![]() |
Też mam pakiet prestiżowy, znajduje ten kanał orange ale nie ma żadnego obrazu... A rozumiem, że cały czas coś tam lecieć powinno, tak?
|
Cytat:
|
A ten kanał oreng to na Cyfrze jest? jak tak to który kanał
|
na Justin.tv jest potrzebny jakiś kod dostępu, ocb
|
Cytat:
|
Zarejestrowałem się i zalogowałem, tyle że pisze kanał prywatny i wysłać jakąś wiadomość prywatną o kod do kogoś... ale nie działa :P
Żeby nie robić smapu od razu mi na mail doszło.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Obejrzałbym sobie mecz ŁKSu, jakies zajęcie. Net 1MB wiec nie powinno byc tak zle.
|
Cytat:
|
na hqtv chodzi bez ścinki żadnej więc warto się zalogować ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
4 kanały offline na kuszotv mam? Wy tez?
|
No ale jak ona ma 1MB lacze to mu powinno smigac w dobrej rozdzielczosci
|
dawac to haslo!
|
Hasło hqtv , i się nie mówi dawać !! tylko się prosi ;)
|
prosi to sie świnia :)
Dziekuje szanowny kolego :) jak na moj slaby internet to działa w pyte tylko czat zamula łącze |
prosze o hasło.. :)
|
Polska liga. Jaki słaby mecz :]
|
OMG...
Spójrz na dwa posty wczesniej. Hasło to: hqtv |
Po co ta zabawa w hasła i rejestrację, jak i tak przenosi na justin.tv, a hasło jest ogólnodostępne dla wszystkich przy kalendarzu transmisji?
|
Blagam jak mam sie zarejestrowac na sopcast pomozcie mi plz
|
pewnie na sopcast.com a po co ci to, jeśli wszyscy tu oglądamy mecz na HQTV?
|
ja czekam na wisłe moze sracowvie chwile obejze bo ten mecz to dno... ale to HQTV narazie swietne tylko boje sie zeby im tego nie blokli...
|
Dno, to chyba mało powiedziane, tuż to prawdziwy rów oceaniczny :) Widzę jednak, że ten Orange Sport to taki Canal + Bis, ci sami komentatorzy + te same grafiki, a liczyłem, że oprawa wizualna się nieco ożywi.
|
Cytat:
EDIT: Cytat:
Co do pytania Lechisty, to na SopCascie można swobodnie jechać na domyślnym anonimowym koncie, bez rejestracji. |
Cytat:
|
też wam tnie ten HQTV bo mnie strasznie
|
Co zrobic ze zostac zaproszonym do pokoju z chatem na hqtv ,bo mam nicka ale psiac sie nei da ;)?
|
Ja zrobiłem tak jak chciałem cos napisac to tak jakby sie od nowa zarejstrowałem tylko zmieniłem nick a wszystko pozostawiłem bez zmian
|
Cytat:
|
Cytat:
|
piszecie tutaj wszyscy, ze bedziecie ogladac na hqtv. czy to znaczy, ze tam bedzie lepsza jakosc niz na sopcascie?
bo ten aktualny mecz piasta gliwice z kims tam, to wedlug mnie lepiej wyglada na sopcascie. tj. na sopcascie troche wiekszy obraz, jakby lepsze kolory, chodzi plynnie, ale moze sie zaciac na pare sekund. a na tym hqtv nie zacina sie, ale przycina:) |
Hgtv ogląda sie jak film z małą wartościa fps :) Ale chodzi cały czas i nie przerywa. Lepsze to niż sopcast i oglądanie 10s meczu na 1 min transmisji.
|
Cytat:
|
hqtv u mnie chodzi płynnie, więc oglądanie meczu Wisły zapowiada się ciekawie ;)
|
Z tym, że chyba płaci się 10 zł miesięcznie. Chyba, że się mylę, a wtedy mnie popraw
|
Cytat:
na jaki nr trzeba zadzwonić?? |
Można załatwić tu: 0 801 066 066. Rzeczywiście kosztuje 10zł, (chyba że ktoś ma pakiet prestiżowy - wtedy darmo) ale od drugiego miesiąca, pierwszy miesiąc jest za darmo.
|
na hqtv nieciekawa jest ta jakość (ale lepszy rydz niz nic)... na sopcaście nawet sobie na fullscreenie mozna od biedy oglądnąć. ma ktoś może informacje czy aby na pewno bedzie przekaz przez spocast???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl