![]() |
Zesrał się a nie uświadomił. Rude wszystko zrobił dobrze, Jarusia uświadomł, Jaruś robi czystki i w ogóle był nękany przez JB od 2019 do 2023 roku - ale to wszystko sa projekcje twojej chorej głowy.
Jak widzisz, to nie jest tak, że jak sobie coś uroisz to tak jest - tak jak z tym awansem. Specjalnie dla ciebie podpis sobie zmieniłem, fajny? Tak samo nie znaczy, że jak sobie uroiłeś, że Rude kogoś uświadomiła Jaro działa prężnie, to nie oznacza, że taka jest prawda. To są tylko projekcje twojej głowy zmęczonej życiem. |
Cytat:
|
Cytat:
Mnie wychodzi 5 baniek plus 175 tys euro za rundę czyli najpewniej 350 tys czyli półtora miliona złotych. Gdzie jest reszta, czego nie wiem? Wszystkie bilety są po stówce i wszystkie już sprzedane? Tv zapłaciła po bańce za każdy mecz mimo że jeszcze nie wiadomo z kim będziemy grali? Miasto Kraków zapłaci 5 baniek za reklamę w pucharach? Zarobił ileś tam, a ile nie zarobił nie awansując do extra? |
Kto wie, czy nie został tam wliczony ekwiwalent reklamowy. Kompletnie by mnie to nie zdziwiło.
|
Przecież wg Królewskiego na meczach tracimy więc niestety x tysięcy trzeba odjąć od zarobku gdy mecz jest u siebie :((((
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do V kolumny. Tylko niewidomy nie dostrzeże, że Królewski ma zdeklarowane grono przeciwników, którzy są tak zapamiętali, że porażki Wisły są przez nich wyczekiwane. Wystarczy poczytać forum. Porównać jak reagują po wygranych, a jak po porażkach. Są w stanie nawet powtarzać fałszywą narrację przeciwników jeżeli to może uderzyć w Królewskiego. Dla nich awans do finału pucharu Polski tonie był żaden sukces. O czym tu gadać. Jeżeli osoby z takim podejściem miałyby wpływ na zawodników to postawa niektórych w końcówce sezonu robi się bardziej wytłumaczalna. Oczywiście można wszystko tłumaczyć presją. To bardzo wygodne wytłumaczenie. Ale skoro presja wywołuje takie boiskowe zachowania to na orlik dla przyjemności, anie do zawodowego sportu za grube pieniądze. Cytat:
Fakt, że będziemy grać w pucharach to marketingowo dobrze? Czy źle? To ile zarobimy zależy tylko od nas. Zakładając że na każdy mecz które rozegramy u siebie przyjdzie 20 000, a bilet będzie kosztował 50 zł to zarobimy, 2 mln, czyli około 1,5 na czysto. Każdy punkt zdobyty w meczu to też kasa. Dlaczego zakładasz że 4 razy przegramy(od fazy grupowej :)). Kto wie jakie są umowy ze sponsorami. 10 000 000 to moim zdaniem minimalny zysk związany z wygraniem pucharu, a może być dużo więcej. Może kiedy Rodado walnie ze trzy bramki to odejdzie nie za 1 tylko za 2 mln. Zyski są na tą chwilę trudne do szacowania. Tego ile nie zarobił nie awansując też nie wiadomo. Zależy, które miejsce byśmy zajęli. No i kasę z esa dostalibyśmy w całości dopiero za rok. |
No patrz droździk, V kolumna w klubie przeciwko Królewskiemu, no prawie niczym ty przeciwko Kubie i Nowakowi. Wtedy też byłeś V kolumną?
|
Cytat:
|
Zapomniałem dodać-człowiek renesansu
|
Cytat:
Dramat... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Fakt, że będziemy grać w pucharach to marketingowo dobrze? Czy źle? To ile zarobimy zależy tylko od nas. Zakładając że na każdy mecz które rozegramy u siebie przyjdzie 20 000, a bilet będzie kosztował 50 zł to zarobimy, 2 mln, czyli około 1,5 na czysto. Każdy punkt zdobyty w meczu to też kasa.
Drozd idż z tymi wyliczeniami do Królewskiego,on na pewno czeka na kogoś takiego jak ty. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale Ty się Granat czepiasz....powiedział, że tyle będzie to tyle będzie, czego nie rozumiesz hejterze?
|
Cytat:
Twoje 6,5 jest gwarantowane z PZPN i UEFA. Brakujące 3,5 o których mówię wynika z ostrożnego szacunku. Bilety, sponsorzy, prawa telewizyjne. Możesz oczywiście twierdzić że nic na tym nie zyskamy, ale co ja Ci na to poradzę? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"po 21 latach udało nam się nam nieoczekiwanie sięgnąć po Puchar Polski z drugiego poziomu rozgrywkowego, w pełni zasłużenie po pokonaniu trzech zespołów z ESA. Jest to sukces finansowy, sportowy i medialny, który pozwoli nam po 13 latach na rywalizację w Pucharach Europejskich. Oczywiście względem celu głównego, jest to mniej znaczący sukces, lecz jako klub w obecnej sytuacji finansowej nie możemy przymknąć oko na to, że wartość tego zwycięstwa generuje/wygeneruje łącznie w najgorszej wersji około 13 mln PLN wpływu do klubu. "
https://x.com/jarokrolewski/status/1797241518324936785 |
Cytat:
|
Cytat:
Wiem, że to boli, że pod Królewskim Wisła będzie grać w pucharach, na prawdę, łączę się w bólu :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Płatności za eliminacje europejskich pucharów
Zasady są takie same jak do tej pory. Zmieniła się stała kwota, która obecnie wynosi 175 tys. Euro za każdą rundę. Określona kwota za odpadnięcie w eliminacjach Ligi Konferencji pozostała bez zmian: I runda 150 tys. E II runda 350 tys. E III runda 550 tys. E IV runda 750 tys. E Kwoty za poszczególne rundy się nie sumują. https://rankinguefa.pl/finanse-w-eur...arach-2024-25/ |
Cytat:
|
Czyli zakładasz, że do meczu dopłacimy? :) Bardzo racjonalne założenie...
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą rozjeżdzają Wam się wersje ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Droooooooozd skąd te 10 baniek?
|
Cytat:
To teraz Ty napisz jak to się stanie że zarobimy 6,5 i nic więcej. Odpowiesz na pytanie? Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl