![]() |
Jak Paweł był w szczycie formy , to walił przeważnie w bramkarza , dlatego znany był z tego że wykorzystuje co 3 setke , nie pamietasz juz ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja to pamiętam inaczej, no, chyba, że na starość zapomniałem, że przebiegał z piłką połowę boiska jak Maradonna. Może, po prostu miał mu kto te sytuacje wykreować? Dla porównania, Forbes wczoraj około 42 minuty pierwszą piłkę sensowną dostał ... |
Cytat:
Forbes nie jest tak szybki i nie ma takiego startu do piłki jaki miał młody Brożek. Za to jest silniejszy i mocniej stoi na nogach. Brożek miał łatwość (przynajmniej za Skorzy) na wychodzenie na wolną pozycję, gdzie dostawał piłkę. Nie, nie dryblował, ale był szybki i trudny do upilnowania. Tyle i aż tyle. |
No to sorki, źle zrozumiałem Twoje posty, tyle tu teraz emocji, że nie trudno o pomyłkę ;-)
W takim razie: pełna zgoda. I żeby nie było: absolutnie mam szacunek dla Pawła za to co nam dał przez te wszystkie lata. |
Akurat gry tyłem do bramki wielu mogłoby się od Brożka uczyć. Gdybym miał charakteryzować Pawła to wspomniane wyżej mobilność, przyspieszenie, gra bez piłki oraz gra tyłem do bramki, zastawka. Wykańczanie akcji gdzieś na szarym końcu :)
W podobnych sytuacjach Fatos tracił głowę, Forbes z zimną krwią wykorzystał, choć to przełożenie obrońcy i zejście na prawą nogę też mocno ryzykowne. |
Cytat:
Szanuję Brożka i to bardzo, nie chodziło mi o porównanie jego całej kariery do tego jednego zagrania.. Forbes nie jest takim ogórem za jakiego uważano go jak przychodził. Lepszy od Beciraja, ale dużo słabszy od Turgemana, co nie zmienia faktu, że przy średnim trenerze taki skład powinien coś więcej ugrać niż doły tabeli. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl