![]() |
Reszta też dobrze. Optycznie całkiem nieźle to wygląda, co połowa to lepsza od poprzedniej. Ale o Brożka i Boguskiego to aż sie prosi :) Chociaż z drugiej strony Beto bym zostawił, naprawde, świetnie gra.
|
Po pierwszej połwie, największe wrażenie wywarł na mnie Marcelo, jeśli tak będzie grał w kolejnych meczach, już za niedługo zapomnimy o Cleberze. Co do Beto to na początku troszkę słabo, ale później pokazał się z lepszej strony (wejście w pole karne Lecha czy świetna prostopadła piłka do Ćwielonga). Który z resztą gra jak na razie najsłabiej.
Po przerwie licze na wejście Małego za Łobo i Brożka/Boguskiego/Jirsaka za Ćwielonga. |
Mam nadzieje że będzie skrót będzie bo ja z poza Krakowa niestety jestem a na necie mi nie działa.
|
A kto na prawej pomocy, bo żadnej akcji tamtedy nie widziałem ?
Edytka w sprawie Beto. Bardzo dobrze gra. Od początku wiedziałem, że dobry jest :) Znaczy, że przyda się. |
Cytat:
10znaków |
bardzo dobrze jak dla mnie Beto,Sobol i Brozek.......,Łobodzinski...no cóz bez zmian..czyli dno,ogólnie przewaga jest ale w dwumeczu licza sie bramki...i na to czekamy
|
Łobo zejdzie a wejdzie Paweł Brożek.Więc Ćwielong na prawą pomoc.
|
Pawełka na taczki i za stadion !
|
Beto walczy i to cieszy. Teraz dostanie wsparcie od Pawłą Brożka.
|
Bramka z niczego... Spalonego nie było, Rengifo był na spalonym a Lewandowski nie. ;(
Obrona wyraźnie zaspała. Co ten Ćwielong robi... |
A co znów zrobił Pawełek?
|
Jest gdzies mecz w sieci ???
|
A co miał zrobić?
|
przeciez bramka Lewandowskiego była do wyciągnięcia zamiast stać jak kołek i pokazywac ze spalony rzucic sie trzeba było a chwile potem robi sobie rajd przez boisko..
|
Cytat:
Tak, to też rzuciło się w oczy, ale jemu chodziło o to, że Pawełek kiwał się z dwoma napastnikami Lecha, by zaraz stracić rozum i bezwładnie wybijać piłkę na aut trafiając niemalże w jednego z lechitów. i jak tu nie współczuć Skorży... |
Pawełek powinien wyjść i skrucić kont... No ale trudno mamy takiego bramkarza jak mamy i my kibice nic na to nie poradzimy...
|
Udaj sie na testy do Wisły zobaczymy czy ty byś coś takiego obronił.
|
Dno ,gramy u siebie a to Lech jest przy pilce i kontroluje gre ,zal na to patrzec naprawde
|
co to kuźwa jest 3 biega reszta stoi a Pawełek brazyliane odpierdziela :-/
|
Jedno zdanie: moim zdaniem Lech cały czas kontroluje mecz i wygrywa jak najmniejszym nakładem sił, a my nie stworzyliśmy żadnej 100% sytuacji..
|
Aaaaaaafffffffffffffffff. Stanęliśmy:-/ Brak motywacji-jedyne usprawiedliwienie dla zespołu. Oj, żeby z Polonią nastąpiło przebudzenie. Kibice, pomóżmy im!
|
Pewnie jestesmy zmeczeni.
|
Ale teraz Mario obronił....uffff.
Nie krytykujcie go tak, bo nam teraz skóre uratował. |
Teraz napisze co jest w tym wszystkim najbardziej zabawne! Gramy tak samo jak w końcówce tamtej rundy a no dlatego ZĘ SKŁAD JEST TEN SAM!! 3miesięczna przerwa wystarczy żeby zarząd pomyślał że kibice zapomnieli jak to było i teraz może się wszystko odmieni...Znowu pewnie się zacznie że Wiśle potrzeba świeżej krwi i następne okienko transferowe będzie już nasze!! A ja wam powiem jak to będzie!! Połamany Garguła a do tego przedłużą kontrakty z Zieniem, Baszczem i Cantoro i powiedzą nam że są to gracze zasłużeni i jeszcze mogą dać tej drużynie wiele...DNO!
|
ostatni wolny.... okazja
|
będzie rewanż i wtedy ich powieziemy :D
jak grał Łobodziński? dobrze czy jak zawsze? a Zieńczuk, Ćwielong, Pawełek? |
Cytat:
|
Cytat:
A Pawełek kilka min temu uratował nas od straty gola. No kurde szkoda, na remis jak nie na wygraną zasłużyliśmy. Szkoda tych setek. |
zawsze komuś kiedyś pokażemy... no k***a ludzie.. wziąć ich do hipermarketu, niech tiry z dostawą rozpakują albo do fabryki w Myślenicach na 12h zmianę w środku nocy - niech wiedzą, że ich praca nie jest taka ciężka i można zaskoczyć kogoś zaangażowaniem a nie być ciągle zaskakiwanym.
|
mały + dla Pawełka za interwencje,Beto i Ćwielonga zaśduzy dla SOBOLA!
OGOLNIE MOWIAC PIACH!! |
Cos jest z ta druzyna nie tak.Nie wiem czy to sprawa motywacji,zaangazowania ,czy przygotowania fizycznego ,ale gramy dno ,i nie ma sie co oszukiwac .Dzisiaj nawet nie podjelismy rekawicy w 2 polowie,nikomu nie zalezalo na zwyciestwie.
|
0-1 jest jak najbardziej do wyciągnięcia w Poznaniu. Pewnie, że lepiej byłoby wygrać ale z płaczem bym się wstrzymał. Gorzej bywało (choć fakt, lepiej też).
Teraz tylko Polonia i o niczym innym mają nie myśleć. |
Pawełek - bardzo nie pewny, ale to wlasnie on dał nam jeszcze cien nadzieji w meczu rewanzowym, jest 5 tygodni, mam nadzieje ze bedziemy w lepszej formie ...
|
Myślę że Lech zaskoczył naszych zawodników zaangażowaniem stąd nasza porażka.A poważnie mówiąc to nie mamy składu na mistrza i tylko cud może sprawić że zakończymy sezon na pierwszym miejscu.
|
Pawełek parada sezonu!!!
|
Z taką grą, to módlmy się, by 3-0 dla Lecha nie było. Mamy własny stadion i nie potrafimy tego wykorzystać. Lech aktualnie jest silniejszy i to trzeba przyznać, a nie oszukiwać sięi wierzyć w cuda.
0 transferów - wypaleni gracze, którzy już tu grać nie chcą = recepta na co ? na środek tabeli ? |
Gdyby samym zaangażowaniem można było wygrywać mecze, to w LM nie grałyby ciągle te same drużyny. To nie tyle brak zaangażowania, co ofensywna bezradność.
Nie wiem o co wam chodzi. Drużyna nie ma odpowiednich wykonawców na oczywistych pozycjach. Nie ma odpowiednich proporcji między zawodnikami ofensywnymi a defensywnymi. A na dodatek oni nie mają ani jednej akcji wyćwiczonej. Z czym do ludzi ? Nagle piszecie o wypaleniach, a jak jeszcze pare miesięcy ktoś napisał, to wszyscy go wyśmiali. Ale takie uroki forum. |
Oprócz Sobola i Marcelo reszta to chyba jest zmęczona trudami sezonu. Marcelo i Sobol tylko walczyli, reszta kompletna olewka i brak zaangażowania.
|
To jest koniec tej drużyny. Trzeba to rozwalić w pył i budować od nowa. Z tego sezonu już nic nie bedzie, wprowadzić na stałe do pierwszego składu Singlara, Beto, Ćwielonga, Maczyńskiego i reszte piłkarzy którzy jeszcze jakoś rokują, bo reszta to wypalone gwiazdy i z nich nic nie bedzie. Niestety Zieńczuk to fatum dla Wisły i kiedy ma runde że nie strzela bramek to nie trafia nawet tak jak dzisiaj do niemal pustej bramki... Cebanu za Pawełka, ci co widzieli rajd Pawełka wiedzą że trzeba temu czlowiekowi podziękować i pożegnac sie.
|
Na plus Beto i Sobol.....Lech dla nas obecnie niestety nieosiagalny......może kiedyś za miesiąc w rewanżu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl