![]() |
Jest jeszcze druga połowa.
|
Z Tachim i Dudą w środku to się nie mogło udać...
|
MasakraâŚ
|
Niepołomice zaskoczyły nas kompletnie sposobem zdobywania bramek.
Proponuję podawanie w poprzek/do tyłu do porzygania, żeby nabijać te puste % posiadania piłki. |
Przynajmniej nie będzie co rozpamiętywać po prostu na awans nie zaslugujemy
|
Drożynie nie idzie w ustawieniu 3-5-2, co robi Sobolewski? Dalej gramy 3-5-2:-D:shock:
A Błaszczykowski w jakim charakterze jest na naszej ławce? Obserwatora czy dekoracji? |
pseudo trener w 60 minucie zmienia ustawienie drużyny.................... Geniusz qrwa geniusz
|
Ja się bałem że w ogóle gola nie strzelimy.
Sobolewski to parodysta. |
Brawa dla kibiców. Piękni dopingowali.
Wisła polską Borussią? Chyba polskim HSV...przy dobry wiatrach jeśli nie czeka nas 4 liga. Ciężkie czasy nastały. CZARNY DZIEŃ DLA KIBICÓW, KLUBU.. PRZEPRASZAM KRYTYKANTÓW I CZARNOWDIZÓW Z WIŚLACKIEGO SHOUTBOXA. TO NIE BYŁO CZARNOWIDZTWO TYLKO REALIZM. |
1:4 z Puszczą u siebie...co wy zrobiliscie z tym klubem S....YSYNY?!?!
|
Szykujcie sie na kolejne x lat wzorem hsv. Wypierdalac, wszyscy!!!
|
No to czekamy na ciąg dalszy.
Jakiś będzie? |
Cytat:
Możesz zapalić świeczkę na ołtarzyku Sobolewskiego, po tej kompromitacji kibice go nie zaakceptują. |
Co ty pieprzysz?
Pytam co dalej z Wisłą. Możesz już wyjąć szpilki z laleczki voodoo Sobola. |
Żegnaj Luis Fernandez, dzieki za wszystkie bramki dzięki Tobie do dziś była nadzieja na awans. Dzięki i powodzenia w nowym klubie
|
Cytat:
:lol: Lepiej zrób analizę genialnego ustawienia trójką z tyłu mistrza Sobolewskiego. |
Cytat:
|
WSTYD I UPODLENIE
Królewski, Błaszczykowski i reszta WON - za takie zarżnięcie klubu ( a teraz naprawdę będzie zarżniety po braku awansu) , odpowiadacie tylko i wyłącznie Wy pajace. Co żeście z klubu zrobili.. Ciapate asy z hiszpani po 120 tysięcy na miesiąc zarabiające a na trenera nie byłoâŚWyprzedać to całe towarzystwo w .... i zaczynać od nowa. Postawiliście wszystko na jedna kartę i rozdupcyliscie wszystko - wypierdalac. |
Tyle lat musiałem czekać aby dowiedzieć się jak się czuli kibice Schalke 04 po klęsce u siebie 1:4 w meczu o coś... I dowiedziałem się po meczu z Puszczą w 2 lidze. Niesamowite.
|
Prawie zremisowaliśmy, zabrakło szczęścia ;)
|
Wow. Po prostu wow.
Każdy, kto nie patrzył przez różowe okulary, wiedział, że Puszcza dziś awansuje. Jednak myślałem, że będzie to jakieś 0:1, może karne. Ale cztery gongi? I nasz jeden celny strzał przez cały mecz? To był kosmos. Tak jak pisałem, awans przegraliśmy z Sosnowcem. Skoro w takim meczu daliśmy dupy, to było 100% pewności, że jeszcze lepszy przeciwnik nas powiezie. To będzie gorące lato na Reymonta. Nie dość, że zmieni się cały sztab, to jeszcze praktycznie cały skład. Ciekawe, gdzie tym razem wylądujemy... |
Zawodnicy odejdą, sponsorze też odejdą.. budżet 2x mniejszy.. ciekawy sezon się zapowiada
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiście Puszcza wybiegała ten mecz , ale oni dzisiaj nie byli nawet zmuszeni ,żeby grać na 100% , stali twardo a te patałachy od wuefisty Sobolewskiego wyglądali jak dzieci we mgle.
|
Sześciu Hiszpanów to za mało, aby Puszczę pokonać!
Więcej Hiszpanów, więcej Hiszpanów! A pisałem wielokrotnie, że zatrudnienie błazna z Hiszpanii jest fatalnym pomysłem. Znów miałem rację. https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=91122 https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=91174 https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=4683 Od początku ponowne zatrudnienie błazna było dziwne, biorąc pod uwagę fatalne wyniki sportowe poprzednim razem - zwłaszcza styl + niejasne powiązania z ekipą Sarapaty. Mam nadzieję, że jutro będzie jasny i prosty komunikat: Jakub Błaszczykowski i Jarosław Królewski definitywnie odchodzą z Wisły. Ciekawe, jakie instrukcje dostaną sociosy i różne ananasy będące tubą propagandową rządów Marzenki. Od samego początku 2019 r. pisałem, że tylko prawdziwy reset albo to nie ma sensu. Delegalizacja TS-u, rezygnacja ze skompromitowanych środowisk kibicowskich były oczywistą oczywistością. Ale pojawili się różni przebierańcy i są widoczne efekty. Byłem strasznie atakowany przez różnych spadów z czasów Marzenki. Przez lata. Kto miał rację? Więcej Dawidków, więcej Jurków, więcej Kikuśków! Zniszczyliście Wisłę. A czemu Święty nie chciał pomóc w naprawieniu wyniku na boisku? |
A wystarczylo miec trenera z pomyslem na gre. Dzisiaj puszcza nic nie grala bo nie musiala. Tyle na nas wystarczylo. Wystarczyl tez slaby sosnowiec. A zeby te wiesniaki dostaly na ....e od nieczieczy bo nawet jednwj trybuny nie zapelnia na r22. Chyba ze my przyjdziemy ogladac Widzew,Ruch,Legie i zydow
|
Kiedy rewanż?
|
Rewanż będzie za 4 lata
|
Oczywiscie sie wystraszyli meczu o stawke. Z pajacujacym Sobolewkim z pierwsza 11.
|
2:3
1:2 1:4 Bilans z Puszczą w drugiej lidze: 0-0-3 A jakby był rewanż za kilka dni to niektórzy dalej uważaliby, że faworytem będzie Wisła. Niesamowite. |
Czyli gdyby nie Puszcza to byśmy mieli 1 miejsce w I lidze z ŁKSem :D
|
Wypierdalac. Wszyscy. Natychmiast. A Błaszczykowski niech zorganizuje sobie benefis, zamiast wchodzić w meczach przy prowadzeniu 3:0
|
Cytat:
no błagam, Puszcza na kolejny rok w 1 lidze? Chcesz znów oglądać, jak nas ośmieszają? Ileż można, litości... Jak kiedyś Wisła się odbuduje, to weźmiemy rewanż :D |
Cytat:
|
Teraz to chętnie zobaczyłbym Stal Rzeszów w 1 lidze.
|
Jeśli o jakimś meczu można powiedzieć, że został przegramy przez trenera to ten jest tego idealnym przykładem. Przeciez ten parodysta miał do dyspozycji wszystkich graczy, których gra się zachwycaliśmy na początku rundy. To wymyślił sobie, że posadzi ich na ławce i zagra ustawieniem z dupy i samo się wygra.
|
Truskolasy niestety nam się odbijają czkawką.
Pierwszy do wyjebania - kubuś Drugi do wyjebania - Raduś Trzeci do wyjebania - Fernandez - się zrobił gwiazdor... Nie wiem, czy ten inwestor będzie czy nie. Ale trzeba zacząć myśleć długoterminowo - a nie zmieniać koncepcje co pół roku. konkretny plan, konkretni ludzie. KONKRETNY PLAN |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl