Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Praca (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3012)

maTyS. 09.01.2009 11:45

orientuje się ktoś jak z rozwożeniem pizzy w telepizza ? jakie warunki zarobki i w jakich godzinach ?

Above 09.01.2009 17:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maTyS. (Post 654540)
orientuje się ktoś jak z rozwożeniem pizzy w telepizza ? jakie warunki zarobki i w jakich godzinach ?

Nawet nie myśl o Telepizzy.
2zł/h, 4zł/kurs.
Brak zwrotu za paliwo.
Jednym słowem - wyzysk.
Poszukaj po innych pizzeriach.

Robert_wislak 09.01.2009 23:36

Jeśli nie ma zwrotu za paliwo to jak sie to może opłacać? Deskorolką trzeba rozwozić?

concedi 09.01.2009 23:40

jakby ktoś miał coś dorywczego na weekendy to priv :)

Aro1234 09.01.2009 23:57

Ale chwilka - każdy kurs = 4 zł? 10 kursów = 40 zł? Z tego co wiem, jeśli jest dobra pizzeria to niekiedy kierowcy robią 25-30 kursów dziennie - to za same kursy 100-120 zł / dniówka. Do tego napiwki + pewnie 20 zł za godziny. Nie jest aż tak źle.

Toldo 10.01.2009 17:07

Mój kumpel pracuje w Dominium i rozwozi skuterem. Z tego co pamiętam to oddają mu coś za paliwo,(tak samo z autem), a za godzinę koło 7zł. W każdym razie polecał mi tam pracować.Ale nie chcę nikogo mylić, bo w 100% nie jestem pewien o te zarobki, ale na pewno sa lepsze niż w telepizzy:)

R33 10.01.2009 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 654966)
Jeśli nie ma zwrotu za paliwo to jak sie to może opłacać? Deskorolką trzeba rozwozić?

w Banolli proponowali rowerem :lol:

Denver 10.01.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 655295)
w Banolli proponowali rowerem :lol:

przy dużym ruchu rowerzysta potrafi zrobić większą dniówkę niż samochodowi czy na skuterach
aczkolwiek na rowerze rozwozić trochę niewdzięcznie, no i kondycję trzeba mieć

Above 10.01.2009 21:01

W Bano podsumowując wszystko na godzinę wychodzi często ponad 16zł.
Ale i tak prawda jest taka, że wszędzie powinni lepiej płacić :D

adam09 10.01.2009 22:19

ja jak pracowałem w Palermo to miałem 4 zł/h + 1 zł od każdego wyjazdu. Samochód tzn. pojazd firmowy...

Above 10.01.2009 22:24

W Banolli jest tak (w przypadku umowy zlecenie):
5zł/h (6zł w weekendy),
1,80zł/kurs,
zwrot za paliwo (obecnie coś około 26gr/km),
+ oczywiście napiwki twoje.

Mario Nh 10.01.2009 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez concedi (Post 654970)
jakby ktoś miał coś dorywczego na weekendy to priv :)

Mi również.

szczebrzeszcz 13.01.2009 13:21

szuka ktoś pracy :-)

Cytat:

Władze Australii oferują "najlepszą pracę świata". Ponad 100 tys. dolarów za pół roku leniuchowania na tropikalnej wyspie.

Czy może być jeszcze lepiej? Otóż może. Oferta jest międzynarodowa, Ty też możesz się zgłosić , a jak wygrasz, Australijczycy zapłacą również za przelot z Polski. W obydwie strony.
- Osoba, która przejdzie proces rekrutacji, trafi na wyspę Hamiltona na Wielkiej Rafie Koralowej. Do jej obowiązków będzie należało przechadzanie się po białych rajskich plażach, odpoczywanie i snorklowanie na rafie. A co tydzień - aktualizowanie bloga - czytamy w ogłoszeniu władz australijskiego stanu Queensland

Wymagania? Musisz dobrze pływać i znać angielski w mowie i w piśmie. - Nasz pracownik będzie musiał od czasu do czasu rozmawiać z mediami o tym, co robi. Nie może więc być nieśmiały. Dobrze by było, żeby kochał morze, słońce i relaks - podkreśla premier stanu, Paul Lucas.

Lucas wyjaśnia, że rekrutacja jest częścią kampanii promującej region. - Tradycyjne reklamy nie zawsze działają. Postanowiliśmy być oryginalni. Naprawdę kogoś zatrudnimy. Aplikacje można wysyłać do 22 lutego. Później wybierzemy 11 finalistów, którzy polecą na wyspę. Tam odbędzie się drugi etap rekrutacji. Zwycięzca zacznie pracę 1 lipca. I będzie to zdecydowanie najlepszą praca świata - mówi.

Nie sposób się nie zgodzić. Zwłaszcza jeśli dodamy, że zatrudniony będzie mieszkał w domu na plaży z trzema sypialniami i basenem. Jest też wózek golfowy. Hmm... mamy pewien pomysł. Czy myślicie o tym samym?
http://www.islandreefjob.com/
robota dla pewnego moderatora jak znalazł :D

Zola 13.01.2009 16:06

do usunięcia

vote-for-mikey 13.01.2009 16:11

wie ktoś, gdzie można by dorwać jakąś robotę na okolicę ferii zimowych?
dla nieletnich? : d

Zola 13.01.2009 16:24

do usunięcia

pio 13.01.2009 16:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 656671)
a jak sie ma sprawa z wozeniem turystow np po rynku i okolicach tymi "samochodzikami"? Ile za godz itd? Tj raczej tylko letnia praca, takl?

Raczej nie tylko, bo ostatnio widziałem melexa turystycznego przy ulicy Dietla ;)

pietruch 13.01.2009 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 656684)
Poszukuje osoby (najepiej nauczyciel/ka z LO, osoba z komisji, egzaminator/ka), ktora napisze mi prezentacje Maturalna (+ multimedialna). Temat juz wybrany, bibliografia takze. Studenci nie wchodza w gre!!! Jesli znacie Kogos -> PRIV

To ja Ci powiem z własnego doświadczenia z zeszłego roku.
Prezentację maturalną (na temat motywu dworku szlacheckiego w literaturze) zrobiłem na 2 dni przed terminem egzaminu ustnego z polaka. Na dzień przed się tego wyuczyłem, poszedłem i 90% było moje.
Dlatego sądzę, że trzeba być frajerem by wykładać hajc na taką pierdołę jak prezentacja maturalna, bo samo jej napisanie zajmuje maks. 3 godzinki roboty, a pieniądze można dużo ciekawiej spożytkować.

ChomikNH 13.01.2009 19:30

Pietruch z tego co mi się wydaje to musisz miesiąc przed maturą ustną oddać bibliografię z której pisałeś prezentację maturalną , więc jak mogłeś się wziąć 2 dni przed maturą za pisanie polskiego , nie rozumiem za bardzo tego (było by to dla mnie bez sensu ) i odpisz mi na PW lub na forum bo jestem ciekawy :) pozdro

vote-for-mikey 13.01.2009 19:37

mógł wypożyczyć taką samą książkę? :D

laurence 13.01.2009 23:42

pracował ktoś w krakowskim oddziale doradztwa finansowego OVB?? Bo mam okazje tam rozpocząć prace ale tak trochę poszperałem po necie i jakoś ludzie nie są zadowoleni z ich usług. Może ktoś bezpośrednio miał styczność z krakowskim OVB i podzieli się spostrzeżeniami??

Diabolos 14.01.2009 11:50

Pietruch to musisz byc zajebisty gość, że potrafisz napisac prace maturalną w max 3 godz, to może napiszesz mi magisterke w 6 godzin hehe ?

don'Talar 14.01.2009 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Malpason88 (Post 630841)
Witam
wiecie może gdzie poszukują jakiś barmanow? Tylko nie piszcie,zebym zobaczył na gumtree ,bo wysłałem już sporo CV i ciągle bez odzewu:)

a masz doswiadczenie? pracowałes za barem? masz jakie kolwiek pojecie o miksologi?

archi33 14.01.2009 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez laurence (Post 656938)
pracował ktoś w krakowskim oddziale doradztwa finansowego OVB?? Bo mam okazje tam rozpocząć prace ale tak trochę poszperałem po necie i jakoś ludzie nie są zadowoleni z ich usług. Może ktoś bezpośrednio miał styczność z krakowskim OVB i podzieli się spostrzeżeniami??

tu masz linka do poczytania moze ci cos rozjasni :) pzdr.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3208749

pietruch 14.01.2009 15:10

ChomikNH , Diabolos, - Konspekt to jedno, a praca to drugie. Praca, którą trzeba referować przez 15 minut zajmuje na papierze jakieś 3-4 strony. Przy znajomości lektur i historii (90% na rozszerzeniu <lansss> :D ), można ją napisać w szybkim tempie. Zresztą matury ustne to jedna wielka farsa, które praktycznie mają 100% zdawalności, gdzie wystarczy się dobrze przedstawić.
Poza tym jeżeli praca jest ****.owa, to sama komisja zadaje takie pytania byle by tylko wycisnąć z ucznia cokolwiek co by pozwoliło mu na zdanie tej matury :))).

<Crasch> 14.01.2009 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietruch (Post 656770)
To ja Ci powiem z własnego doświadczenia z zeszłego roku.
Prezentację maturalną (na temat motywu dworku szlacheckiego w literaturze) zrobiłem na 2 dni przed terminem egzaminu ustnego z polaka. Na dzień przed się tego wyuczyłem, poszedłem i 90% było moje.
Dlatego sądzę, że trzeba być frajerem by wykładać hajc na taką pierdołę jak prezentacja maturalna, bo samo jej napisanie zajmuje maks. 3 godzinki roboty, a pieniądze można dużo ciekawiej spożytkować.

tez zdawałem w zeszłym roku i całkowicie popieram.
ja napisałem dzień przed i niestety najlepiej się nie wyuczyłem a pisałem z godzine\dwie.
Pisanie tego to był mój błąd bo gdybym nie napisał i poszedł na żywioł otarłbym się o maximu...a tak tylko 75%. po prostu za bardzo chciałem mówic to co napisałem ehhh ale dobre i to.
Ale co najważniejsze i czasu i kasy na to nie straciłem:-p
pisałem na temat walki "Dobra ze złem w literature fantasy" także temat dla mnie idealnyi z marszu mogłem to omówic.

_KRIS_ 15.01.2009 14:59

Mam do Was pytanie nie zna ktoś z Was stronki z ofertami pracy konkretnie interesuje mnie praca kierowcy z kat. B (pizzeria odpada) byłbym wdzięczny o podanie paru stronek. (dziennik polski wałkowany w kółko)

pio 15.01.2009 16:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _KRIS_ (Post 657478)
Mam do Was pytanie nie zna ktoś z Was stronki z ofertami pracy konkretnie interesuje mnie praca kierowcy z kat. B (pizzeria odpada) byłbym wdzięczny o podanie paru stronek. (dziennik polski wałkowany w kółko)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciek777 (Post 637241)
praca.pl
pracuj.pl
infopraca.pl
gazetapraca.pl
Te polecam i sa dosyc sensowne :)

i jeszcze gumtree.pl ogłoszenia z Krakowa ;)

WzT 23.01.2009 12:54

Pracował ktoś z was może w salonie Orange?

maciek777 23.01.2009 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez laurence (Post 656938)

Trzymaj sie od tego z daleka !! Moj dobry przyjaciel sie powaznie na to nadział :/ Do mnie dawno temu tez dzwonili i od kopa podziekowalem :)

fcz1985 23.01.2009 18:29

Miał ktoś z Was doczynienia z MLM w formie trochę bardziej zaawansowanej niż Oriflame i Avon. 31 stycznia mam jechać na szkolenie i zastanawiam się czy jest sens się w to bawić.
Jeżeli ktoś pracował w firmie Skandia to proszę jakiś kontakt na priv:)

Ew. Jeżeli ktoś na zasadach MLM oferuje OFE albo jakies lokaty również będe zainteresowany. Pozdrawiam

Malpason88 23.01.2009 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez don'Talar (Post 657018)
a masz doswiadczenie? pracowałes za barem? masz jakie kolwiek pojecie o miksologi?

PRacowałem w te i porpzednie wakacje za barem :) WIec łącznie jakieś pół roku:) Kursu nie mam:)
pzdr

dj_ibutti 29.01.2009 22:54

Robił ktoś w Multikinie albo CC ? Jak zarobki, jaka praca? :>

adam09 29.01.2009 23:33

też jestem ciekaw i nie ukrywam, że bym z chęcią tam sobie dorobił pracując :)

Jarza 04.02.2009 10:09

Szukam dodatkowego zarobku - praca raczej weekendową, bo w tygodniu normalnie pracuję na etacie.
Jeśli ktoś z Was ma coś ciekawego to wrzućcie na PW.

Pozdrówki

donPedro23 05.02.2009 20:09

Pracował/uje ktoś może w firmie PROVIDA w Krakowie bądź innym mieści (doradztwo finansowe)?? Jakieś opinie, wrażenia??

Sebo_TS 05.02.2009 22:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WzT (Post 661237)
Pracował ktoś z was może w salonie Orange?

ja pracowałem 1,5 roku jako kierwonik ... masz jakies pytania to priv :)

Opętany 17.02.2009 18:37

pracował ktoś jako doradca klienta w banku? jakie zarobki? ogólnie warto ? na czym polega?

szczebrzeszcz 17.02.2009 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Opętany (Post 675980)
pracował ktoś jako doradca klienta w banku? jakie zarobki? ogólnie warto ? na czym polega?

hehehehe
wybacz :-)
dlatego właśnie z tzw "doradców" nie korzystam :-)
nie żeby miał coś do Ciebie, ale tam właśnie troche takich osób jak ty jest
na pewno się dużo nauczysz :)

Opętany 17.02.2009 20:29

bo to prawda, marne mam pojęcie. ale czasy takie że nie można być wybrednym ;> a i nauczyc sie nie problem. może ktoś zna poziom zarobków w takiej pracy?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl