Co za gowniarz .......ony. |
Cytat:
|
Odra usilnie gra na czas, zawodnicy faulują w obronie, symulują w ataku.
Będzie 0:0. |
richtig.. Korzym powinien dostać czerwoną kartkę a schodząc doznać kontuzji...
Wreszcie ! Zszedł ten "nie che bana" Korzym bez tego symulanta to jest szansa na płynniejszą grę i na strzelenie jakiegoś gola ... |
Ale po nich wogule zdenerwowani nie widac, chyba nie mja swiadomosci co graja, ktos im to powiedziec musi!!!
|
Paranoja... Sędzia ślepy, Odra powinna kończyć w 9. Paweł Brożek wraca do starej formy, z dwóch metrów nie trafić:evil:
|
mi sie wydaje ze nam polonia ucieka i do tego chcialem dodac ze strasznie mnie to wk...... jak Polscy pilkarze wiedza ze nie mzoe byc klapy w nastepnym meczu i sa lepsi ale nie potrafia zapier..... na tym meczu
|
Ja .......e. Nie wierzę w to co się dzieje :(
|
K...... m...
Wisła grac |
Sędzia ch....wy
|
Cytat:
|
kolejna strata punktów z cieniasami sie szykuje:(:( K... może na te 5 ostatnich minut sie zmobilizuja
|
Co za kaleka Łobo :/
|
nie ma bramki w boczna siatke
choleraaa Rygel z 8 minut poleży |
Nie wierzę własnym oczom ;(
niech ktoś teraz powie, że nie istnieje kompleks Odry, żeby takie piłki jak dzisiaj nie wpadały już dawno nie widziałem. A szkoda, bo jest/była ogromna szansa na dogonienie czołówki. Kolejny mecz o którym trzeba zapomnieć |
ŻENADA ****a mać żenada to samo co z ŁKSem
|
bede musial sie chyba napic
|
1111111111111 Wislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
gggollll
!!!!!!!!!!!!!!!!! JEZUS MARIAN dziekuje !!! |
Paweł zbawco!!!!
|
****a wreszcie! Brożek :)
|
Kamien spadl z serca!!! Ej Wisla goll!!
|
goooooooool
|
nareszcie BRAWO PAWEL !!!!!!!!!!!!
|
Jezu, myślałem, że z nerwów się wykończę :)
|
ufffffffffffffffffffffffffffffff, rany boskie, jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie. co nie zmienia faktu ze naszym kopaczom nalezy sie spora bura
|
Paweł zwracam honor,ale i tak powinno być przynajmniej 3 ;)
Szacunek za to podbiegnięcie do Piotrka i wyściskanie braciszka:) MAŁY!!!!! |
Nie wierze!!!!!!!!!!!!! Chyba pierwszy raz w końcówce udało się strzelić!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl