![]() |
Wyeliminowali nam drugiego najepszego zawodnika w skladzie.Brawo Legia + PZPN = sztama forever:evil:
|
i niech mi jeszcze raz na tym forum jakiś warszawski napinacz napisze o sprawiedliwym PZPN.
Sa dwa wyjścia: - albo zbojkotować najbliższy mecz - albo dopieprzyć krawaciarzom Dość chamstwa i bezprawia mr_kwolf Boguski został ukarany podczas meczu napomnieniem i w związku z tym Komisja miała g... do karania. Co z Grzelakiem????? I wisi mi czy Grzelak zagra przeciwko Wisle czy nie. I tak jest beznadziejny jak ta cała PZPN-owsko ITO-owska druzynka Chodzi o zasady |
Jakoś dziwnie byłem tego pewien. Przecież najbliższy mecz z legią to trzeba wesprzeć warszawiaków. Ma może ktoś linki do sytuacji Boguskiego i Grzelaka?
|
Teraz tym bardziej trzeba ogolic Warszawe.
Niech wiedza ze chociaz pomagaja Legii to i tak damy rade! To jest zbrodnia w bialy dzien, jak inaczej to nazwac skoro Grzelaka nawet nie ruszyli? Polska liga to jednak wielkie jedno bagno i multum przekretow. |
Yhm. Nihil novi. Niech się Legioniści teraz cieszą, zarząd na pewno też tańczy z radości, a jutro pewnie będzie kac. Norma.
Ja jestem wściekły. Ogromnie wściekły. I naprawdę mam już wszystko w dupie co się będzie działo, niech Tylko NASZA WISŁA dopieprzy Warszawiakom w niedzielę. Niech zobaczą, że żeby mieli jakiekolwiek szanse musieli by nam zdyskwalifikować nawet nie jedenastkę meczową, ale całą 18 powołaną na ten mecz. A użycie słów że oni zdyskwalifikować w znaczeniu Legia jest w 100% celowe. Hej Grzelak, Grzelak nanana... |
Skandal.
Brak slow ,PZPN & Legia dwa bratanki. ZAwsze mieli chody i beda miec,co zrobic. Przekret w bialy dzien. Proponuje w zamian "zajać" sie szanownym Canal + i Komisji Dyscyplinarnej wyczynami Szali Wojciecha . |
Kopnąć to go kopnął, ale skoro sędzia upomniał obu zawodników to po kiego grzyba się wpieprza jakaś jebana komisja?
|
Mamy żanującą Ligę, żenujących dziennikarzy, żenującą stację to i żenującą komisję.
Zamiast meczu rundy mamy kupę. Zamiast emocji sportowych mamy skandal - wykreowany przez stację Canal+. |
Chodzą słuchy, że materiał z Canału + został prawdopodobnie przekazany i puszczony w delikatnie przyśpieszonym tempie aby nadać drastyczności sytuacji. Myślę że można to jakoś sprawdzić ?
|
Gratulacje. Wszystkie osoby zamieszane w ta decyzje, moga bic sobie brawo.
W wybitny sposob udalo im sie popsuc spotkanie, zapowiadane jako hit kolejki. Powiem szczerze, ze zupelnie stracilem ochote na ogladanie tych zawodow i bez wzgledu na wynik, czekam juz na nastepna kolejke... |
Cytat:
|
Zaraz... Sytuacja UMKNĘŁA trójce sędziowskiej: http://e-adwokat.eu/polskie-sady.html ? No to na jaki chu... główny upomniał obu??????
|
mam nadzieje, ze pojedziemy lEgłą do piachu i to ostro. kuriozum i tyle..
|
Ale po co te lamenty?
Może warszawiacy napiszą nam na forum kiedy to PZPN "skrzywdził" Legię. (Proszę tylko nie wspominać odebranego mistrzostwa bo tylko za to to Wójcik nie powinien wychodzić z wrocławskich kazamatów przez najbliższe lata). Niestety tak jak kiedyś, ulubienica PZPN-owsko resortowych działaczy, była wywyższana kosztem innych klubów tak i dziś nie jest obca włodarzom OE. Dlatego mistrzostwa nam smakują lepiej a "Ległaaaa, legła Warszawaaaaa...." ma dodatkowy wymiar. Sprzedajna liga, sprzedajni działacze, głupi dziennikarze.... hucpa i granda w biały dzień w majestacie prawa. |
mam nadzieje że nasi dostaną takiej agresji i będą tak zdeterminowani że pomszczą Rafała i rozjadą PZPNowskiego pupilka do zera pokazując że nawet bez Boguskiego jesteśmy najlepsi
|
KUR*** trafia mnie ...
mam nadzieje że chlopaki pokaża w Warszawie sportowa złość - równiez a może przedewszystkim po dzisiejszej kuriozalnej decyzji |
niech ktoś poda maila do canal czy kanał? napiszemy twarowskiemu i smokowskiemu jacy z nich manipulatorzy, oni to rozpętali, dupki pzpn-owskie tylko pociągnęły dalej co było pewne , wyrok zaocznie bez Boguskiego ? pośpiech ? po co? zaraz usłyszę o kompleksach wobec warszawki , a to jest według mnie ukartowane , jak pamiętam zawodnik zawsze byl wysłuchany , to samo sędziowie , a tutaj? mega skandal , na pohybel , dajcie linka do kanałowych dupków
|
Mnie najbardziej rozluźnia rygor natychmiastowej wykonalności. I gościa zawiesili bez zaproszenia i wysłuchania strony. Ciekawym czy chociaż skonsultowali się z arbitrem prowadzącym zawody.
Jaja. Coś duży ten zbieg okoliczności. |
Jeżeli po takim czymś nasi piłkarze nie znajdą w sobie dostatecznej motywacji żeby przez 90 minut pojechać z Legią na maksa, to jestem skłonny stwierdzić, że nic i nikt nie zmusi ich do zaangażowania. Mam nadzieję, że warszawiaczki strzeliły sobie w nogę, że Wisła się zepnie i zdeklasuje "sportowców", z klubu któremu od lat najlepiej wychodzi gra przy zielonym stoliku.
Ja bym tej karze przyklasnął, gdyby wszyscy piłkarze byli sądzeni w ten sposób. To co odstawiło Canal+ było żenujące, z Boguskiego zrobili żądną krwi bestię, podczas gdy Wojciech "Łokietek" Szala i Dickson "Saneczki" Choto zawsze są niewinni, nikt się nawet nimi nie zainteresuje. Powiem tak- walić to, jak wygramy satysfakcja będzie podwójna, a ewentualna porażka mniej zaboli. Co do samego spotkania, to nie wiem, co się nim tak wszyscy jarają. Gdyby nie to zawieszenie mecz obchodziłby mnie tyle samo, co spotkanie z Odrą Wodzisław, nawet frekwencja i doping będą zapewne na podobnym poziomie- w takich warunkach trudno o wielkie widowisko. Nawet jeśli piłkarze będą wychodzili z siebie to i tak wyglądać to będzie jak przedsezonowy sparing. |
Cytat:
|
Ja pierdo.., ..... wierzyć się nie chce...Grzelak bezczelnie popycha sędziego i nie dostaje kary, a Boguski lekko kopie przeciwnika w ferworze walki i dostaje karę na 2 mecze! - Skandal. Może od następnej kolejki każdego karajmy za dotknięcie piłki podczas meczu? Za dwa dni mecz z Legią, czy kogoś dziwi wobec tego ta kara?
PS: Co byście panienki z ekstraklasy nie zrobiły Grzelak i tak nigdy nie będzie brazylijczykiem... |
Ja w tym temacie za "Ległą" was wyjątkowo nie zbanuje, ale apeluję o rozsądek. To, że zawsze mieli silne plecy w mediach i PZPN-ie to jest fakt, ale kij im w szprychy. Widać inaczej nie umieją.
A taki Szala co mecz... Ech. |
Idiotyczna decyzja (jeśli faktycznie, sędzia ich upomniał).
Z drugiej strony apeluję o rozwagę, bo gadki typu "Legia ma fory w PZPNie", jak nic przypominają mi teksty Pasiastych tyle, że o nas :-) |
jak Wolfy pozwala to ..... , .....,w....a
|
Cytat:
Nie ma co okazywać słabości i ośmieszać samych siebie(jako kibiców Wisły). |
żartowałem , ale swoje wiem i śpiewam
|
Cytat:
Tu masz 100% racji. Nigdy nie podniecałem sie meczem z Legia bardziej niz meczami z innymi ekipami. Ot, taka druzyna jak inna, tylko bardziej forowana przez centralę. No, ale oni żyją w przekonaniu, że dla wszystkich mecz z Legią to jakiś honor. Trochę w tej sytuacji żali mi ich kibiców. Smutne musi byc kibicowanie ekipie tak bezsilnej, że aż "wspieranej" przez stronnicze media i stronniczy PZPN. Co do samego PZPN-u to życzę tym wszystkim przekrętasom, (i z centrali i z terenu) żeby w koncu znaleźli sie tam gdzie ich miejsce - w więzieniu. Żal w tym wszystkim Boguskiego: jeden z najgrzeczniejszych chłopców w lidze wydymany przez głupców, ktorzy niestety nadal mają tu władzę. Rafał, trzymaj się, ta banda pętaków po prostu Ciebie się boi. Oby Cie to nie załamało, ale uświadomiło jak wiele znaczysz.... |
Wszystko itak wyjaśni sie na boisku .... zobaczymy co czas pokaze .... potem bedziemy sie zastanawiac co dzialo sie przed meczem ....
|
Jest gdzieś dostępne video z tym odepchnięciem sędziego przez brazylijczyka Grzelaka ?
|
****y jebane! Mam nadzieję że piłkarze się zmobilizują wszyscy! I że pokażą na boisku Legii kto jest mistrzem.
|
Cytat:
Chciałbym aby nasz klub sprawdził ten zapis bo śmierdzi to na odległość. |
Nie wie ktoś czy jest gdzieś na necie filmik pokazujący całe zajście?
Nie mogę znaleźć. A już myślałem, że w czwartek wieczorem, 3 dni przed meczem dadzą sobie spokój i nic nie będzie. Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale to sk***ysyństwo czystej wody. Skandalem jest, że wyrok został podjęty zaocznie i bez poinformowania klubu o prowadzonym dochodzeniu. |
To kopniecie bylo pokazywane w lidze + , lidze + EKSTRA , ewentualnie w Szybkiej Pilce?
|
To kopnięcie było w Lidze +
|
Cytat:
Jestem baaaardzo ciekawy w jakiej formie dostarczany jest materiał z C+ do ekstraklasy i czy nie dochodzi tam do naruszenie przepisów. |
sam ogolnie szanuje przeciwnikow, ale po takim czyms miarka sie przebrala.. i dla mnie teraz to stara kur** legła.
to jest szopka i tyle. zawiesza sie zawodnika, bez jego obecnosci, bez informacji dla klubu, i jeszcze bez mozliwosci odwolania.. rece i tyle. mam nadzieje, ze nasi pokaza im gdzie ich miejsce. |
Nie pieprzcie już o manipulacji nagraniem. Przewinienie było to i kara jest. Czy słuszna, to inna sprawa. Najbardziej boli, że od jednego gościa gdzieś w studiu montażowym C+, zalezy skład druzyny w najblizszym meczu i być może losy mistrzostwa Polski. C+ rozpatruje to co koles podsyła. Jednym słowem to co chce pokazać pokazuje, czego nie chce nie ma. Zaskakuje też szybkość i natychmiastowa wykonalność podjętej decyzji.
Teraz wypada wygrać z Legią na boisku i zakończyć sprawę. |
A jeszcze co śmieszniejsze to sędzia to widział i kazał im się przeprosić.
Cytat:
|
Nawet po PZPN-ie się tego nie spodziewałem. Grzelak z Szalą muszą mieć niezły brecht z tego co się dzieje. Teraz od naszych zawodników oczekuję by zapieprzali przez cały mecz i pokazali tym warszawsko-legijnym ch****, że takie wałki wpływają na nas mobilizująco.
|
Ciekawy jestem jak teraz zagramy, w jakim ustawieniu - brak Boguskiego, Jirsak po kontuzji forma nieznana - z przodu to cienko wygląda....
I jak tu nie wierzyć w spiski... ale co tam, nie ma się co załamywać - ale będzie ciężko. Oby chociaż zremisować:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl