![]() |
nie jest wcale takie zle idzie sie przyzwyczaic xD
|
Cytat:
Klawiatura dotykowa jest w deche. 2-3 tygodnie i bedziesz pisal tak szybko jak na pc-towej. Internet jest dosyc szybki. Tzn mowie o edge czy 3g. Bo wi-fi to wiadomo. |
Cytat:
http://www.allegro.pl/item420435892_...let.html#photo |
Witam
Chciałbym sie dowiedzieć jak sie sprawia telefon Noki 6280 albo 6288. Jeżeli ktoś ma taki telefon to proszę o opinie:) Pozdrawiam |
holera może i jestem przedpotopowy ale telefon mam tylko do gadania i sms-ów
jak chce sobie muzyki posłuchać to z mp3.. zdjęcia zrobie lustrzanką,, a film kamerą ,, nie uwierzę iż wszystko to znajde w telefonie a może się mylę? jeżeli tak to może coś zmienię ale jak to sie ma do kosztów?? nie lepiej mieć coś uniwersalnego a nie wszystko w jednym?? dla mnie jak mam coś w pakiecie to coś wszystko jest takie przecietne .. a może się myle? |
Mógłby mi ktoś powiedzieć jaka jest cena ściągnięcia simlocka z Noki N70. Może ktoś wiem w którym komisie mi to zrobią?
|
Cytat:
Zależy gdzie trafisz... |
Co lepsze? SE T280i czy Samsung E250?
|
Cytat:
|
Do tego na pewno będziesz mieć lepszą baterie w SE niż w Samsungu.
|
raczej na baterii
|
Ma ktoś jakieś doświadczenie z SE G900?
Wszystko można zrobić na oba sposoby? (klawiatura/ekran dotykowy) Jak Symbian itp. Ogólnie czy nie jest jakiś upierdliwy przez to. |
Kojarzy ktoś telefon (palmptop) z gpsem wbudowanym i slotem na karty, który posiada:
- dotykowy ekran - zwykłą 12 przyciskową klawiature (nie qwerty, tylko abcdef) |
Używał ktoś te karty xsim (http://allegro.pl/53970_akcesoria_gs..._turbosim.html)
jak sie u was sprawdzały bo u mnie po miesiący w E50 padla i sie zastanawiam czy te kart sa takie nie trwale czy tylko mi sie zepsuła tak szybko. |
Cytat:
http://sms.pl/tel/sonyericsson,p1i.php |
tak a ja mialem w200 ktorego mi godzine temu zajebali :/ i tu moje pytanie, czy da sie wykryc telefon bez wlozonej simki?
|
Ma ktoś N81??? Dobry temat czy shit?
|
Co lepsze LG Shine czy Nokia 6131. telefon dla kobitki. jakies opinie uzytkowników itp.
|
Cytat:
|
P1i ma dotykowy ekran ale klawiaturę QWERTY. GPS wbudowanego nie posiada. Nie dodają również zewnętrznego modułu w sieci ERA. Ale już za ok. 150,- można dokupić przyzwoity moduł zewnętrzny który łączy się z Erykiem przez Bluetooth.
|
potrzebuje zamienić nokie n73 na jakąś inną nokie o podobnych parametrach ale bez symbiana. Narazie znalazłem tylko nokie 6500 slide. dziekuje za rady
|
Cytat:
raczej z tym problemów nie ma, można ją uszkodzić jak sie ją często wyciąga delikatne to jest Cytat:
5610 Nokia ten sam aparat bardziej muzyczna i fajny bajer z "przeskakiwaniem" menu karty pamięci 4gb HC |
a niechiałby się ktoś zamienić oferuje nokie n73(używana 2 miesiące, folia na wyświetlaczu komplecik) i nokia 6131 bez pudełka na nokie 5610 z pudełkiem ? Czyli 2 telefony za jeden telefon.
|
Sprzedam dwa nowe nieuzywane telefony zakupione w sierpniu w salonie ery.Samsung f 300 i Sony ericsson k 550 i.Cena jaka mnie interesuje za sztuke to 400 zł
|
czy mógłbymi ktoś na meila pszesłać po bramkową piosenke po strzeleniu gola dla wisły albo ja k sienazywa autor muzykikontakt pw albo forum
|
Cytat:
|
Cytat:
żart |
Ile aktualnie kosztuje zdjecie simlocka z Nokii 6300 ? Gdzie w Krakowie jest najtaniej ?
|
Witam. Mam pytanie ile może kosztować wymiana wyświetlacza w SE k550i ? Przy okazji prosze o namiary na jakis salon gdzie zrobią mi to za przystępną cene.
|
Cytat:
dziesięć znaków |
Da radę na iphone pobrać płatne aplikacje nie płacąc za nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
orginalny LCD koszt około 130 -150 z wymianą zastępczy około 90 - 110 z wymianą cena w zależności od tego ile Cie skasują za wymiane |
Zależy gdzie pójdziesz ale wydaje mi się że biorą trochę więcej za wymianę niż 20 zł.
|
Mam do wybory 3 telefony Sony Ericsson W910i Nokia 5310 LG KC550 który polecacie ???
|
Czy ktoś uzytkuje już Samsunga i900 omnia i mógłby się podzielić wrażeniami z jego eksploatacji? Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego modelu. Czytałem wiele recenzji w necie i prawie wszystkie są pozytywne. Jestem urodzonym "Nokiarzem", planowałem zakup Nokii E66, raz tylko zdradziłem Nokię na rzecz Motoroli V3 i bardzo się zraziłem. Tylko bez opinii że wyświetlacz ma małą ilość kolorów bo to nie ma dla mnie znaczenia, również opinie że telefon powinien służyć tylko do dzwonienia też mnie nie przekonują.
|
Jak przywykłeś do Nokii, na początku Omnia sprawi Ci trochę problemów. Ale to kwestia paru dni. Po kilku tygodniach użytkowania mogę stwierdzić, że jest bezawaryjna :-p Fajny gadżet. Nikt nie przechodzi obojętnie. Co do wyświetlacza jest absolutnie wystarczający ma dobre parametry, a oko ludzkie i tak widzi niecałe 30tys barw. Ciężko mi wydawać wiążące recenzje, ale póki co telefonik nie zawodzi. Nic nie stuka, nie trzeszczy i nie zawiesza się. Oczywiście dzwoni, wysyła SMS'y, robi zdjęcia :-) Czego chcieć więcej... :-)
|
Cytat:
nokia 5310 używam moge polecić Nokia to Nokia muzyka fajnie gra bateria spoko jak na taki telefon LCD bajka funkcjonalny szybko chodzi obsługuje karty 4gb microSDHC jedyny minus aparat zapisuje zdjecie kilka sekund za dluuugo w porównaniu z innymi generalnie fajny telefon |
Zaden telefon z WM nie bedzie mial wiecej niż 65 tys kolorów gdyż tyle tylko windows obsługuje. Co do Omnia fajnei wyglada itp ale ja na twoim miejscu rozwazylbym HTC Diamond. Można go kupić w podobnej cenie a chyba procesor lepszy...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl