![]() |
Cytat:
I podpisuję się pod słowami Wie300. Zobaczyć taki wynik to czysta przyjemność :) |
Pamiętajcie że nie tylko cena może zniechęcać. Pora rozpoczęcia meczu dla części osób jest nie do zaakceptowania bo pracują. Ja mam szczęścię bo mogę się zwolnić, ale nie wszyscy mają ten komfort.
Miło by było gdyby władze naszego klubu brały to pod uwagę ustalając pory kolejnych meczy. |
Cytat:
Przynajmniej Wisla na tym zarobi... Inna inszosc, ze chyba sami Angola za bardzo nie wierza w Tottenham, bo pore meczu wybrali kiedy sami zazwyczaj pracuja, ewentualnie ci co nie wytrzymali do weekendu ... zaczynaja pic, na calego... . Dlatego smialo mozna przyjsc na stadion, "szef" w pracy zrozumie, chyba ze jest zza Blon... Zostawcie tylko 1 bilet dla mnie, bo przylece dopiero w czwartek :) |
Cytat:
Gdzie tu logika: bilety są drogie, więc rozumiem, że Klub czeka na kibiców z wypchanym portfelem, więc tych pracujących, a pora meczu to 15.40 w środku tygodnia, w mieście w którym pokonanie paru ulic w centrum zajmuje czasami ponad godzinę.... a jeszcze parę tygodni temu, gdy pojawiły się pogłoski, ze Barcelona chce grac pierwszy mecz w Krakowie, to Klub odpowiedział, że za żadną kasę... a teraz wystarczyła jedna transmisja i już sprzedali kibiców... Problem jest niestety taki, że pomimo takiej pory i tak idę na mecz (trzeba coś wymyślić w pracy), i większość tak zrobi - Klub o tym wie i ma wiernych kibiców głęboko w poważaniu - bo wierny kibic i tak przyjdzie więc wszystko gra. tak czy inaczej, doping trzeba zrobić dobry i wierzyć ze wygramy. |
Podobno wcale tak duzo nie dostali za ta transmisje - 100 tys. euro wg. najnowszej PN.
Ja wlasnie odebralem maila, ze moge wyjsc w czwartek wczesniej zreszta innej mozliwosci nie bralem pod uwage bo bilet kupilem wczesniej :) |
Nie ma co teraz dywagować o godzinie czwartkowego meczu. Oczywiście pewnie zdecydowana większość (w tym ja) wolałaby, aby mecz rozpoczął się o piłkarskiej godzinie - czyli koło 19-20. Niestety jest tak a nie inaczej i za dwa dni musimy się stawić na Reymonta w komplecie już koło 14. Mam tylko nadzieję, że kolejne mecze w europejskich pucharach będą odbywały się w nie tak abstrakcyjnych godzinach jak 15.30..
Ale i tak liczy się tylko ZWYCIĘSTWO! |
|
Zostalo wiec 5 tys biletow,wiec w 3 dni,mysle ze to pojdzie wsyztko.
Z tym ze mam pytanie...Angole zrezygnowały z tych 1600 ,wiec bilety sa do kupienia takze na E4?? Mam nadzieje ze niezrobią z tego sektora durnego bufora... |
Cytat:
Zapraszam na E A i B RUSZ DUPE - tam nie idzcie chyba ze macie duzo kasy na najgorsze trybuny |
gowno wg mojego telefonu do sklepu to 5 tys mialo byc jeszcze przed meczem z Arką.
ktos wie dopkladnie ile juz poszlo.... ? wezcie namowcie kibicow Wisly na ten mecz |
Cytat:
Dlaczego najgorsze?? Chyba z A i B troszkę lepiej się mecz ogląda. :) |
gosc przez telefon ze sklepu mowi ze: oj duzo duzo bilecikow zostalo mozna smialo przychodzic i kupowac !!
z tego wnioskuje ze tak duzo ze szkoda wogole liczyc.. prosze panstwa zbieramy sie !!! Idź na mecz Wisły Kraków http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4517 |
Zamienie Bilet z E na D plissss....
|
Mam 2 bilety na E... nie chce ktos kto ma bilet na D sie zamienic? Moze byc tylko jeden bilet za jeden. Chetni priv :)
|
prawda jest taka, że faktycznie na mecz z Tottenhamem zostało full biletów. Prawdopodobnie nie będzie na meczu nawet 10 000 osób.
Kolejny raz w tym sezonie nie będzie kompletu... z czego to wynika? Ludziom się w d... poprzewracało? Chodzenie na Wisłę przestało już być modne? |
Cytat:
10 000 to poszło do meczu z Arką |
Wczoraj ok 15.20 byłem po bilety , zarówno brak kolejek jak i ludzi przy kasach i bilety dostępne na wszystkie sektory . Zakupienie 5 biletów na D to 30sek szybko i świetnie .
Kompletu na pewno nie będzie bo jest pełno biletów w kasach na wszystkie sektory. |
Proszę Cię...
Nie wierz we we wszystko co podaje się do publicznej wiadomości. na tą chwilę nie ma sprzedanych 10 000 biletów i musiałby nastąpić cud, żeby zostały sprzedane. |
Cytat:
|
Może faktycznie, odnośnie meczu z Tottenhamem to mocne słowa. Choć przypomnij sobie poprzednie mecze pucharowe, pierwsza parma o godzinie 15- było full ludzi, a Maribor? A Hajduk Split?
Ale co z pozostałymi w tej rundzie? Jak wytłumaczyć, że nawet frekwencja fanklubów spadła o połowę? |
Może też przyczyna finansowa? Ja pracuję, nieźle zarabiam i jest to jednak spore obciążenie finansowe: raz: karnet 220 zł, dwa: Barcelona 100 zł, trzy: Tottenham 70 zł. Aż strach pomyśleć ;) jak Wisełka awansuje do fazy grupowej PUEFA. Myślę jednak że bilety w sporej ilości zejdą dziś i w dniu meczu.
|
Cytat:
Mysle ,ze jakiś wpływ na frekwencję ma tez brak transferów w okienku letnim. Na jakiejs stronce wyczytałem,ze frekwencja spadła 20-30%,ale ceny biletów wzrosły o 50%,także klub wychodzi na swoim.... |
ceny na wiosnę 2008:
A i B- 35 zł D- 20 zł E- 30 zł C- 25 zł ceny na jesień: A i B- 40 zł D- 30 zł E- 30 zł jak więc widać, tak na prawdę poważnie wzrosła jedynie cena biletu na trybunę D. I to tylko dlatego, że... prosili o to kibice, aby wyeliminować z D pikników, którzy przychodzili tam tylko dlatego, żeby zapłacić mniej za bilet. Karnety dla SKWK, bilety dla Fanklubów, zostały jednak na tą trybunę bez zmian, czyli tanie. |
Dzisiaj wieczorem będę miał info ile poszło biletów. To napisze na forum
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
O teraz piszą ze wejściówki na A zostały sprzedane. Podejżewam ze na B tez niewiele zostało. Czyli wcale tak mało osób nie musi być. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A propos biletow ale troche z innej beczki. Czy nie uwazacie, ze te bilety na takie wyjatkowe mecz moglby jakos wyjatkowo wygladac ? Czlowiek wydaje ponad 2 stowy i dostaje swistek gdzie tylko zamiast nazwy Polonia Bytom jest napisane FC Barcelona czy Tottenham. Mozna przeciez walnac logo rozgrywek, znaczki klubow i jakos by to wygladalo. Bylaby fajna pamiatka. Ja lubie zbierac bilety z imprez, na ktorych bylem.
Chyba, ze na tuszu tez oszczedzamy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja byłem wczoraj po bilety i dostałem na D3 nie chce nic mówić ale jak np. matka z dzieckiem dostanie na D3 to przyjdzie i będzie się kłóciła ze ona ma np rząd 20 miejsce 13 i 14 i to osiądzie z dzieckiem
|
Cytat:
Mam dokładne info ile poszło biletów, ale właśnie, żeby nie siać paniki nie będę podawał tej liczby. Zresztą po co ta napinka, jutro sam się przekonasz. A tak BTW- jutro w kasach będą bilety na A z niezrealizowanych rezerwacji przez Tottenham i sponsorów, B faktycznie, będzie pełny. |
Cytat:
Co do reszty Twojego posta zgadzam się- wkradł się ogólnie jakiś marazm, brak transferów, "zła" prasa, wszystko to robi swoje. |
Cytat:
|
salek
Ile? tak moze 300... 300 spartan. przestań za przeproszeniem .......ić Po 2 jak wiesz ile poszło to napisz, bo nikt nie bedzie sie domyśłał o co ci chodzi...jak cos piszesz, to pisz konkretnie. |
Cytat:
|
Cytat:
Misuch, to, że nie ma sektora C to chyba tym bardziej powód do tego, żeby stadion na każdym meczu zapełniał się po brzegi. Chyba te 4-5 tys kibicow nie wyparowało, a niestety tak to wygląda;/ W tym sezonie na meczu z Lechem było 12 tysięcy widzów, a zeszłym 20,5 tys. Ja się pytam w takim razie gdzie pozostałe 8,5 tys.? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl