![]() |
Jednym z głównych powodów przez które nie moge kupić karnetu jest to że to są WAKACJE!!
Kurde szkoda ze tak sie zaczyna runda. Ja niestety wyjedżam i pare meczy omine wiec mi sie nie opłaca karnetu kupować chociaż miałem takie plany... powodzenia wszystkim! bede czatował przy bramkach;D |
Cytat:
Dzięki za odpowiedz:-) |
Twoje miejsce jest zarezerwowane do 23. lipca.
|
Cytat:
|
Miałeś karnet twoje miejsce czeka.Toż to takie oczywiste w przypadku posiadania karnetu na rundę poprzednią.
|
Wiadomo już ile karnetów sprzedano??
|
Cytat:
|
Zanim ktokolwiek z was powie że karnety są za drogie to w pierwszej kolejności otwórzcie ten link....
http://www.sport.pl/sport/1,65025,54...er_League.html |
Cytat:
Nie widzę sensu w porównywaniu Arsenalu z Wisłą, poziom 10 razy wyższy i dochód na osobę tak samo ;] |
Myśle że jest sens,nie znam zarobków anglików ale myśle ze taki karnet to połowa jednej pensji?
No bo 1150 euro to jakies 4000zł |
W Anglii są w ogóle najdroższe bilety na świecie, więc o co wam chodzi?
|
Jakby Wisła była tak dobra jak Arsenal to też byłbym w stanie wydać pół swojej pensji na karnet ;] Zresztą należy zwrócić uwagę, że w jednej rundzie jest 19 meczy, a nie wiadomo jakie tam jeszcze korzyści płyną z posiadania karnetu.
|
Ja wlasnie dostalem karnecik na urodzniki. Ciesze się jak nigdy, bo sam nie moglem kupic, bo tyle kasy nie mialem..
|
Ale w kazdym razie karnet obejmuje 19 meczy w lidze :P(cały sezon) w tym chyba ze 3 mecze derbowe , a poziomu PL nie trzeba porownywac do OE jak i standardu Emirates Stadium z naszym :P wybuduja caly to u nas tez podwyzsza ceny o jakies 50-70% ;]
|
Nie zdrożeją na pewno, jakaś równowaga musi być zachowana. Wielkość zapotrzebowania zmienia się w wyniku zmiany ceny, a więc im niższa cena tym większe zapotrzebowanie, a stadion trzeba będzie jakoś zapełnić. Wg mnie te wszystkie ceny biletów, czy karnetów nie są ustalane z własnego widzimisię tylko są od tego odpowiedni ludzie, którzy analizują dany rynek i w ten sposób znajdują optimum, które przyniesie maksymalny zysk klubowi.
|
Cytat:
Na jaka kolwiek druzyne na wyspach(mowie o tych z czolowki) czeka sie na wolne miejsce z karnetem ok 5 lat w kolejce.Bo kupienie biletu na jakis lepszy mecz graniczy z cudem wiem bo pare razy juz chcialem i nie stety 80% biletow to karnetowcy. Na wyspach srednia cena karnetu to ok 650 funtow a chetnych w samym Arsenalu co sezon jest okm ok 120 tys wiec masz motywacje do corocznego wznawiania karnetu- nie wznowisz ktos bedzie szczesliwy ze sie mu udalo |
Mam pytanie czy osoba która miała karnet na poprzednią rudnę może kupić karnet w wolnej sprzedarzy?
Zdaje mi się że tak ale pytam się dla upewnienia. ;) |
Cytat:
|
A ja mam odwrotne pytanie :) Czy jak nie miałem w poprzednim sezonie karnetu,to czy mogę sobie teraz kupić tj. w czasie wznowień i przesiadek?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli mowie ze chce z Wolnej Sprzedazy i normalnie mi daje?:) bo jesli taki mowisz to odrazu pojade nie bede dzwonic:)
|
Tak, możesz wyrobić już. Ja kupowałem karnet w drugi dzień sprzedaży w piątek 11 lipca i gościu przede mną kupił sobie chociaż nie miał karnetu w tamtej rundzie, bo dopiero karte wyrobił i mówił że wyjeżdża i mu sprzedali bez problemu.
|
no to jutro jade po karnet:) wielkie dzieki
|
Skoro tak to wygląda to może się okazać, że 21 lipca nie będzie prawie żadnych karnetów :P Oczywiście przesadzam, ale jest to troche dziwne. No, ale jak nadarza się szansa kupienia karnetu wcześniej to nie wypada jej zmarnować ;)
|
Jest dokładnie tak, jak mówicie.
Wyrobiłem KK, mimo braku karnetu na poprzedni sezon nie było problemu z kupieniem na D. |
Tylko, że zapewne dają wam te karnety, których miejsca są niewykupione z zeszłej rundy... Nie wyobrażam sobie, żeby mi mogło na 21 lipca zabraknąć :D
|
no bo dostajecie miejsca ktore w poprzedniej rundzie byly nie zakupione, wiec sprzedają wczesniej, bo po co trzymać je zamrożone? Ci z poprzedniego sezonu mają na 100% swoje miejsca zarezerwowane
|
dla mnie to troche chore.. to po co dziela terminy na dla posiadających karnety i wolna sprzedaz ,jak i tak czy tak sprzedaja tym nie posiadającym??
|
Cytat:
|
z tego co slychac to musze jutro sie wybrac po karnet bo jesli to prawda ze juz sprzedaja dla tych co pierwszy raz wyrabiaja to do 21 moze byc juz krucho
|
River, Regan - innej opcji nie ma jak ta, o której mówicie. Wiedziałem, że w poprzedniej rundzie nie poszło wszystko na D ( bo sam kupowałem bilety bez KK) i że będą dostępne te "niezarezerwowane" dlatego poszedłem i dostałem :)
Pzdr P.S. zapierdzielać po bilety na mecz w Ostrowcu ! |
A czy można by sobie zarezerwowac karnecik dzwoniąc do WŚ, czy to raczej zależy zależy na jakiego rozmówcwe trafimy? Bo wracam do Krk w niedziele i chiałbym w poniedziałek mieć pewny karnet. A nie wiadomo jak to będzie wyglądało na D. :P
|
Czy można zarezerwowac? mozesz sprobowac chociaz raczej malo prawdopodobne... w poniedzialek na pewno beda jeszcze karnety ale na jaki sektor to nie wiem... a co do poprzednich postow to rzeczywiscie mozna kupowac karnety jak w wolnej sprzedazy, narazie nie brakuje ich nawet na D3 ;]
|
Mam pytanie do tych co mają już karnet albo co będą mieć. Czy macie zamiar zajmować miejsca Wam przypisane, czy tak jak to było w większości przypadków w poprzednim sezonie kto pierwszy ten lepszy?
|
Zalezy na jakim sektorze :)
|
gris - zapewne tam gdzie ty kupujesz kazdy ma swoje miejsce!
|
na D siedzi a raczej stoi sie gdzie chce !
|
Cytat:
Pytałem,czy teraz tez to przejdzie(może zle sformułowałem) ,bo róznie to jest z obsługą w Wiślackim świecie. Dobrze,że są inni ,którzy pomogą,bo od Ciebie to chyba nikt nigdy się niczego nie dowie...A Paszport Polsatu mam...:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl