![]() |
nieno żartujesz chyba z tym Sadlokiem
|
Niestety, ale nie ma wyboru - na pewno nie Abramowicz, bo już wole BOGUSKIEGO tam wstawić :/ Sadlok z warunkiem nie wpieprzania się w bicie stałych fragmentów gry. Nie zapominajmy, że Sadlok był przydatny przy wrzutce bo zrobił karnego z Podbeskidziem, a jakby bił w brame to trybuny :D Niestety jest to żałosne, ale tak to wygląda, nie mamy Pietrzaka :/
|
co ty bredzisz Abramowicz jest 2 klasy wyżej niż parodysta Sadlok
|
Mysle ze jak juz musi grac Abramowicz to wiecej z niego pozytku na lewej pomocy niz obronie , na lewej pomocy bylby po peostu bardzo slaby , czyli pasujacy do jednej z 4-5 najslabszych druzyn ligi , na lewej obronie jest tragiczny
|
Cytat:
Szkoda że nie mieliśmy "ławki" wczoraj. Gdyby był tam Savić Basha itd to może moglibyśmy po zmianach dłuzej dotrzymać Lechii kroku. Mecz z cyklu - wykorzystujemy swoje sytuacje, albo przegrywamy bo potem rywal nas dominuje. Cóż trzeba, szukać punktów w kolejnych meczach. |
W drugiej linii potrzebujemy silnych fizycznie i wybieganych piłkarzy, bo inaczej nie jesteśmy w stanie
- nie dopuścić przeciwnika do pola karnego - zyskiwać przewagi w środku, żeby łatwiej uruchamiać ofensywę. Marzy mi sie ktoś taki jak Llonch do przeszkadzania. Miałem nadzieję, że taki będzie Żukow - może jeszcze wejdzie na wyższy poziom? |
Zeby przeskadzac trzeba byc przygotowanym kondycyjnie. Motorycznie. Wytrzymalosciowo.
Ogryzek slusznie zauwazyl ze druzyna zdechla - kolejny raz. Tutaj nawet Llonch by byl cieniem samego siebie. |
Żukow wczoraj zagrał równie tragicznie ja przed przymusowa kwarantanną. Mamy duży kłopot w środku pola ale jak widzę Abramowicza na lewej obronie to nie wiem gdzie mamy większy kłopot. Na dzień dzisiejszy żadna formacja nie prezentuje się choćby przyzwoicie.
|
Taa zdechła w 30 minucie meczu.Weż se wygooglaj w końcu co to jest ta motoryka.
Od razu też napiszę tobie że nie bronię Skowronka ale jak to jest że zdobywasz bramke w 30 minucie,rzut kamery na Skowronka a ten pokazuje wyrażnie"dawać gramy dalej"po czym drużyna oddaje pole bez walki i 4 minuty póżniej Silva desperacko fauluje i dostajemy gonga.4 minuty.... |
Cytat:
Sugerujesz, że Skowronek swoje, a drużyna swoje? Skowronek chce cisnąć do końca, a drużyna chce tylko dotruchtać do końca? Przepraszam za użycie słowa "drużyna"... na razie to coś na to nie zasługuje. |
Widziałeś tą sytuacje?OK gdyby to była ta wasza mityczna 60 minuta ale to było po strzeleniu bramki przez Silve
|
coz kolejny raz ,gdy gramy bez Bashy mamy mega wyrwe w srodku,co przeklada sie na to ,ze srodkowi obroncy maja wiecej roboty,a co za tym idzie ostatni z bandy Drombo ( Janicki i Klemens) Sadlok robi mega bledy i nie ogarnia sytuacji.Po drugie wydaje mi sie ,ze gdyby w bramce byl Lis to on by staral sie przeciac dosrodkowanie przy wolnym ,po ktorym padla bramka.Po trzecie z jednym pilkarzem na lwce Kuba tez sie meczu nie wygra
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl