![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli twoim celem jest zabicie dyskusji na forum przez zniechęcenie pozostałych użytkowników do dyskusji, to go osiągniesz. Nie możesz przez pół roku zachwycać się typem i zagadywać wszystkich, którzy mieli inne zdanie, a potem napisać, że się nie zachwycałeś. Nie chce mi się przeglądać historii i cytować tych twoich elaboratów na pół strony, jaki Rude top, bo szkoda na ciebie czasu. Wywalone, jak chcecie, dyskutujcie z takimi ludźmi, mi się nie chce. |
Cytat:
|
Vamos frajerzy, czekajcie na nas w lipcu. A swoją drogą dobry numer wymyśliliśmy z tum czerwonymi kartkami, co ? Jak masz frajera co go można golić, nie ma wymagać i lizemy się po jajach to grzech nie skorzystać. Vamos Ibiza czeka
|
Cytat:
niestety nie twój Carbo to przeraźliwie wolny i przewidywalny grajek i pewnie nieźle przepłacony :lol: wystarczy popatrzeć w jak znakomitych klubach grał do tej pory ja nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy nim a dowolnym przecinakiem z I ligi którzy w dodatku będą tańsi w utrzymaniu |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do przepłacenia: według niektórych źródeł zarabia znacznie mniej niż większość innych zawodników Wisły sprowadzonych do klubu w ostatnich latach. |
Łęczna wygrała z Tychami, inne wyniki też na naszą niekorzyść.
Choćby Wisła zagrała dziś opus magnum i wygrała 7:0, to i tak baraży by nie było. |
Cytat:
Dzisiaj na konfie powiedział, że poprawienie strefy mentalnej to coś, co udało mu się poprawić i jest z tego zadowolony. Czy Ty się kolego sympatyczny rakiem wycofujesz z tych wszystkich pierdów z ostatnich paru miesięcy? Niczym Twój pobratymiec wolfy za czasów Wujka? |
Cytat:
|
Cytat:
|
https://weszlo.com/2024/05/26/koszma...iga-komentarz/ - Banda przegrywów
|
Cytat:
a nawet 3 zwłaszcza, że chodzi tylko i wyłącznie o mecze w PP nie w lidze - a skoro tak, to jest przepłaconym, żałosnym kopaczem. I w związku z tym, że pan C. wybiera sobie mecze do grania choćby dlatego powinno mu się wykupić bilet na Rayana w jedną stronę do słonecznej Hiszpanii ps. i tak uważam nadal że to przewidywalny i wolny jak wóz z węglem (ciutkę mniej niż Uryga, ale jednak) skórokop |
Przegralismy bo jestesmy dziadami i tyle.
I brawa dla Opola za awans. te slowa Grzegorza Skwary beda zawsze prawdziwe ,jaka szkoda ze zaden z pilkarzy nie ma jaj by tak podejsc do sprawy juz czekam az Krolewicz oglosi nowy reset ,to ze jestemy zajebisci,AI dziala , i # razem po awans,tfu #razem po utrzymanie. |
Patrząc spokojnie na powtórkę ostatniego meczu z Termalicą, to nawet do nieszczęsnej 25 minuty Termalica przewyższała Wisłę kulturą gry, ustawieniem, realizacją założeń taktycznych.
Potem było już gorzej. Trener Marcin Brosz jest trenerem Termaliki od 19 marca. W ciągu 10 kolejek, osiągnął więcej w budowaniu drużyny niż Rude. |
I Termalika już widać że jest na dobrej drodze by wrócić do grona faworytów. Wejdzie sobie z marszu w kolejny sezon.
A my? Nie wiem, ale się domyślam. |
Można było Brosza wziąć, ale Zaskroniec wolał sutenera z Kostaryki.
Efekt znamy. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl