![]() |
Cytat:
Do boju WISŁA!!! |
spokojnie panowie, przecież mieliśmy 14 punktów przewagi.
kto się założy że Górnik nie wygra żadnego z kolejnych pięciu spotkań ? |
Cytat:
@dadek: zgadzam sie, miejsca klaunow sa w cyrku, a nie na boisku, ani tutaj na forum |
Cytat:
Z calym szacunkiem dla Ciebie ale wypierdalaj jak masz takie pierdoły pisac... |
z autu rzucic wprost w górnika? Ludzie bez przesady, dzisiaj nic nam nie idzie i rzeczywiście o choby punkt będzie niesamowicie ciężko
|
Cytat:
miejsce klauna jest w cyrku a nie koniecznie w naszej bramce... |
Piotrek też chyba zapomniał jak się gra w piłkę..
|
Marcelo ;o
|
****a Vaclavik mecz życia ma... Dlaczego z nami?
|
jeszcze damy rade,trzeba wierzyc!!Ej Wisla Gol
|
Gornik zamurowal bramke,dajcie Marcelo znow do ataku :lol:
|
Miałem cierpliwość do Pawełka i starałem się tłumaczyć jego kiksy złym dniem, czy chwilą nieuwagi - ale sorry bez przesady:|
|
O tym pisałem.
Przegrana w takim meczu jest wielce prawdopodobna. Cóż, szkoda tych straconych 3 pkt. Ten sezon raczej idzie do lamusa, od nowego trzeba się wziąść w garść + transfery. |
Ta nieskutecznosc po raz kolejny mści sie na nas :/
PS. Spokojnie..Sezon sie nie skonczyl jeszcze, Poki co mamy runde wiosenna przed soba.Chyba ze nie kupia nikogo to wtedy zgadzam sie ze zdaniem Spoxtera. |
Cytat:
****a ale z was kibice, telefonikowcy :rotfl: |
Może się uda.
Ogólnie widać że Wiśle raz idzie, raz nie idzie. A szczęscia to my też nie mamy. W taki sposób majstra się nie zdobędzie. |
Cytat:
|
widzieliście strzał Zieńczuka z 71 minuty...
po prostu ręce mi opadają! |
skad oni maja ten dzwonek jeb.....
|
Cytat:
Nikt nie jest swieta krowa w Wisle. Tym bardziej pilkarz, ktory srednio co 3-4 mecze wali jakiegos babola. |
no i pawełek się obudził bo strzały wyglądają na groźne
obrony nie mamy, w ataku gramy całe g*wno, ehh i ten walony dzwonek! |
MAgiera wozi nasza cala obrone ,zal na to patrzec
|
Małecki :) kolejny wieczny talent bo postępu nie widać w jego rozwoju, niby szybki ale zawsze brakuje czegoś.
|
Spokojnie ludzie...NIE WALIMY NA PILKARZY! Jeszcze mecz sie nie skonczyl, jeszcze sezon trwa. Bedziemy na 3ecim miesjcu i tyle po tej kolejce. Transfery, ciezka praqca, trening i mamy 1wsze miejsce w zasiegu. Ale powtarzam--bez wzmocnien nie mamy szans na nic.
|
Cytat:
---- Marcelo tragicznie, zastanawiam sie czy on nie bedzie drugim "kangurem" |
Niestety - ale tego się obawiałem, nie tylko ja zresztą - krótka wartościowa ławka i przy kumulacji ciężkich meczy zaczynają się kłopoty....
Jak jeszcze ktoś napisze że jesteśmy najlepsi w lidze i przewyższamy resztę zespołów to go "zwyzywam" nie patrząc na bana.... dzisiaj widać w jakim momencie jest Wisła! |
Cytat:
jeżeli o mnie chodzi możesz po meczu dać Pawełkowi medal, postawić wódkę czy co tam tylko chcesz... lepiej od tego bronił nie będzie... |
Czemu Marcelo na boisku został?Jest fatalny,największe drewno,jakie w życiu widziałem.W ofensywie niezły,ale w defensywie tragedia.Ponadto fatalnie Zieniu,beznadziejnie Pawełek i słabo Łobol.Będzie dobrze,zły dzień może się każdemu zdarzyć.Nie ma czasem takiego przepisu ,że jak 2ch bramkarzy bedzie miało kontuzje to klub moze kupić 3go?Bo jak Mario bedzie tak dalej bronił to słabo to widzę.No się Heniek odgryzł :)
|
Cytat:
Wole przegrać z Lechem czy Legią, ale z takimi Górnikami trzeba wygrywać, bo po takich zwycięstwach z takimi drużynami jak KSG się zdobywa mistrza. Byle dopiąć do miejsca pucharowego, ale to też będzie ciężkie. |
Takie mecze to sie gra tak ze trzeba strzelic gola i sie bronic a tu ku*wa spiaczka od 1 minuty iczekanie ze ktos zrobi za mnie i tak sie to konczy
|
Polowa z was nie moze sie nazywac kibicami, Wisla juz jest ble, fuj i niedobra, opoanujcie sie!!!
EDIT: I co zatkalo kakalo, kto mowil ze szkoda meczy, tracimy 3 punkty, w waszych swiatach moze tak. |
Sobobobobollll!!!!
|
No nareszcie !! Więcej ambicji...
|
Dowiezc chociaz remis, Lech i Legia remisuje i jest ok.
|
Cytat:
|
Gol :d !!!!!!!!111111
|
Jest!
Walczyć do końca! |
gooooooooooool!!!!!!!
Świetna wrzuta Małeckiego :P |
wierzyć do końca !
|
Cytat:
ja zawsze wierze, tylko lubie zapeszać. kiedyś zakumasz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl