![]() |
Cytat:
Jestem kibicem Wisły Kraków i nie jestem dziennikarzem futbol.pl. Pokazujesz swój poziom - brawo! |
Cytat:
Wszystko wskazuje na to, że ten "portal" wykręcił niesamowitego wała swoim czytelnikom. A że takie sytuacje nie mogą być tolerowane powinno się jak najbardziej dać do zrozumienia jaki popełnili błąd, a najbardziej dla nich dotkliwy będzie gwałtowny spadek odwiedzin. Nie potrafię zrozumieć jak można bronić tą redakcję... Nawet jeśli Tomasz Filipiak od biletów nie jest tym Tomaszem Filipiakiem od artykułów to banda nieudolnych redaktorów sama sobie strzeliła w stopę i pogrążyła siebie w obecnej sytuacji, więc nie ma co za nimi płakać. |
Cytat:
Nie wytrzymam:lol: Masz może sondaż? niezależne badania? sam czasem zaglądam na stronę, i muszę przyznać że takiemu 90minut.pl to nie sięga do paznokcia u małego palca, nie żeby inne strony były wyżej, po prostu jest 90minut.pl.... długo nic.... i reszta. no chyba że mówiąc "tematyce piłkarskiej" masz na myśli konkurencję typu weszlo.pl lub zczuba.pl ach, uśmiałem się dodatkiem w nawiasie. |
Cytat:
|
Dajcie już sobie z nim spokój... głupiego nie przegadasz... tylko sie denerwujcie. A prawda jest jak dupa każdy ma swoją... tzn. my wiemy swoje a on dalej co innego...
szkoda nerwów na tego "osobnika". "Ehh... bez komentarza 3michal_04|" |
Dobra, dajcie już spokój, odpuście. Co Wam da to, że będziecie najeżdżać masowo na osobę? Błędy popełnia każdy, ale nie każdy potrafi się do nich przyznać. Zluzujcie trochę i pokażcie wreszcie klasę. To że jesteście anonimowi, nie znaczy że możecie sobie na tak dużo pozwalać.
Ja się z tym przespałem i zluzowałem. Pozdro. |
Nie macie się czym zajmować tylko jakimiś tandetnymi konkursami :-) Zamknąć temat w p...
|
Wydaje się, że w tym temacie wszystko zostało powiedziane, Dyskusja zaczyna schodzić na inne tematy. Redakcja TWSD ma dziś otrzymać jeszcze od organizatora konkursu zapowiedziane wczoraj oświadczenie, które opublikuje na stronie głównej.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl