![]() |
orientuje się ktoś jak z rozwożeniem pizzy w telepizza ? jakie warunki zarobki i w jakich godzinach ?
|
Cytat:
2zł/h, 4zł/kurs. Brak zwrotu za paliwo. Jednym słowem - wyzysk. Poszukaj po innych pizzeriach. |
Jeśli nie ma zwrotu za paliwo to jak sie to może opłacać? Deskorolką trzeba rozwozić?
|
jakby ktoś miał coś dorywczego na weekendy to priv :)
|
Ale chwilka - każdy kurs = 4 zł? 10 kursów = 40 zł? Z tego co wiem, jeśli jest dobra pizzeria to niekiedy kierowcy robią 25-30 kursów dziennie - to za same kursy 100-120 zł / dniówka. Do tego napiwki + pewnie 20 zł za godziny. Nie jest aż tak źle.
|
Mój kumpel pracuje w Dominium i rozwozi skuterem. Z tego co pamiętam to oddają mu coś za paliwo,(tak samo z autem), a za godzinę koło 7zł. W każdym razie polecał mi tam pracować.Ale nie chcę nikogo mylić, bo w 100% nie jestem pewien o te zarobki, ale na pewno sa lepsze niż w telepizzy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
aczkolwiek na rowerze rozwozić trochę niewdzięcznie, no i kondycję trzeba mieć |
W Bano podsumowując wszystko na godzinę wychodzi często ponad 16zł.
Ale i tak prawda jest taka, że wszędzie powinni lepiej płacić :D |
ja jak pracowałem w Palermo to miałem 4 zł/h + 1 zł od każdego wyjazdu. Samochód tzn. pojazd firmowy...
|
W Banolli jest tak (w przypadku umowy zlecenie):
5zł/h (6zł w weekendy), 1,80zł/kurs, zwrot za paliwo (obecnie coś około 26gr/km), + oczywiście napiwki twoje. |
Cytat:
|
szuka ktoś pracy :-)
Cytat:
robota dla pewnego moderatora jak znalazł :D |
do usunięcia
|
wie ktoś, gdzie można by dorwać jakąś robotę na okolicę ferii zimowych?
dla nieletnich? : d |
do usunięcia
|
Cytat:
|
Cytat:
Prezentację maturalną (na temat motywu dworku szlacheckiego w literaturze) zrobiłem na 2 dni przed terminem egzaminu ustnego z polaka. Na dzień przed się tego wyuczyłem, poszedłem i 90% było moje. Dlatego sądzę, że trzeba być frajerem by wykładać hajc na taką pierdołę jak prezentacja maturalna, bo samo jej napisanie zajmuje maks. 3 godzinki roboty, a pieniądze można dużo ciekawiej spożytkować. |
Pietruch z tego co mi się wydaje to musisz miesiąc przed maturą ustną oddać bibliografię z której pisałeś prezentację maturalną , więc jak mogłeś się wziąć 2 dni przed maturą za pisanie polskiego , nie rozumiem za bardzo tego (było by to dla mnie bez sensu ) i odpisz mi na PW lub na forum bo jestem ciekawy :) pozdro
|
mógł wypożyczyć taką samą książkę? :D
|
pracował ktoś w krakowskim oddziale doradztwa finansowego OVB?? Bo mam okazje tam rozpocząć prace ale tak trochę poszperałem po necie i jakoś ludzie nie są zadowoleni z ich usług. Może ktoś bezpośrednio miał styczność z krakowskim OVB i podzieli się spostrzeżeniami??
|
Pietruch to musisz byc zajebisty gość, że potrafisz napisac prace maturalną w max 3 godz, to może napiszesz mi magisterke w 6 godzin hehe ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ChomikNH , Diabolos, - Konspekt to jedno, a praca to drugie. Praca, którą trzeba referować przez 15 minut zajmuje na papierze jakieś 3-4 strony. Przy znajomości lektur i historii (90% na rozszerzeniu <lansss> :D ), można ją napisać w szybkim tempie. Zresztą matury ustne to jedna wielka farsa, które praktycznie mają 100% zdawalności, gdzie wystarczy się dobrze przedstawić.
Poza tym jeżeli praca jest ****.owa, to sama komisja zadaje takie pytania byle by tylko wycisnąć z ucznia cokolwiek co by pozwoliło mu na zdanie tej matury :))). |
Cytat:
ja napisałem dzień przed i niestety najlepiej się nie wyuczyłem a pisałem z godzine\dwie. Pisanie tego to był mój błąd bo gdybym nie napisał i poszedł na żywioł otarłbym się o maximu...a tak tylko 75%. po prostu za bardzo chciałem mówic to co napisałem ehhh ale dobre i to. Ale co najważniejsze i czasu i kasy na to nie straciłem:-p pisałem na temat walki "Dobra ze złem w literature fantasy" także temat dla mnie idealnyi z marszu mogłem to omówic. |
Mam do Was pytanie nie zna ktoś z Was stronki z ofertami pracy konkretnie interesuje mnie praca kierowcy z kat. B (pizzeria odpada) byłbym wdzięczny o podanie paru stronek. (dziennik polski wałkowany w kółko)
|
Cytat:
Cytat:
|
Pracował ktoś z was może w salonie Orange?
|
Cytat:
|
Miał ktoś z Was doczynienia z MLM w formie trochę bardziej zaawansowanej niż Oriflame i Avon. 31 stycznia mam jechać na szkolenie i zastanawiam się czy jest sens się w to bawić.
Jeżeli ktoś pracował w firmie Skandia to proszę jakiś kontakt na priv:) Ew. Jeżeli ktoś na zasadach MLM oferuje OFE albo jakies lokaty również będe zainteresowany. Pozdrawiam |
Cytat:
pzdr |
Robił ktoś w Multikinie albo CC ? Jak zarobki, jaka praca? :>
|
też jestem ciekaw i nie ukrywam, że bym z chęcią tam sobie dorobił pracując :)
|
Szukam dodatkowego zarobku - praca raczej weekendową, bo w tygodniu normalnie pracuję na etacie.
Jeśli ktoś z Was ma coś ciekawego to wrzućcie na PW. Pozdrówki |
Pracował/uje ktoś może w firmie PROVIDA w Krakowie bądź innym mieści (doradztwo finansowe)?? Jakieś opinie, wrażenia??
|
Cytat:
|
pracował ktoś jako doradca klienta w banku? jakie zarobki? ogólnie warto ? na czym polega?
|
Cytat:
wybacz :-) dlatego właśnie z tzw "doradców" nie korzystam :-) nie żeby miał coś do Ciebie, ale tam właśnie troche takich osób jak ty jest na pewno się dużo nauczysz :) |
bo to prawda, marne mam pojęcie. ale czasy takie że nie można być wybrednym ;> a i nauczyc sie nie problem. może ktoś zna poziom zarobków w takiej pracy?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl