![]() |
Cytat:
Teraz jeszcze czekaja do srody z transferem Nei to napewno jest znak dla ludzi ze zaczynać byc w klubie coraz lepiej i napewno zacznie sie szturm na kasy :) |
Cytat:
|
<kasacja>.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurna mać - jak przyjadę w poniedziałek o 13:00 i podejde pod kasy o 13:27 to ma być tam OSTATNI BILET i mam odetchnąć z wielką ulgą, że zdążyłem!
Lecicie w chuja po prostu... |
ceny też robią swoje ,niby 45 zł za Lige Mistrzów to nic wielkiego ,jeśli pomyślimy ze na bilet z Odrą W. trzeba dać 30 zł ,ale jeżeli policzymy 170 za karnet + około 80 zł Ostrowiec+ 45 zł teraz to już robi się całkiem sporo,a wiadomo każdy ma jeszcze inne wydatki ,sam długo sie zastanawiałem czy iść na ten mecz bo jednak szkoda mi trochę tych 45 zł ,ale jednak trzeba Beitarowi pokazać jak się dopinguje ;) mimo wszystko znam kilka osób które jednak mecz zobaczą w tv a są ,a zwykle są przy R22 i na wyjazdach
|
a co mysleliscie ze beda tlumy i w 2 dni wszystko pojdzie?
ceny sa wysokie, osoba chca kupic normalnie bilet musi wylozyc 60 lub 70 zl to raz, dwa ze bledem klubu bylo nie czekanie na wynik w Jerozolimie tylko od razu wywalili ceny, co by zrobili jakby bylo w dupe 0-3 ? nawet fajnych - okolicznosciowych biletow nie potrafia zrobic na LM... ale co tam, najwazniejsze ze kasa do klubu wplynie. jesli nie bedzie kompletu moze klub sie wkoncu otrzasnie i zrozumie jaki blad popelnil. PS, ciekaw jestem jakie beda ceny jak skoncza ze stadionem, jesli np. na D bilet nie bedzie kosztowac w granicach 15 zl to ich wysmieje |
Tym bardziej, że istnieje ryzyko, że może to być nasz ostatni mecz w europejskich rozgrywkach w tym roku...
|
dziś byłem w wiślackim świecie kolejki sie tworzyły natomiast przy kasie 2/3 ludzi pytajac o ilosc pozostałych biletów dostałem odpowiedz ze zostało dosyc sporo ale ida co dzień , a do meczu powinny sie sprzedac spokojnie nawet moze zabraknac
|
Niezapominajcie o FC:)
|
kurvva czy nie widzicie ze pilkarze nas potrzebuja na tym meczu? nawet nie pytajcie ile biletow zeszlo, lepiej nie wiedziec ... naprawde przykre jesli komus SZKODA 45-60zl na tak wazny mecz, jak Vinci zaznaczyl moze to byc nasz OSTATNI mecz w europejskich pucharach wiec nie oszczedzajcie pieniedzy na Barce...
MOBLIZOWAC SIEBIE ... i znajomych ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Panowie...spokojnie ;/ Do środy zejdą bilety...jak nie wszystkie to większość...a jak nie wszystkie to może klub w końcu pomyśli troche o kibicach i otrząśnie się czasem;]
|
no właśnie bilet spokojnie mogły kosztować z 30zl
|
Cytat:
No,najlepiej żeby były w cenie w 10 zł wtedy tacy jak Ty byliby zadowoleni.Zrozumcie,że stadion został pomniejszony i ceny nie będą niskie.Po za tym to są eliminacje LM i może rywal nie jest z najwyższej półki ale jednak to LM.Mogliście pomyśleć wcześniej i kupić karnet to i bilety na europejskie puchary mielibyście tańsze. |
wczoraj byłem o 16, ruch w WŚ jako taki sobie był kolejek nie było, ale ciagle ktos wchodził i wychodził... kupiłem 3 bilety... w pn. jade po 6 :P Przynajmniej ja robie frekwencje :-) widze ze karnetów poszło od chuja bo kasy przy B prawie puste
|
obsrwujac sytuacje z prespektywy baseny dzisiaj sporo ludzi sie przewijalo po bilety
|
Spokojnie jest kilka dni do meczu więc nie będzie wolnych miejsc na stadionie,może nie ma kolejek ale przeciez karnetowcy moga rezerwowac bilety,pewną pule wezmą FC więc nie zdziwie sie jak ujrze w środe pod stadionem jakiegoś konia
|
Cytat:
|
No niestety próbowałem zakupić bilet poprzez SKWK i oficjalną stronę Wisły ale nic z tego ;) Więc kieruje się teraz do Was mam nadzieje że Wy mnie nie zawiedziecie ;) czy znajdzie się ktoś kto zakupi dla mnie bilet a ja jak będę w Krakowie odbiorę?
|
Cytat:
P.s OT Mój znajomy ma numer karnetu 6673 kupował 23 wiec bez kitowania :-) Cytat:
|
Cytat:
niby przez pol roku sie tak przyzwyczaili do 20000 miejsc ze teraz ceny zwiekszaja ile razy byl stadion zapelniony ? Lech, Legia i koniec, derbow nie licze bo nie bylo D ile bylo ludzi na Zaglebiu, Polonii, Dyskobolii, o ŁKS-ie nie wspominajac ? okazuje sie ze 15 k jestesmy w stanie przebic max w 5 meczach na 15, wiec nie ma sie co usprawiedliwiac pojemnoscia stadionu, klub idzie na zysk i tyle - wszystkie bilety drozsze do tego bonusy na Legie, Lecha i derby, cena na Beitar wysoka(nawet dwukrotnie wyzsza od niektorych meczow z wczesniejszych lat z 2 rundy), a druzyna bez sukcesow czy tam wiekszego rozglosu ciekawi mnie tylko po ile beda bilety/karnety gdy juz bedziemy mieli te 34000 miejsc |
Cytat:
450000). 50 tysięcy różnicy przy suchych wyliczeniach :) |
bilety na mecz z beitarem chcialem kupic od kturej sa kasy czynne ?? napiszcie prosze
|
od jedenastej zero zero....
|
Od której!! Od 11.00
|
Cytat:
wie ktos ile biletow zostalo na D? |
Witam Braci z Krakowa ! Będę u was służbowo w środę i chętnie zaliczyłbym debiucik przy Reymonta :)
Myslicie że mam szansę kupić bilet w dniu meczu ? |
masz... sekktory E A B bedą na bank dostępne
|
A Na Sektor A/b Sa Jeszcze Bilety??
jeszcze napiszcie do kturej |
Cytat:
|
od 11 kasy czy wislacki swiat napiszcie bo musze wiedziec
|
jedno i drugie
|
Cytat:
|
Dzięki za informacje i do zobaczenia na meczu .
|
Na początek chciałbym się przywitać ze względu, że to mój 1-szy post na tym forum.
Cytat:
|
Nie jest możliwe przez neta. Podjedź na jedenastą to kupisz.
|
Będe, dzięki wielkie
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl