![]() |
pewni jesteście że nie ma transmisji w TV??
|
Rozpiska rozpiską, ale jak wyjaśnisz to, że w I rundzie może zostać wylosowane np. jako mecz nr 4 para Dinamo Zagrzeb - Levadia, a my możemy trafić na przeciwnika o nazwie "Winners match 4"?
|
Cytat:
|
Możemy trafić na wszystko co jest w górnym oknie i na wszystko co jest w dolnym oknie po prawej stronie ... proste?!
*** Tzn. na pewno nie na wszystkie ;) Dinamo i Artmedia na pewno nie. |
No przecież pisze że w drugiej rundzie rozstawione będą dwie drużyny z 1 rundy i to są właśnie Artmedia i Dinamo Z.
|
Ok, racja! Dzięki!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale jajo, wyświetliły mi się trzy mecze rozlosowane w kwalifikacjach do P UEFA.
Teraz już zniknęło, też ktoś coś takiego miał? Jeden z tych które mi wyskoczyły to chyba Gyor vs. Shakhtyor |
Dinamo Zagreb will be the first side drawn for match 1 with the winner of their first qualifying round game becoming one of the seeded sides in the second qualifying round. Artmedia will then be drawn in match 2 with the winner of that game also seeded for the next round. The remaining games, all scheduled for 15/16 and 22/23 July, will be drawn in the conventional style. After the first round selections are concluded, a similar draw will decide the pairings for the second qualifying round games which will be played on 29/30 July and 5/6 August. This season's final will be played at Rome's Stadio Olimpico on 27 May 2009.
<<< także możecie być spokojni ... na nich nie trafimy. |
Możemy trafić czy nie mozemy ! Co to jest kurde strzelnica.
Jak tarfimy to ich rozmiesiemy w pył ! Niech oni sie martwią. |
nie rozumiem na eurosport powtarzają euro2008 zamiast dać losowanie:foch:
MicK nie możliwe bo Szachtior miał grać w intertoto ze Sturmem Graz:P a potem z FK Teplice i dopiero w P Uefa edit. jak wybije sądna godzina pójdę jeszcze raz sprawdzić może mecz przerwią:D |
Gdzie jest to okienko?
|
Mi w ogóle nie wchodzi strona Uefa.com:/
|
Śni mi się Beitar, jakby to Boniek powiedział :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To losowanie to sie pewnie kolo 13:20 skonczy wiec trzeba uzbroic sie w cierpliwosc
E: Chciałbym Anarthosis - chłopaki by se dupy wygrzali:))) |
Ja nie rozumiem tej paniki... To Zagrzeb jest taką potęga? No proszę Was...
E: krasny, pewnie niektórzy są już na miejscu... :] |
Thecris jest potęgą, bo wygrywa ligę chorwacką regularnie z przewagą 30 punktów nad vicemistrzem.
Oraz dlatego, że regularnie sprzedaje zawodników do ligi angielskiej za 20mln euro. Do tego dochodzi choćby wyeliminowanie Ajaxu w poprzednim sezonie (UEFA) i obraz masz czytelny. |
Cytat:
|
Pewnie tak skończy sie bo o 13 30 jest juz PUEFA.
A może w radiu jest:lol: |
Ja bym wolał żebyśmy trafili na Dinamo Tbilisi. Byłaby okazja do rewanżu. ;)
|
Ja sobie życze MTK, bliski wyjazd i dość ciekawy kibicowsko. Drużyna jak najbardziej do ogrania, ale taka że nie można jej lekceważyć.
|
Powitanie gości, krótka przemowa itd. dopiero losowanie
|
czyli VallettA slbo Artmedia
|
zestaw dziesiąty!!!
|
Santa Coloma - Kaunas!!!
Łohoho, ale beda zawódy:) |
Para nr.4 jak najbardzije mogla by byc
|
Dinamo Tibilisi-NSI
|
Santa Coloma -Kaunas wymarzona para :)
|
Murata - Goteborg
Szczęścia Marińczykom życzę :D |
Tibillis-NSI niezła odległość w kilometrach
|
gdzie wy to ogladacie??
|
PEwnie było ale ja z tych leniwych - kiedy sa pierwsze i drugie mecze wlsnie losowanej rundy?
SEQ - http://www.uefa.com/live/competition...raw_basic.html |
San Marino ma dwóch reprezentantów ??
|
Dudelange albo Domzale
|
|
w Dudelange gra chyba polak? Gruszczynski ?:)
|
Spokój ludzie :) Nie musicie komentować każdej pary. I tak trafimy na Żydów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl