![]() |
whitestar77 141 : 368 kasiaimisiu
Dzięki. |
Cytat:
|
Wczoraj niestety nie dałem rady zagrać. Dziś już będę na pewno mógł. Kto tam będzie mógł wieczorem to zapraszam :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Sensej 168 -95 fajqabg |
zagram !!!!
|
z grupy A, pisać na 3022169 albo PW
|
Gra ktoś z mojej grupy? GG 5961206
|
Sensej 145 - 93 lodregis
Czekam już tylko na Precelka ;) Żeby go schrupać na koniec :P |
Grupa D - piszcie na priv jak chcecie zagrać
|
Cytat:
|
Proponuje zmienic pokój na: rzeck
bo w osetniku ostatnio za dużo ludzi przebywa. Przynajmniej mnie tam będzie można znaleźć. |
Cytat:
|
Wygrałem z grisem 282 - 198.
Został mi tylko pojedynek z TSWISELKA1, ale to już nie dziś. |
Cytat:
potwierdzam "90tka" zadecydowała :P |
Cytat:
|
Też bym sobie chętnie zagrał, ale trafiłem do chu.jowej grupy, gdzie oprócz 3 zawodników, trafiły się jakieś ciecie i niestety muszę czekać na kolejną fazę :(
:rotfl: |
Czyli tak:
Apropo grupy D: Cebul jest zdyskwalifikowany tak? zostały mi dwa mecze z coachem i marcinarsenalem ;) i mam zamiar je rozegrać w sobotę między 20-23 chyba że komuś bardzo by nie pasowało, bo jutro nie będę miał dostępu do komputera. Proszę o PRIV z jakimiś terminami. |
Ktoś ma ochotkie na sparing ? :P
|
Jesteśmy :) Dziś możemy rozegrać nasze pozostałe 3 pojedynki, tylko z góry ostrzegamy, że problemy z kompem niestety nie minęły... A więc czekamy na odzew :D
|
Precel i Fajq czekam na PW albo wiadomość na gg 3022169
|
Po miłym pojedynku: pan_premier 407-265 TSWISELKA1
:) gris: albo dzis do 16 30 albo ok północy, albo jutro, im wczesniej tym lepiej |
Potwierdzamy:)
Gr.B Pan Premier-TSWISELKA1 407-265 niestety nie miałyśmy szans hehe;) Kto nastepny?:) |
Zagram ok 16. Będę w pokoju jak coś.
|
sensej gratuluje zwycięstwa :) ale farta miałeś. U mnie przez 8 kolejek z rzedu brak samogłoski - dramatyczne literki :-/
|
Sensej 277 - 166 Precel z makiem
Dzięki za mecz 2 Miejsce w grupie A :) |
pan_premier 313 - 187 gris
to koniec dla mnie i dla grisa potyczek w grupie. zaraz coś skrobnę |
Potwierdzam wynik.
|
Skrobnij, skrobnij. Przypomnę tylko o sytuacji w grupie D : Cebulowiec usunięty, marcinarsenal również się nie odezwał, więc zakładam, że nie zagra. Pasuje jakieś małe podsumowanie zrobić.
|
witam, chcialbym sie wlaczyc, tydzień miałem zawalony więc nie było czasu, zagra ktoś teraz z mojej grupy: Coach, PauL89, Kurt C?
|
MArcin zagram , nazywam sie coachts , czekam na ciebie
|
No, wreszcie się chłopina obudziła ! :)
|
do rozegrania:
Grupa A Precel-FajQ FajQ-Elendil Elendil-Precel Grupa B Konrad-TSWISELKA1 TSWISELKA1- rocco Grupa C Prezydentowa- michu Prezydentowa- F_A_B Prezydentowa-latarnik Prezydentowa-White_Star77 latarnik-White_Star77 Grupa D Coach- Kurt marcinarsenal- Kurt marcinarsenal- Coach marcinarsenal-Paul89 cebulka za udawanie ze go nie ma a w tym czasie granie sobie meczów z innymi, zostal zdyskwalifikowany :D cebulka997- Kurt 0:100 cebulka997- Coach 0:100 cebulka997-Paul89 0:100 cebulka997-marcinarsenal 0:100 Mamy już kilku ćwierćfinalistów: 1A mcovalski 2A Sensej 1Blub2B Konrad. 1Clun2C michu-kozlowek 1Dlub2D Paul89 :) PS przypominam: 6. Gracze maja czas do niedzieli w nocy na zakonczenie fazy grupowej. Dopuszczane sa wyjatki jesli strony podadza dokladny, nieodlegly termin rozegrania meczu. W razie 'zapadniecia sie pod ziemie' gracza , w niedziele wieczorem za wszystkie nierozegrane mecze zostanie przyznany walkower 100:0 na korzysc 'obecnych' i chetnych do gry zawodnikow. |
MArcinalsenal 280 - 301 Coach :D
|
Cytat:
ja ;] 10znakuffff |
Paul89 - marcinarsenal 360 - 154
|
F_A_B (fabgrudziadz) - Prezydentowa ( julcia1906) 305 - 120
dzięki serdeczne za grę :) |
grupa C, dzis jestem do 20.30 i od 22 do rana :D jakby co to na gg 9459768
|
Cytat:
White_Star77 - Prezydentowa 216-211 |
Prezydentowa 211- 216 White_Star77
Dzięki za grę :) White_Star77 170-231 Latarnik |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl