![]() |
Wisła musi ten mecz wygrać żeby byli podbudowani przed meczem z jakże trudnym rywalem z wysp brytyjskich Tottenhamem Hotspur
|
Mam pytanie bo jestem dziś w pracy do 22 czy dzisiejszy mecz będzie w radiu kraków na żywo ??
|
Cytat:
jak podaje oficjalna strona radia jest transmisja z tego meczu ale oprócz tego jest jeszcze hokej Podhale-GKS Jastrzębie i relacja z Tour De Pologne.Więc będzie trochę mieszania :) |
wielkie dzięki za info . Cóż lepsza mieszana niż żadna :D
Ale kiedyś by sie przydała wislacka odrębna stacja radiowa :D |
No to jesteś faktycznie na czasie...masz w pracy internet? Jak masz, to jest transmisja w Radiu Biała Gwiazda, tam tylko transmisja z meczu.
Edyta Ahh...no to sorka..nie zrozumieliśmy się:D Pozdrawiam. |
Cytat:
A miałem na mysli radio fm hehe - drobne niedomówienie :-) Wiem , że mamy internetowe radyjko . |
Mam do sprzedania 1 bilet na mecz z Lechem. Sektor D, cena 40 zł. Chętni pisać na priv NIEAKTUALNE
|
Nie wiedziałem że to kiedyś napiszę, ale miałem po raz pierwszy przejawy snu z meczu.
I pamiętam news na TWSD "Wisła 1-3 Lech" Byle tylko Paweł nie był wybity z rytmu. Wszyscy na stadion! Wszyscy śpiewają! |
optymista ...
|
to jeszcze nic mi sie snilo ze bylem na diabelskim młynie w wesołym miasteczku a Wisła-Lech 0:3 :D
Ale oczywiscie bedzie na odwrot :) |
Cytat:
|
U siebie jestesmy naprawde mocni. Stawiam 2:0 dla nas
|
Zna ktos przypuszczalny sklad Wisly?? Jak tak to prosil bym o podanie :)
|
Pewne jest to że zagra Pawełek , Głowacki , Sobol. Oprócz tej trójki zagra na pewno Brozio no i przypuszczam że Boguski na prawej ;)
|
a co jest z Piotrkiem ze nie zagra?
|
K**** MAĆ znowu Łobo w składzie ... Skorża za bardzo przywiązuje się do nazwisk ... :/ Od szczekam to wszystko jak Łobo wreszcie się przełamie, ale naprawdę z taką formą to Łobo najwyżej ŁKSie czy Polonii B. może grać(bez obrazy dla tych zespołów).
|
A kto ma za niego grac ?
wiem... jest Boguski, ale to ani nie pomocnik ani nie napastnik, mieliśmy solidnego Pauliste to się go pozbyliśmy, no więc musi grać Łobo bez formy, taka polityka transferowa. Cytat:
|
Skoro Łobo jest to znaczy że Skorża w niego wierzy i konsekwentnie na niego stawia. A to jest bardzo ważne dla samego piłkarza i wierzę że dziś Łobo pokażę na co go na prawdę stać ;)
|
Patologia, Jirsak na lawce a Lobodzinski w skladzie, n/c...
|
No to wszyscy dopingujmy Wisełkę!!!
Nic już nie jest ważne, mecz na żywo jest tu: http://elite-sports.net/kanal_2.php |
Cytat:
Małeckiego? Nie należy skreślać piłkarza po 1 złym meczu - wiadomo, ale z Polonią Bytom ten chłopak zagrał gorzej niż źle. |
Historia lubi się powtarzać :)
http://images26.fotosik.pl/275/0296ab91f82c7540med.jpg |
Prawda jest taka, że ten mecz nie ma faworyta ale mimo to, spotkanie na Reymonta odpowie na kilka pytań bo zarówno Wisła jak i Lech, po raz pierwszy w tym sezonie grają w lidze z naprawdę z wymagającym przeciwnikiem.
Trzymam kciuki za Lechitów i stawiam na remis. |
U siebie jestem spokojny o wynik, zwłaszcza, że wreszcie nie mamy ubytków w składzie. Będzie 2:1 lub 2:0 dla Wisły.
|
Siema pisze z turcji jestem na wakacjach ıi nie moge byc na meczu . mozecie mi dac linka do czegos innego niz wyzej bo chce ogladnac ten mecz
|
|
****a.
10 znaków. |
nom to du*a, znowu odrabiac trzeba:( 0:2
To masakra |
Gratulacje dla Mauro lubię się wywracać Cantoro za piękną stratę przed zdobyciem bramki.
|
zdjąć tego Pawełka!!!
|
no i od 7 minuty zrobilo się dla Wisły trudniej..0:2
|
Pytanie za 1000 punktów..czy Wisły Kraków na pewno nie stać na innego bramkarza?
|
jestem w szoku. TO dlatego, że nie mogłem być ne meczu... ale co oni kużwa ze słabszymi niż Barcelona to już nie potrafią wygrywać?
|
Fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalny początek. Rany boskie, gdyby było 0:1, to nawet bym się nie przejął, a tutaj już 0:2 O_o trzeba koniecznie szybko strzelić gola
|
Pawełek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jest źle... bardzo źle... ale chłopaki to jeszcze nie koniec meczu
|
o_O
Nie Za Fajnie jest...;/ |
o ****a, szok, utrzymajmy 0-2 do przerwy, i am nadzieje ze Skorza w przerwie cos poruszy, nie spodziewam zebysmy cos do przerwy pokazali
|
Cytat z oficjalnej: Jakby ktoś nie pamiętał, to kiedyś Wisła też przegrywała po 8 minutach z Groclinem 0:2 na swoim stadionie. Chyba wszyscy pamiętają, jak skończył się ten mecz.
Więc proszę nie płakać:D:D |
Musimy wierzyć..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl