![]() |
Po pierwsze nie rozumiem jak mozna byc Polakiem i zamiast polskich klubow miec w sercu na pozycji nr 1 jakies barcelony reale manchestery i inne ... nie bedzie mnie na meczu zaluje bardzo !! moj wklad w oczyszczanie D z fanow barcy jakis minimalny jest jeden lebek z Piaskow juz chcial sie wybierac i wkomponowac wsrod NAS ... chyba wybierze sektor gosci :ulga:
|
Cytat:
Proponuję zejść w 5 minucie z trybuny pod gniazdo na 2/3 minuty. Kto nie zejdzie, wiadomo że coś nie ok. A wtedy to się już załatwi. Jak nie da rady po grzeczności, to odpowiednie osoby załatwią to w odpowiedni sposób. |
No ale chyba logiczne ze jak przyjda jacys cylindrarze to nie wpier.... sie w sam srodek mlyna ... zobacza co sie dzieje i pojda na boczne sektory.
Zawsze przy okazji takich meczy niestety doping a przede wszystkim przekroj spoleczenstwa na trybunach jest jaki jest - przyklad REAL Madryt w Krakowie ... Ja bym tam nie panikowal, nawet z powodu kilku kolesi ktorzy cos tam sprzedaja... nie mnie to oceniac - ale ile moga sprzedac tych biletow ??? 100 ??? 200??? Ludzie ogarnijcie sie .. przeciez sektor D liczy sobie troszke wiecej niz te kilka biletow ... a placzecie jakby normalnie caly stadion byl wyprzedawany w jakis ****a ticketpro czy innych bucow ... |
A jak w sprzedaży normalnej od poniedziałku nie pojawią się kolejki WIŚLAKÓW, to wiadomo że tak właśnie się z tymi biletami stanie - rozejdą się wśród ludzi niewiele mających wspólnego z naszą ukochaną Wisłą... Nie możemy na to pozwolić, ale wiadomo - 200 zł to dla niektórych zaporowa cena. Wszystko wyjaśni się w dniu meczu. Miejmy nadzieję na dobrą ekipę na trybunach.
|
Jak chca przyjsc koszerni..to ich sprawa:D Przeciez w sektorze gosci duzo miejsca bedzie. A bileciki nie tanie :PPP
Przestancie sie podniecac ludzie juz tymi klubowymi animozjami. Ja ma 30 lata i nienaiwdze LEgii, Lecha, Zydow, Arki Poloni, Hanysow itd itd itd..Ale sobie zluowalzem bo cale zycie walczyc to nawet Che Guevara nie mogl:D |
Jak to "nie ma koszulek Barcy na D"?! Koszulki/ jakiekolwiek atrybuty Barcy są akceptowalne tylko na sektorze gości. Na żadnym z naszych sektorów nie może być barw FCB! To nie piknik i ku*wa impreza dla zasrańców, którzy myślą, że to jakiś mecz z cyklu tournee Barcy po Wschodniej Europie! To mecz Wisły i powtarzam, na naszych sektorach nie ma prawa być niczego co ma coś wspólnego z FCB.
|
Ostatnio wszedłem sobie na polską strone Barcy i jak zobaczyłem komentarze to przeżyłem szok .. były w stylu "Barca zniszczy polaków" "polaczki dostaną w dupe" itd itp i jak się tu nie w****ić bo nie pisali tego Hiszpanie tylko Polacy. Kibice Barcy na sektor gości skoro tak kochacie ten wasz klub
|
bo oni sa umyslowo chorzy... jeden z drugim raz na 10 lat jest na Camp Nou, uwaza sie za wielkiego kibica FCB , i co najlepsze sam jest "Polaczkiem" i zamiast za swoimi stac w dupe wchodzi Hiszpanom i najezdza na swoja ojczyzne.
co do barw FCB na naszych sektorach, to nie patrzec czy laska, dziadek czy 15 latek , bo dobrze wiedza ze nie maja prawa wejsc na Wislackie sektory w barwach FCB a mimo to bede mogli chciec przykozaczyc.. z A i B moze byc problem, ale na D i E pilnowac i "eliminowac" tego typu osobnikow. |
Cytat:
|
http://www.fcbarca.com/ prosze nie banować
|
Cytat:
|
i juz lajzy z tego forum podajace sie za Wislakow raz dwa rejestracja i sprzedaja bilety u nich na forum..
|
dobrze powiedzial ktos od nas nick spaw - spawn cos w tym stylu a hiszpanskie popaprance z polskimi korzeniami niech sie powaznie zastanowia nad swoimi zamiarami
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a co Ty myslisz ze w klubie nie maja nic innego do roboty tylko odpisywac na takie maile ??? Uwierz mi ze maja tysiace spraw na glowie w zwiazku z tym meczem ...
|
Orientujecie się może kiedy bedzie trening Barcelony w Krakowie...i czy bedzie otwarty?
|
Cytat:
Wszystko w swoim czasie. |
Trening zazwyczaj dzien przed meczem w godzinie meczu. A czy otwarty? to zależy od nich. Dla prasy pewnie peirwsze 15 minut a dla kibiców pewnie wogóle. Chocia zpo takim wyniku w pierwszym meczu mogą zrobić wyjątek. Zawsze możesz wyjść na drzewo w Parku Jordana :) Widok jak z A czy B :)
|
troche niepowazne jest zmieniac dzien meczu na tydzien przed meczem
niektorzy juz wszystko poustawiali w pracy pod katem meczu, a tu jeb ... |
Cytat:
Mam nadzieję, że przynajmniej podadzą dziś informacje ile biletów będzie jutro w kasach, bo sam nie wiem czy umawiać się z szefem, że przyjdę do roboty jak odstoję, czy nie ma realnych szans na dostanie biletu. |
Cytat:
|
Mogliby jeszcze podac ile zostalo tych biletow.
|
Cytat:
|
Specjalnego szturmu nie ma po bilety dzisiaj o 14 pojedyncze osoby kupowały i dorabialy karnety , jutro bedzie atak na resztę i pewnie sporo jeszcze zostanie no ale cena juz nie ta .
|
O 13 byłem w WŚ i cały czas ruch przy ladzie ale bez kolejek. Drukowali już bilety na Jutro. Całkiem pokaźna sterta juz leżała.
Poza tym zamienie jeden bilet z sektora E na bilet na sektor D. |
Czyli nie ma szans jutro kupić biletu za 100zł na D na karnet ??
|
Cytat:
10 znaków |
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4367
Jutro jedna osoba maksymalnie 3 bilety i ochrona pod kasami. Zobaczymy czy to wreszcie uspokoi sytuacje. |
Cytat:
|
Mysle, ze dla kazdego starczy. Karnetow bylo sprzedane 6,5 tys. Teraz moglo pojsc mysle gora jakies 3 tys.
Na moje oko to powinno byc spokojnie jakies 5 tys. biletow w sprzedazy. Koni to mi sie wydaje za wiele nie ma - ciagle ta sama grupa - ok. 10 soob. Kazdy musialby kupic po 500 biletow zalozmy nawet tych za 200 zl to kazdy musialby przyniesc 100000 zl w gotowce. Mysle, ze dla wszystkich powinno starczyc. Tak sie pocieszam bo wysylam jutro tate po bilety i boje sie zeby mu sie nic nie stalo. |
Heh .. wez pod uwage sponsorow, telefonikowcow itp - ktorzy napewno dostana pewna pule - na moje oko z 2000 ;)
|
Cytat:
Podeszli pod kase zobaczyli karka przyssanego do okienka i... ochroniarz1: No zwróć im uwage ochroniarz2:moglibyście się ustawić jeden za drugim?(po tym zdaniu wyśmiano jego matke, poczym odszedł) ochroniarz1:weź tamtemu każ się odsunąć ochroniarz2: pojebany? nie jestem samobójcą po czym poszli i stali po drugiej stronie siatki...obserwując. Hehe kur*a gdzie oni się fachu uczyli. Cytat:
|
jak ktoś na innym sektorze niż e5 zobaczy dzieciaka w barwach FCB to kazac mu wypier*alać i postraszyć trochę :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieję że będzie komplet na Trybunach a jak kogoś zobacze w barwach Barcy u nas na stadionie to będzie miał ciężko , [pozdrio
|
Fan Club Barça Polska dostaje swoje bilety na sektor gości.
http://fcbp.pl/ |
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-barce,1164974 To wogóle jest legalne? Klub sie na to zgadza? Powiem tak, wole Wiślaka piknika, malkontente, chodzącego 3 razy w roku na mecze, ale Wislaka, niż przydupasów, z huj wie skąd.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl