![]() |
Cytat:
A co do tej mendy to powiem krótko: Ci którzy robili interesy z ta szumowiną sami maja w bani piachi! Czytając jego posty z daleka zalatuje pokemoństwem i szują! Szacun dla oszukanych:-) |
dobra koniec dyskusjii bo to juz jest smieszne... w kółko to samo ...
|
DYMEK nie mów że wpłaciłeś pieniądze w tamtym tygodniu sprawdzałem kilka razy i nie ma tych pieniędzy Dalej będziesz mówił ze wpłaciłeś?
|
Nie możecie się jakoś w parę osób zebrać i odwiedzić tego złodzieja? skroić mu całe wyposażenie domu i z głowy :lol:
|
Czego panikujesz kasę wysłałem w piątek z poczty na konto które mi dałeś jeszcze nawet dwa dni nie mineły a robisz zamęt poczekaj jeszcze dojdą na pewno.
Tyle w tym temacie z mojej strony |
Cytat:
Współczuje poszkodowanym i cierpliwości gratuluje... |
Widzisz Dymek do czego doprowadziłeś? Podbijam ofertę odkupienia karnetu. Pieniądze schowasz w skarpetkę, skarpetkę pod cegłę we wschodnim rogu babcinego strychu i lokata będzie bezpieczna.
Cytat:
|
dostuffca a jak mogę karnet sprzedać>?
Każdy chce kupić a nikt nie wie Jak to zrobić bo ja nie chce żeby ktoś wchodził na mecze na moje dane bo wrazie co to ja mam problem |
Cytat:
Bo od momentu kiedy to zrobiłeś to masz tylko przerąbane. Szczerze radzę: wyprowadź swoje błędy na prostą (czyli pooddawaj co nie Twoje) - nie pisz tu już nic więcej (bo tylko pogarszasz swoją sytuację), a jak już zrobisz jedno i drugie to błagam nie zakładaj już więcej koszulki w Naszych barwach - po prostu Ci nie przystoi. Powodzenia na nowej drodze ! |
Cytat:
Lać na to... Jeszcze by się nam wróciło ;] |
Nie chce być tu obrońcą uciśnionych, ale nie sądzicie, że jednak trochę przesadzacie?
Dajcie chłopakowi jeszcze parę dni.Wie, że źle zrobił i ma nauczkę. Tego typu sytuację już się zdarzały, zdarzają i będą zdarzałya prowokują sami zainteresowani, . Jak można obcej osobie wysłać kasę na konto i liczyć na farta, że ta osoba jest uczciwa? |
Taka tylko ciekawostka odnośnie naszego Dymka. Podawał kiedyś swój numer gg, więc sobie zapisałem klienta i co dzisiaj widzę na opisie:
"6 Listopad POZNAŃ Lech vs Nancy" Bez komentarza. Btw, rachunki uregulowane? |
Ten, który prorokował, że on się już nie pojawi na Wiśle powinien poważnie zająć się bukmacherką... :D
|
A więc wygląda na to, że użytkownik Watts wykazał się niezwykłą przenikliwością;)
Cytat:
|
Dymek dla mnie jesteś MiSzCz :D
A tak na poważnie to smutno sie robi jak się pomyśli że tacy ludzie żyją gdzieś bliżej czy dalej, ale ogólnie że są... Dymek ty to jedynie albo sędzią piłkarskim możesz zostać albo prezesem PZPN |
Ciekawe na jak długo zasili szeregi" najwspanialszych kibiców w Polsce":D?? podajerzewam ze na wiosne bedzie do Warszawy jeżdził:) co za pajac..
|
Przypuszczam że w grę może wchodzić Polonia Warszawa, która jest teraz liderem :lol:
|
Cytat:
Obyś w złą godzinę nie wypowiedział :> bo ja mam nadzieję, że kiedyś będzie lepiej w tych środowiskach... no wypluj, no... :p |
wygląda na to że czas obrać nową drogę kariery zawodowej - jasnowidztwo :D
|
barwy już ma by sie podlizać nowym kolegom i rzucić na płot..
ku.r.wa bez honoru.. |
po chvj na Lecha? Nie bliżej na Cracovię?
Albo na Hutnika? Tam przynajmniej nie ma potrzeby kupowania dla "braci po szalu" biletów... :lol: |
Takie historie to się fizjonomom nie śniły.
|
dokładnie lub politykiem obiecuje a za przeproszeniem Chu.. z Tego jest kasę już oddaje od Lecha niby wpłaca na konto i dalej nie ma teraz już 0 kontaktu z nim jest i 100zł w plecy ale co tam kasa przynajmniej by nie kłamał że odda i nie był za tą kase w Londynie
|
dziwie sie ze nie klepnie mu ktos za takie wystepki... mysle ze nie problem by bylo znalesc tego trutnia
|
Mam nadzieję że ktoś jeśli ma możliwość zajmie się tym panem :) jakoś dobry informatyk pewnie by go znalazł poprzez IP.
|
a moze by umiescic na forum lecha jego zdiecie :) co wy na to???
|
A chciałbyś żeby Tobie ktoś taki przypał robił ?
|
On sam sobie przypału narobił i teraz niech za to zapłaci, przerzut i tyle!
|
Cytat:
mi nikt tego nie zrobi bo jestem fer wobec swoich:-) i nie jezdze na mecze niewiadomo kogo:foch: |
Cytat:
po co ? niech stracą! |
moze oni naucza go czegos...bo my nie zdarzylismy ;/
|
Zanim sie skapna ocb to już bedzie za Legią.
Zakończcie już ten temat bo to żenadą juz leci ;) |
Oni to mi koło pędzla latają i mogą stracić nawet 20 tyś złotych.
|
żal czytać to co piszecie ale powiem wam tak że nie jestem za żadną drużyną i mogę sobie jeździć gdzie tylko mi sie podoba czy to będzie Lech , Legia czy inna drużyna jak będę sobie chciał to będę jeździł gdzie mi sie tylko podoba i tyle w temacie bo żal czytać to co piszecie . Bez Odbioru < PS jeżeli można proszę moderatorów o usunięcie mojego użytkownika )
|
aha,czyli miłośnik dobrej piłki (i cudzej kasy)
|
Człowieku jesteś nienormalny...
Weź oddaj pieniądze które UKRADŁEŚ, i niech Cie ku*** nigdy nie widzę na R22!! |
Cytat:
|
Cytat:
- mały tanim fałszywym sprzedajnym chłopczykiem - nie jesteś godzień, używania słowa Wisła... - Wracaj do swojego Lublina... i nigdy więcej nie waż się pokazać w Krakowie. |
Cytat:
zmień sobię w profilu - skąd bo Reymonta obrażasz a jeszcze bardziej d3 |
Cytat:
Cytat:
poleciales...:lol: p.s. Dymek oddasz kase??? Cytat:
Cytat:
ty .......niety jestes dosc powaznie... lepiej nie jezdzij teraz na Lecha tylko do psychologa szmato |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl