![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dwóch naszych miało bliżej do piłki, ale przez to, że jeden patrzył na drugiego piłkę przejął przeciwnik, który do piłki miał najdalej. Teraz bez przenośni. Przez niedecydowanie Kutwy i Kissa poszła kontra. |
I co znaczy ta przenosnia, bo przyznam, ze pierwszy raz spotykam sie z nia w jezyku polskim. Wrzuc jakis odnosnik.
|
Cytat:
|
Jak to mówi drozd, gdyby nie zapierniczali to by się nie zderzyli głowami. Także nie zawsze metoda zapierniczania się sprawdza!
|
Cytat:
Zagraliśmy dobry mecz i zostaliśmy kolejny raz przekręceni przez sędziego, a tłumaczenia dlaczego nie było czerwonej to już istny Mrożek. Uwaga. Sędzia nie mógł dać czerwonej kartki bo zastosował przywilej korzyści :). Królewski elegancko Jarzębaka podsumował :) |
Czyli potwierdzasz, ze jestes debilem.
|
Cytat:
Moskal nie potrafi ustawić inaczej drużyny (juz ontym wczesniej pisalem) bedziemy grać wysoko obroncami. Tak jak za Sobolewskiego tracilismy po SFG tak za Moskala i Rude tracimy i bedziemy tracic wlasnie takie bramki jak dziś bo mamy wozy z weglem w obronie. Jedyna nadzieja ze stracimy 2 ale strzelimy 5 ;) |
Cytat:
O Jarzębaku to szkoda nawet strzępić ryja.Sędzia na 5 ligę a nie wiedzieć czemu dalej dostaje takie mecze do prowadzenia. |
Cytat:
Cytat:
|
To doedukuj mnie co znaczy przenosnia "zderzyc sie glowami". Jakies zrodlo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Możemy napie%## na słabego sędziego na to,że było drukowane itd.ale To jest kolejny z tysiacpiecset ....a odcinków,w którym nie dowozimy meczu,który przy 2:0 byl spokojnie do dogrania do końca bez odpierdalania żadnych numerów.. gratulacje dla biedrzyckiego ,gratulacje dla mega chuysgs obrony,Jaroch od 35 minuty nie mial już sil na boku biegać był ciągle objezdzany ciągle spozniony ,był ciągle zbyt daleko od skrzydłowego arki,zero doskoku , nie.dalo się na niego patrzec. Bocznego obrońcę i środkowego trzeba na już.przód jaki jest wystarczy..chociaż czasami jak widzę,któraś z rzędu nie wykorzystana fajna sytuacje to sobie myślę,że tylko rodado potrafi bez kombinowania przy.......ić w róg i trafić do siatki...
|
Cytat:
|
"Jestes debilem" to byla przenosnia debilu:(
|
Cytat:
Prosiłem... :rotfl: |
|
Mi tez nie dlatego lamie sobie glowe nad tym co Drozd mial w glowie piszac, ze zderzyc sie glowami to jakas przenosnia:D
|
Są takie rzeczy na niebie i na ziemi, o których się nawet nie śniło waszym fizjologom :)
Określenie "zderzyć się głowami" najwyraźniej do nich należy... |
Ale przecież to nie pierwsze słowo wymyślone na nowo przez Drozda.
Wcześniej miał swoją unikalną definicję zapieprzania. :) :) :) :) |
Cytat:
|
Głowa ok, dzięki, ale wydrukowałem całą stronę postów Drozda i Wieśniaka, wciskam papier do ucha, nie chce się zmieścić.
|
Drozd to ma łeb tzn głowę na karku.
Całe to uniwersum Zaskrońca to jest parodia człowieka myślącego |
Wiadomo, że klakierzy Zaskrońca, opłacani przez hiszpańskich alfonsów będą ujadać, ale faktem jest, że to wy doprowadziliście Wisłę do najgorszego miejsca w historii ligowej.
Alfonsa z Kostaryki nie ma i nie będzie, śmieciarza - handlarza Kikusia Galactico nie ma i nie będzie, tych wszystkich gwiazdorów z pastwisk hiszpańskich już prawie nie ma (zostali Baena i Alfaro) i mam nadzieję, że nie będzie. Padalec pod presją po zmarnowaniu pół roku zatrudnił wreszcie trenera. Zamknijcie się. Dajcie pracować Moskalowi, to trener zgody i stabilizacji, który naprawi Wisłę po hiszpańskim burdelu. Zamknijcie mordy i dajcie spokój Moskalowi. Lepiej pilnujcie Zaskrońca, aby w końcu opamiętał się. Kazimierz Moskal - 1906% poparcia. Jeżeli Moskalowi nie wyjdzie, to aż strach pomyśleć, co Wodzowi z Hańczowej wpadnie do głowy. Może więzień z Guantanamo na trenera Wisły? Po alfonsie z Kostaryki wszystko jest możliwe. Jeszcze raz, Zamknijcie mordy i dajcie spokój Moskalowi. Jeszcze raz, Kazimierz Moskal - 1906% poparcia. |
Cytat:
Markusika jak spytasz o błąd Hiszpana to też walnie ci elaborat na inny temat np. Jak to źli Polacy robią błędy :D |
LIga wg BIedrzyckiego
1. Polonia - czerwona kartka 2. Znicz pauzuje za czerwona 3. Ruch zolta kartka 4. Arka dwie zolte i czerwona 4 mecze:: 3 zolte,+ 2 czerwone Udany transfer |
Cytat:
|
Cytat:
Serio dziwi mnie, że Moskal usilnie próbuje tak grać mimo takiego potencjału ludzkiego. |
Dajcie jeszcze pograć Biedrzyckiemu. Wg mnie powoli sie wyrobi i bedzie jednym z lepszych naszych obronców
Szkoda 2 punktów - ale jak sie nie dobija przeciwnika... btw Czemu nie było czerwonej kartki dla obrońcy arki? O co tam chodziło? |
Cytat:
Dla mnie nie ma znaczenia skąd jest chłop, albo jest dobry albo chujowy. Nie ma co szukać drugiego dna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
U buka mógłby się pojawić zakład: czy Biedrzycki przekroczy np. 8 czerwonych kartek w tym sezonie:)
Dobrze zaczął. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mamy bardzo napięty terminarz, gra co 3 dni, a Moskal decyduje, że na mecz od początku wychodzimy praktycznie w 10.
Tak, mam oczywiście na myśli Kutwe, do którego reszta drużyny boi się podawać piłkę (i słusznie, bo on jedyne co potrafi to ją stracić). Jak wychodzimy z tym pozorantem w składzie, to cała reszta musi tak zapierniczac, że po 45 minutach są zajechani jak koń po westernie. Dla mnie to jest absolutnie niezrozumiałe. Od kilku meczów się Kutwie przyglądam i nie pamiętam takiej miernoty w środku pola (nawet Pawłowski który miał trudności z celnym zagraniem na 5 metrów przynajmniej coś biega, a ten nasz nowy wonderkid to tylko sobie truchta na tych usztywnianych nogach). Coś absolutnie niezrozumiałego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl