![]() |
Mamy teraz taki klimat, że tylko nieliczne zjeby pisałyby o zwalnianiu Stolarczyka w przypadku serii porażek. Sytuacje przez jakie przeszliśmy chyba nauczyły wszystkich szacunku do trenera.
|
@silver03 - OBY!
|
Prawdę mówiąc to ja tu nie przeczytałem ani jednego posta który postulowalby zwolnienie Stolara. Było raczej kilka komentarzy (od razu zaznaczam ze nie mojego autorstwa), ze nie jest jakimś cudownym trenerem
|
|
Za 2 tygodnie trzeba by się spiąć troszkę i przeskoczyć Górnika w tabeli :)
W długi weekend kupionych było prawie 20k (tak, wiem, że na stadionie było mniej), ale teraz mecz będzie w sobotę, wakacje się kończą - warto by podnieść frekwencję :) |
Wypada rozgraniczyć tabele na kluby które podają ilość sprzedanych biletów , a kluby które podają ilość faktyczna kibiców na meczu. Skąd inad wiadomo które kluby lubią " oszukiwac".
|
Cytat:
|
Cytat:
Na Ekstrastats podają rzeczywistą, na tt pisali, że ich źródłem są raporty delegatów, a nie podawana frekwencja na stadionach. Na 90 minut też podają przybliżoną rzeczywistą. |
Co do danych brane sa z 90minut.pl.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl