![]() |
Nie dość, że napierd....o z zachodu to mam okna na zachodnią stronę. W dodatku na jednym oknie nie mam tej francowatej blachy na dole i litrami mi sie woda wlewała do mieszkania - ratowalem się pościelą bo szmaty sie .... skończyły..... ale film zrobiłem jak to waliło po oknie i parapecie....
SV_A0020.avi |
Na szczęście jak było gradobicie to jechałem w tramwaju i nic się mi nie stało ale musiałem spod Dworca Głównego iść z buta pod Cmentarz Rakowicki bo tramwaje i autobusy nie kursowały przez Rakowicką.Z Rakowickiej zrobiła się rzeka a chodnik cały był zielony od liści.Normalnie jakaś masakra :P
|
teraz by co spadło , bo duszno jest jak ch uj
|
ładna burza dzisiaj była :D , koleżanka mnie uratowała bo miałem iść po psa swojego , byłem daleko od domu poczekałem na nią aż się przebierze i akurat kiedy wszystko się zaczęło to zaprosiła mnie do siebie :) , poszedłbym bez niej np. 5 minut wcześniej by mnie ładnie przemoczyło i poobijało gradem :) później wychodzę już po wszystkim i patrzę a tu na ulicach powódź :) samochody ciężko przejeżdżają a jakieś dzieciaki bawią się w wodzie to mają ją po kolana:)
|
Cytat:
Przynajmniej sobie podupcyłeś :D nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Noto ja z kumplami schowalem sie przed gradem pod zjeżdżalnia bo bylismy na basenie ^^ xD a pozniej na os.szkolnym narąbany typek pływał kraulem po ulicy ^^ xD poozniej wkleję filmik ;D coś niesamowitego :)) beka przednia a samochody bały się jechać bo myśleli że tam tak głeboko że temu typowi po szyje sięga hhaha ;D
|
Gołębi trochę wybiło, latały jak oszalałe.
|
Maro - nawaliłeś !
|
JA wtedy wracalem z basenu, mysle plaza sloneczko swieci, a tu wjezdzam do Huty, ludzie w autobusie nie wiedzą co sie dzieje. Grad rozwalil lusterko autobusu. A ulicą pomiedzy moim blokiem a sklepem plynela 4 metrowa rzeka, którą musialem przejsc.
|
Na Olszy tragedia byla... podziurawilo mi blache dachu <wow> normalnie sito... zalalo garaz. i uszkodzilo karoserie auta, pomimo kocow nalozonych... a jak w leb dostalem kilkoma kulkami to do teraz czuje...
|
Mnie złapało na Rakowicach (czyli chyba w najgorszym miejscu-największe nasilenie opadów) na szczęscie hala Wawelu otwarta. :D
|
http://pl.youtube.com/watch?v=npM3D6d62H4 filmik burzy z Azorów
|
Cytat:
|
hehe a ja bylem na egzaminie jak zaczelo lac. przez chwile nikt nie pisal tylko wszyscy patrzyli sie za okna co sie dzieje ;)
|
Ci co nie widzieli mają szansę obejrzeć powtórkę.
Retransmisja ma być dzisiaj w nocy nad Małopolską :):):) |
zapodaj Kocur jakas pogodynke czy cos ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
podbijam !!! :-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl