![]() |
Koalik wyklęty
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Otwórzcie sobie polityczny i won z takimi oszołomskimi wstawkami tutaj, w piłkarskim. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym nazwał temat "Oddział zamknięty", ale wtedy będą omijać szerokim łukiem bo przecież oni tylko prawdę piszą. Ale nie tutaj. Wszedłem bo myślałem że znowu coś się stało (u nas nigdy nie wiadomo, może Królewski nie jest już właścicielem) a tu KOALIK leków nie wziął... |
|
Cytat:
Na koniec III kwartału 2022 r. zadłużenie funduszu covidowego sięgało 144 mld zł — podało Ministerstwo Finansów. W połączeniu z PFR oraz Krajowym Funduszem Drogowym jest to już ponad 280 mld zł poza budżetem państwa. https://businessinsider.com.pl/gospo...dzetem/ge75exn |
A my się przejmujemy jakimiś 10 milionami dziury budżetowej w Wiśle
|
Cytat:
|
ty sobie ściany poszukaj, zamknij oczy weź rozbieg i się nie zatrzymuj
|
Cytat:
|
Cytat:
Cały wywiad: https://www.polsatsport.pl/wiadomosc...slania-kulisy/ |
wywiad jak wywiad....zastanawia mnie jak gro dziennikarzy na poziomie Białońskiego wciąż utrzymuje się na rynku. Tego typu pytanie byłby w stanie wyprodukować średni rozgarnięty licealista z podstawową umiejętnością budowania zdań złożonych.
|
Wywiad jak dla mnie ciekawy bo Jaro lubi sobie pogadać i odpowiadając nierzadko wychodzi poza zakres pytania. Podoba mi się Jego tok myślenia jeśli rzeczywiście praca i sytuacja w klubie wygląda tak jak ją opisuje. Oczywiście liczy się wynik sportowy i finansowy, a nie bardziej lub mniej zgrabne wypowiedzi. A smaczkiem i być może zabawnym elementem wywiadu jest mocny prztyk w nos Filipiaka. Choć wolałbym żeby obaj prezesi mieli dla siebie więcej szacunku i kurtuazji.
|
Biorąc pod uwagę, że Królewicz jest dużym rozczarowaniem.
Lubi dużo gadać, ale mało z tego wynika. Lepiej niech powie ile jest milionów straty z procesu spadkowego imienia wujka Jurka, a ile jest łącznych strat z powodu nieudolności władzy. Wujek Jurek tych spadkowych milionów nie odda. Smutne, ale prawdziwe. W Rakowie tyle nie gadają, a rzeczywiście pracują. W Wiśle wszyscy się chwalą wykonaną pracą. Mimo iż w rzeczywistości tę tytaniczną pracę wykonali Leśnodorski ze swoją kancelarią, Jadczak w opisaniu prawdy czy nawet Obidziński. Jak do władzy dorwała się familia Błaszczykowskich z klakierami, szkoda gadać. A reszta to zmarnowała. Podpięła się pod cudze sukcesy, miała ułatwioną sytuację. Wystarczyło tylko iść dobrą drogą. Zamiast oczekiwanej walki o MP, o puchary nastąpił spadek. Finał jest wiadomy - lokalny klub liderem Ekstraklasy, a jeden z dwóch największych klubów w Polsce w pierwszej lidze gra z jakimiś odpadami. |
Cytat:
|
po sztechertach i wannie , lepiej wstrzymać entuzjazm
|
Ale jak to? Nie ma zajebistego Dawida w klubie ktory umie w sponsoring i oobraca się w wiekim świecie jak nikt inny w branży, a tu bez niego się inwestor wziął i znalazł?
Królewski wyrasta na kozaka. |
To czemu nie chcą wejść jako sponsor? Parę lat biznes nie wypali i się zwiną.
|
Cytat:
Nie żebyśmy to już przerabiali. |
Pożyjemy, zobaczymy.
Moim zdaniem Królewski jest na tyle doświadczony w świecie biznesu, że z leszczami bez zaplecza finansowego na tego typu tematy by nie rozmawiał. W powtórkę Vanny albo producenta krzesełek nie wierzę. |
Myślę że Królewski o niczym tak nie marzy jak rozstanie z Wisłą w glorii sukcesu. Jako że ani na MP ani na puchary się nie zanosi, to nawet awans do ekstraklasy bylby sporym sukcesem. Idealny moment by odejść.
Wierzę że nie znajdzie podmiotu który nas wydyma, ale jednocześnie aż się nie chce wierzyć że ewentualnej " przejęcie" nastąpi tak gładko. |
Na co nam inwestor na kilka lat i jeszcze bez robienia rewolucji w klubie? Przecież tu większość osób trzeba zwolnić, zatrudnić fachowców. Skoro niby komuś zależy na reklamie to chyba lepiej zrobić to poprzez sponsoring, a nie wejście w klub. Żeby nie było, że za parę lat nowi się zwiną, a my znowu będziemy ratować klub. Pożyjemy, zobaczymy. Mam chociaż nadzieję, że o ile ktoś tutaj wejdzie to zacznie budować podstawy zdrowego klubu.
|
A propos wynajmu stadionu przez Wisłę, z dzisiejszego wywiadu z Królewskim na https://www.polsatsport.pl/
Cytat:
|
Biorąc pod uwagę, że historia dzieje się w tym momencie i mit Wojtyły całkowicie upada, to jestem ciekaw reakcji Wisły.
Wojtyła jest kojarzony z klubem z niewłaściwej strony Błoń i trzeba to zaakcentować w stylu: ,,Cracovia = klub pedofilów". Tylko czy Wisła będzie chciała? No niestety, staliśmy się największym pisowskim klubem w Polsce. Swego czasu grupa Wiślaccy Patrioci (w zasadzie przemianowana na Pisowscy Patrioci) pomogła wygrać im wybory w 2015 r. To tym bardziej jestem ciekawy reakcji albo braku reakcji ze strony Wisły. Brak reakcji będzie oznaczał poparcie klubu z niewłaściwej strony Błoń. |
Koalik leki.
|
Cytat:
|
Ani kibice, ani żadna pro-wojtyłowa frakcja, niestety liczna nic nie zrobi, bo wie doskonale, że trzeba temat jak najszybciej uciszyć = czyli lepiej nie bronić. A że wojtyła to największa k.rwa i zaraza było wiadomo od dawna, tylko ktoś miał w końcu jaja żeby to upublicznić.
|
Leci z nami moderator?
|
Cytat:
Zresztą - to chorzy ludzie, zaraz i tak otworzą nowe konto żeby dalej nauczać. Cytat:
|
Cytat:
Zajmij się lepiej swoimi mitami. |
BŁAGAM - nie cytujcie takich .......
|
Aż się łęzka w oku zakręciła, stare dobre czasy z tematu politycznego się przypomniały.
|
KOALIK jak widzę nie bierze jeńców :-D
|
Cytat:
|
hahahahahahahahaha o ja jebe
|
Koalik jedyne co może to w zakładzie psychiatrycznym nie zjeść obiadku. Taki to lewy wywrotowiec
|
Cytat:
|
Co tu się odjebało ? ! Czy leci z nami pilot?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl