![]() |
Cytat:
Dla mnie przyjście trenera Guli i nowych zawodników jest jak najbardziej na plus. Na meczu przynajmniej nie wieje nudą i zawsze coś dzieje się ciekawego ;) Oczywiście z wyłączeniem meczu z Lechem gdzie dostaliśmy bolesny i co gorsza bardzo zasłużony łomot. A w tym meczu ze Stalą cieszy przede wszystkim wygrana i wynik! Dużo sytuacji choć na pewno trzeba mocniej popracować nad skutecznością a będzie dobrze. Gramy dalej co jest w sumie najważniejsze najważniejsze! Oby tak dalej, aż do finału :D |
ciekaw jestem losowania.. bardzo dużo drużyn odpadło z ESA.. w tym roku droga do finału może być wyjątkowo łatwa
|
Latwa jak co roku, trzeba tylko wygrywac:D
|
Cytat:
niewielu pamięta , ale my tak ! |
Cytat:
Ale fakt, odpadło już 7/18 zespołów esa. Szczególnie cieszy że w tym gronie jest Śląsk i Pogoń, ścisła czołówka ligii. Odpadnięcie innych zespołów mnie nie grzeje bo nie są naszą konkurencja ;) |
Cytat:
|
Co roku jest łatwa, świadczy o tymchociażby że Cracovia była w finale 2 lata z rzędu z czego raz triumfowała, a jak sobie radzili w lidze każdy widział. Większość drużyn z eklapy PP odpuszcza co jest dla mnie dziwne bo jednak nagroda wcale nie jest mała zarówno finansowa jak i zapewnia miejsce w pucharach
|
Nie wiem skąd Ty wziąłeś te 2 lata z rzędu, jak oni w finale to byli raz w historii tych rozgrywek - w 2020 r.
|
^Chyba pomyliles sraxe ze sledziami.
|
Cytat:
|
W następnej rundzie CHCEMY WIECZYSTĄ !!!! :P
|
chcialem o tym napisac w bylych wiślakach , bo ich sie tam roi , a w chrobrym grał tomek cywka
w kazdy razie historia pisze sie na naszych oczach |
lepiej nie trafić na KSW i RKS bo mają za dużo pewnych strzelców w meczu z Nami ;)
|
A kiedy jest losowanie kolejnej rundy?
|
Jutro o 12.00
|
W sumie gdybyśmy trafili na Wieczystą to byłaby spora szansa na mecz na R22. Kwiecień by się zgodził bo i tak wie, że pucharu nie zdobędą. Nie gra tam dla kasy bo bilety by dawno wprowadził a Wisła jest mu bliska. Mieliby mecz z fajną frekwencją.
|
z tymże dopiero niechlubny rekord to odpadniecie z 3-lkigowcem , i wolalbym go nie pobijać..
|
liczę na Świt Skolwin - dobrą bandę mają
|
Pary 1/16 finału Pucharu Polski:
GKS Tychy - Wisła Kraków Korona Kielce - Stomil Olsztyn ŁKS Łódź - Zagłębie Lubin Olimpia Grudziądz - Lech II Poznań GKS Katowice - Bruk-Bet Termalica Nieciecza Ślęza Wrocław - Górnik Zabrze Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Lechia Gdańsk Świt Skolwin (Szczecin) - Legia Warszawa Pogoń Siedlce - Motor Lublin Widzew Łódź - GKS 1962 Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) Wieczysta Kraków - Garbarnia Kraków Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice KKS 1925 Kalisz - Raków Częstochowa Miedź Legnica - Górnik Łęczna Lechia Zielona Góra - Arka Gdynia Unia Skierniewice - Lech Poznań |
średnie losowanie.. mogło być lepiej mogło być gorzej..
trzeba zwrócić uwagę, że wszystkie ekstraklasowe druzyny mają teoretycznie słabszego przeciwnika.. pewnie będą 2/3 niespodzianki.. oby w tym gronie nie było Wisły :) |
Najważniejsze, że daleko nie jedziemy.
A tu była transmisja: https://www.youtube.com/watch?v=u5mPp2jiK00 |
ale 3 drużyny z Krakowa w 1/16 a w tym gronie nie ma żydowni - to cieszy :)
|
No i już wiemy, że mamy przynajmniej jedną drużynę z Krakowa w kolejnej rundzie :-)
OBY BYŁY DWIE!!! |
|
|
kto i dlaczego przełożył nam mecz na przyszły tydzień?
|
Cytat:
|
a taka ciekawostka: na meczu z gornikiem w zabrzu byl slawek peszko , jak powiedzial w wywiadzie dla tej czarnej dupeczki z c+ , obserwowac potencjalnych rywali w PP :)
|
Konferencja prasowa przed meczem w Tychach.
Szpital: Kuba, Stefan Savić, Nikola Kuvelić, Aszraf, Paweł Kieszek, Przemek Zdybowicz i Jan Kliment |
Cytat:
Kuba od dawna ma problemy więc nie ma sensu go liczyć jako ubytku, Kuvejlić i Zdybowicz to poziom drugoligowy. Ew. porażki nic nie usprawiedliwi (tak jak piątki ze Śląskiem). |
Liczę na Rose w bramce w obronie na Szota Uryge Mehremicia oraz Wachowiaka. W pomocy Zukov oraz Plewka do tego Hugi Starzyński. Ofensywny Yaw oraz napastnik Forbes
|
napastnik Forbes?
Dużo powiedziane... |
Cytat:
Cytat:
|
Od kartki to się chyba odwołujemy, więc jakaś tam nadzieja (mała) jeszcze jest. Niestety, lepszego napastnika na ten moment nie mamy ...
Jak już przemęczyliśmy poprzednią rundę to w tej tym bardziej musimy pomęczyć przeciwników, siebie i kibiców :-) |
Szpital + zapowiadane zmiany = może być różnie.
Jak Tychy się zepną to nie zdziwi mnie ich wymęczone 1 czy 2:0 przy naszej skuteczności w ataku. |
Bardzo się zdziwię jeśli przejdziemy dalej. Jak dla mnie to poziom zaangażowania z obu stron będzie nieporównywalny, ze wskazaniem oczywiście na Tychy.
|
o ktorej jest mecz i czy jest gdzies transmisja ?
|
13:30, Polsat Sport.
|
Tylko dlaczego z góry zakładamy że nasi się nie zepną, że znowu będą mieli wywalone, czyja to wina.
Ciekawe czy po wtopie znowu pojawią się opinie że to "jakość" jest powodem. |
Kursy są fajne. Do 13:30 możemy mieć nadzieję: https://pbs.twimg.com/media/FDMtFeDW...jpg&name=small
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl