Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXIV kolejka] Wisła Kraków - Pogoń Szczecin, niedziela 3 III, godzina 15:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10119)

Karherop 03.03.2019 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gin (Post 1534826)
Wypraszam sobie , to że na C nie miał kto ogarnąć dopingu to inna sprawa ale nie piszcie że jakiś bojkot był na C bo ludzie chcieli śpiewać , i jak D poszło z dopingiem to C się dołączyło więc nie piszcie że na C jakiś protest. Protest to sobie zrobił gniaxdoey z paroma gośćmi od opraw , trudno nie chcą prowadzić dopingu to nie . Trzeba ogarniać doping z D bo tam jest mniej ludzi i lepiej to zsynchronizowac z resztą yrybun

Nikt nie ma pretensji do sektora i do ludzi jako całości , ale do decydentów.
Sam fakt że po haśle "Sektor C, ruszcie du py" sektor C odpowiedział oklaskami od kilkunastu osób było wymowne.
I drugie wymowne zdarzenie to opustoszenie większości trybuny zaraz po końcowym gwizdu.

Jeśli na Wiśle ma być doping w wersji angielskiej ale bez pozdrowień to ja się na to pisze.

Ogryzek 03.03.2019 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1534836)
Na stadion przychodzisz dla Wisły Kraków czy Wisły Sharks? Komu kibicujesz?

A ty komu?

Pokaż mi duży klub w Polsce gdzie takie "bolszewickie" eksperymenty się powiodły? Nawet ITI skończyło z podkulonym ogonem. Tu nie USA że masz tylko konsumentów na trybunach. Pora żeby to Królikowski zrozumiał.

El'kabat 03.03.2019 20:32

Chcą flagi - to niech wieszają sobie w pokoju, czy w piwnicy.

W innej konfiguracji nie będzie ani inwestora, ani klubu w ekstraklasie.

bódyń 03.03.2019 20:32

Krolewski bardzo dobrze buduje Wisle na ktora chodzi blisko 20 tys osob.
I jak pokazal mecz jak sie obrazi mala czesc osob ich strata

Doping jest frekwencja jest.

Skoro nie chodzi tylko o flagi Sharks to niech ktos kto wie napisze o co chdzi a nie "wiem ale nie powiem"".
Czas niedomowiem byl juz.

Karherop 03.03.2019 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534838)
A ty komu?

Pokaż mi duży klub w Polsce gdzie takie "bolszewickie" eksperymenty się powiodły? Nawet ITI skończyło z podkulonym ogonem. Tu nie USA że masz tylko konsumentów na trybunach. Pora żeby to Królikowski zrozumiał.

Jak to są "bolszewickie metody" to czym jest wynoszenie pieniędzy klubu w reklamówkach? Skali zabrakło kolego.

I może warto się nauczyć nazwiska jednego z ratowników Wisly, tak btw.

KOALIK 03.03.2019 20:33

Ludzie, którzy przez ponad dwa lata okradali klub stawiają warunki osobom, którzy uratowali Wisłę i w efekcie drużyna przystąpiła do rundy wiosennej, bo po autorskich rządach grup kibicowskich (chociażby poprzez wynoszenie pieniędzy w reklamówkach) upadek był bardzo bliski.

Koniec świata.

To chyba jest ostateczne potwierdzenie, że im tylko zawsze chodziło o okradanie Wisły.

Wzmożona aktywność środowiska TS&WSH w ostatnich dniach pod patronatem wiceprezesa socios, który nie ukrywa swoich korzeni może niepokoić.

Już zaczyna się kwestionować Królewskiego, już atakuje się nowych rządzących i kto to robi?

Skompromitowani, których celem była gra Wisły w IV lidze i co najgorsze w tym, że oni cały czas będą blokować rozwój klubu i powrót na normalne (z dala od patologii) tory.

Tu chociażby wypowiedź kolejnego obrońcy złodziejskiego układu, który kiedyś na polecenie Sarapaty pisał o wielkiej bombie (tzn. nowym inwestorze, który miał wg słów byłej prezes podnieść budżet o kilkanaście razy):

https://zapodaj.net/f1fbef594c27e.png.html

Tego można było się spodziewać.

Tu nie chodzi o flagi, tu chodzi o powrót do okradania klubu i zablokowaniu rozwoju Wisły.

rafkur 03.03.2019 20:34

Cytat:

A ty komu?

No jeszcze się nikomu nie udało bo póki co patologia decyduje. Miejmy nadzieję, że będziemy pierwszym taki klubem w PL który pokaże, że doping może być fajny również dla piśmiennych a nie tylko dla marginesu społecznego... Niech te k..... które zgwałciły ten klub odpierd.... się od Wisły na zawsze i przestaną mącić w głowach tych z mniejszym ilorazem ( bo tylko tacy jeszcze mogą "kupić" ten szajs!). Mają w dupie Wisłę - wypierdalać! Myślę, że dla większości Wisła to coś więcej niż parę szmat z rekinami !

heoij 03.03.2019 20:34

Cytat:

A ty komu?

Ja Wiśle Kraków i tylko jej.

Jeżeli Ty kibicujesz Wisla Sharks to przekaż chłopakom żeby założyli sobie swój własny klub i wynajęli jakiś stadion, bo dzięki nim klub o 113- letniej historii mógł zniknąć z piłkarskiej mapy Polski i nikt nie życzy sobie więcej ich flagi na naszym stadionie.

bódyń 03.03.2019 20:36

Niektorzy by chetnie oglosili bojkot. Tylko tym razem by brali w nim udzial wiec glupio by wyszlo, ze nie maja poparcia.
A tak moga udawac, ze maja poparcie

Ogryzek 03.03.2019 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1534844)
Ja Wiśle Kraków i tylko jej. Jeżeli Ty kibicujesz Wisla Sharks to przekaż chłopakom żeby założyli sobie swój własny klub, bo dzięki nim klub o 113- letniej historii mógł zniknąć z piłkarskiej mapy Polski.

Nie odpływaj. Podaj nazwę dużego klubu gdzie nie ma kumatych na trybunach? Prędzej czy później klub zawsze się dogaduje bo traci. W sumie obie strony tracą.

Nie bierz mnie na rozczulające teksty komu kibicuję, bo się ośmieszasz takimi tekstami.

ichigo 03.03.2019 20:39

Cytat:

A ty komu?

Skoro już szukasz analogii - pokaż mi duży klub w Polsce, którego kibice na meczach chełpią się morderstwami, nie wspominając o okradaniu własnego klubu, gdy ten jest na krawędzi upadku.

mitmichael 03.03.2019 20:41

Szkoda, ze tak pozno przypomnieli sobie jak sie gra. Wejscie Vukana duzo dało, Basha dzieki temu szalał z przodu i udalo mu sie zdobyc dwie bramki. Zachowanie pilkarzy ze Szczecina w koncowce meczu nie wymaga komentarza, zwykle frajerstwo, zwłaszcza naszego wychowanka w konce. Ten Balicki musi sie sprawdzic, nie ma kto strzelac bramek a w nim ostatnia nadzieja. Trzeba sie zmobilizowac na Korone, bedzie ciezko ale koniecznie musimy sie postarac o 3 punkty.

Ogryzek 03.03.2019 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ichigo (Post 1534847)
Skoro już szukasz analogii - pokaż mi duży klub w Polsce, którego kibice na meczach chełpią się morderstwami, nie wspominając o okradaniu własnego klubu, gdy ten jest na krawędzi upadku.

Przejdź się na dowolny inny mecz w lidze.

Now 03.03.2019 20:45

Ale co wy macie problem do ultrasów? Przecież też macie ręce i macie gardła, wyp**dalaj jeden z drugim na gniazdo i prowadź doping, ktoś zabronił? Napisali tylko że nie będą ONI prowadzić dopingu, skoro grupy kibicowskie są wszędzie tylko nie na C to czemu nie prowadzicie dopingu? Dzisiejszy doping był gorszy od 100 Pogoni, co chwila bluzgi na sędziego czy derbowego rywala, przestoje bo wynik zły

ichigo 03.03.2019 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534849)
Przejdź się na dowolny inny mecz w lidze.

Proszę o konkrety - oprawy z hasłami z gatunku "do zobaczenia na waszym pogrzebie", przyśpiewki o tym, dlaczego człowiek się nie bawi i inne podobne (oczywiście pomijając zespół z Kałuży). Może nie w tym sezonie, ale w ubiegłych latach tematyka sporej części opraw nie miała wiele wspólnego z Wisłą, a głównym motywem był rekiny, alfabety mafii itp. Czy Legia, Lech, Górnik, Śląsk czy którykolwiek inny klub w Ekstraklasie na swoich oprawach prowadzi kampanię reklamową dla smutnych panów w czarnych kurtkach?

Argument, że nigdzie się nie udało jest raczej słaby - chyba w żadnym innym klubie "kumaci" nie wywołują takiej niechęci normalnej części trybun jak obecnie na Wiśle. To, że innym się nie udało, nie znaczy, że nie warto próbować.
Za czasów Bednarza spore grono osób wyrażało solidarność z "grupami trzymającymi władzę" - dziś raczej nikt już nie ma złudzeń co do tego, na czym im tak naprawdę zależy, i raczej nie znajdą wielkiego poparcia dla swoich bojkotów i protestów.

Mając do wyboru trybuny bez flag, a trybuny z flagą Sharks, Psycho Fans, Bałuty ("Święta Trójca" zajmująca w ostatnim czasie honorowe miejsca na płocie), Misiek PDW i symbolem faszyzujących "przyjaciół" z Rzymu bez chwili zastanowienia wybieram to pierwsze.

rafkur 03.03.2019 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534846)
Nie odpływaj. Podaj nazwę dużego klubu gdzie nie ma kumatych na trybunach? Prędzej czy później klub zawsze się dogaduje bo traci. W sumie obie strony tracą.

Nie bierz mnie na rozczulające teksty komu kibicuję, bo się ośmieszasz takimi tekstami.

Podaj mi nazwę dużego polskiego kubu który w Europie nie nie robi za głupka wioskowego ( tak - na trybunach wymiatają - szkoda że na etapie którego nikt normalny nie ogląda). Patrzą się na nas/was jak na upośledzone dzieci - ktoś się jara " bo się pokazali" tylko nikt nie pomyśli że to w kategorii zjebać się najbardziej śmierdzącym bąkiem na weselu....

Karherop 03.03.2019 20:47

Cytat:

Podaj nazwę dużego klubu , którego własni (Kumaci) kibice skazali na śmierć.

Szneka 03.03.2019 20:49

Trener wyrządza krzywdę Kolarowi wystawiając Go do ataku. 4 mecze zero zagrożenia. Kuba słabiutki. Wiele obiecywałem sobie po Jego przyjściu, niestety dziś gorszy od połowy szczecinian a we wcześniejszych meczach również nie przypominał jednego z najlepszych skrzydłowych Bundesligi.Sadlok- wielkie doświadczenie a co mecz wali babola. Ile jeszcze to potrwa? Plewka dziś zniknął na boisku. Drugi z rzędu beznadziejny mecz. W Kielcach pewnie w wyjściowym Savicevic . Burliga fajna zmiana. postawiłbym na Niego w Kielcach kosztem Palcicia.

AntyMod 03.03.2019 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1534840)
Krolewski bardzo dobrze buduje Wisle na ktora chodzi blisko 20 tys osob.
I jak pokazal mecz jak sie obrazi mala czesc osob ich strata

Doping jest frekwencja jest.

Skoro nie chodzi tylko o flagi Sharks to niech ktos kto wie napisze o co chdzi a nie "wiem ale nie powiem"".
Czas niedomowiem byl juz.

tylko ze te 20 tys to chwilówka - jeszcze ze 2 - 3 porazki i zacznie po pare tys chodzic na mecze ...jesli krolewski mysli ze zrobi drugi Manchester z siedzacymi piknikami to sie na tym przejedzie ...nie bedzie wynikow- nie bedzie frekwencji - a bum na Wisle zaraz minie , to mozna bylo sprobowac zrobic za zlotych czaso TF - gdzie druzyna i wyniki byly magnesem dla kibicow - teraz narazie dostajemy w czape od kazdego i tak bedzie do konca sezonu - osobiscie mysle ze po porazce w derbach skonczy sie moda na piknikowanie na Wisle i zostanie pare tys na meczach

Vinci 03.03.2019 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Now (Post 1534850)
Dzisiejszy doping był gorszy od 100 Pogoni, co chwila bluzgi na sędziego czy derbowego rywala, przestoje bo wynik zły

Faktycznie bluzgi na sędziego dziś pojawiły się po raz pierwszy od lat...:haha:

heoij 03.03.2019 20:49

Cytat:

Dzięki za odpowiedź, potwierdziłeś swoimi słowami, że nie kibicujesz Wiśle Kraków tylko Wisła Sharks. Teraz mam już pewność.

Życzę Panom Wisłockiemu i Królewskiemu dużo wytrwałości w swoim działaniu i wycięcia tego raka ze stadionu Wisły. Niech nie ustępują ani na krok, bo wszyscy wiemy jak to się skończy, powtórką z historii.
1906% poparcia od kibiców Wisły Kraków, a nie Wisły Sharks!

Wojtas 03.03.2019 20:51

A niech by sobie byli i ci kumaci, nawet i na kazdym sektorze ale co to za kumaci ktorzy w 2 lata okradli calkowicie swój klub?

Ogryzek 03.03.2019 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1534853)
Podaj nazwę dużego klubu , którego właśni (Kumaci) kibice skazali na śmierć.

Kumaci to żyją w "symbiozie" z klubem choćby czy to w Poznaniu czy w Warszawie jakbyś nie wiedział

Problem to był u nas kiedy nie mieliśmy właściciela który pilnowałby spraw klubu i był wstanie wypracować kompromis z kibicami. A jak to mówią na pochyłe drzewo to i koza wskoczy.

Żeby bawić się w Anglie na trybunach to trzeba dać też jakość na boisku. Skoro nie ma jakości (cała liga) to muszą byc inne atrakcje jak widać. Chcesz to żyj w iluzji że akurat w Krakowie sie uda. Ale predzej czy później obie strony zawrą kompromis.

doktor granat 03.03.2019 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1534814)
Potrzebujemy napastnika. Brakuje zgrania.
Na 9-10 miejsce spokojnie nasz skład starczy. Na coś więcej to raczej będzie ciężko.

ja w przeciwieństwie do Ciebie widzę to tak, że 9 pkt nad Płockiem to nie jest wcale przepaść na 13 kolejek przed końcem.
jak dla mnie przede wszystkim trzeba jakoś skonsolidować defensywę i próbować grać na zero z tyłu, a z przodu może Balicki albo Buksa okażą się choć trochę lepsi od D&K albo choć wymuszą jakiś progres, może wróci Boguski, może coś pokaże Kumah i zacznie czasem coś wpadać przy stanie 0-0, a nie dopiero jak jest w zasadzie po meczu.
Potrzebna jest maksymalna mobilizacja każdego w każdym momencie każdego meczu inaczej może być kiepsko.

Ogryzek 03.03.2019 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1534857)
Dzięki za odpowiedź, potwierdziłeś swoimi słowami, że nie kibicujesz Wiśle Kraków tylko Wisła Sharks. Teraz mam już pewność.

Życzę Panom Wisłockiemu i Królewskiemu dużo wytrwałości w swoim działaniu i wycięcia tego raka że stadionu Wisły. Niech nie ustępują ani na krok, bo wszyscy wiemy jak to się skończy, powtórką z historii.
1906% poparcia od kibiców Wisły Kraków, a nie Wisły Sharks!

Idze idze w kukurydze bajoku...

Ty kibicujesz TVN i GW a nie Wiśle Kraków. Potwierdziłeś moje najgorsze obawy.

heoij 03.03.2019 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534861)
Idze idze w kukurydze bajoku...

Ty kibicujesz TVN i GW a nie Wiśle Kraków. Potwierdziłeś moje najgorsze obawy.

Broń dalej grubasów, bo jeszcze za mało się nachapali na Wiśle :lol:

Wisła Sharks jest Ci wdzięczna!

Adwokat się znalazł, chyba nie za darmo? Nie byłbyś chyba taki głupi? :D

Wojtas 03.03.2019 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534859)
Kumaci to żyją w "symbiozie" z klubem choćby czy to w Poznaniu czy w Warszawie jakbyś nie wiedział

.

I tez w Poznaniu czy Wawie mają takich co okradają swoj klub do golasa?kocham Cie ale cie okradnę?
czy to jakis inny typ kumatych?bo wole model Wawy czy Poznania od tego naszego.

Karherop 03.03.2019 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534859)

Problem to był u nas kiedy nie mieliśmy właściciela który pilnowałby spraw klubu i był wstanie wypracować kompromis z kibicami. A jak to mówią na pochyłe drzewo to i koza wskoczy.

Żeby bawić się w Anglie na trybunach to trzeba dać też jakość na boisku. Skoro nie ma jakości (cała liga) to muszą byc inne atrakcje jak widać. Chcesz to żyj w iluzji że akurat w Krakowie sie uda. Ale predzej czy później obie strony zawrą kompromis.

Czyli to nie wina kumatych, że okradali klub, tylko wina braku właściciela który by na to nie pozwalał? Nobel z logiki.

Ani kumaci kibice w Warszawie, ani w Poznaniu nie okradali własnego klubu. Podaj inne przykłady lub dowody że tak było.

Ogryzek 03.03.2019 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1534862)
Broń dalej grubasów, bo jeszcze za mało się nachapali na Wiśle :lol:

Wisła Sharks jest Ci wdzięczna!

Adwokat się znalazł, chyba nie za darmo? Nie byłbyś głupi? :D

bajoku - imputując komus jakies twierdzenia nie znaczy że masz rację.

Świadczy to tylko o twojej słabości intelektualnej. Nie bronie nikogo - a stwierdzam elementarny fakt jak jest z kibicami w PL na trybunach.

A teraz podaj nazwę tego dużego klubu w PL wolnego od h? Bo coś masz z tym problem bajoku.

Coglin 03.03.2019 21:01

Ale .......icie.
Wisła Sharks i Wisła Sharks. Chyba ten Shark już wam się na mózg rzucił.

Nie było dopingu i flag bo klub zabranił wieszać większości z nich.

Reszta waszego .......enia o inwestorach, kasie itd. to tylko wasze wymysły.

Karherop 03.03.2019 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coglin (Post 1534866)
Ale .......icie.
Wisła Sharks i Wisła Sharks. Chyba ten Shark już wam się na mózg rzucił.

Nie było dopingu i flag bo klub zabranił wieszać większości z nich.

Reszta waszego .......enia o inwestorach, kasie itd. to tylko wasze wymysły.

Flaga Wierność mogła zawisnąć. Wisłocki potwierdził. W takim razie konkrety, które flagi nie mogły wisieć?

Levis88 03.03.2019 21:04

Cytat:

Nie odpływaj. Podaj nazwę dużego klubu gdzie nie ma kumatych na trybunach?

Ty podaj nazwę klubu, który na 90% swoich flag kazał umieścić symbol kojarzony jednoznacznie ze zorganizowaną grupą przestępczą.

uposledzony_ale_kumaty 03.03.2019 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ichigo (Post 1534847)

Najbardziej w PL okradają kluby :

- działacze
- menadżerowie zblatowani z trenerami
- piłkarze (kontrakty na poziomie 100 tys zł, a poziom sportowy gorszy niż na Mołdawi czy Luxemburgu)

- kibice, ale kwoty te sa śmieszne w porównaniu do w/w

Ogryzek 03.03.2019 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1534864)
Czyli to nie wina kumatych, że okradali klub, tylko wina braku właściciela który by na to nie pozwalał? Nobel z logiki.

Ani kumaci kibice w Warszawie, ani w Poznaniu nie okradali własnego klubu. Podaj inne przykłady lub dowody że tak było.

Nobel to dla ciebie z niekojarzenia elementarnych faktów. Kumaci sa wszędzie - w kazdym dużym klubie w PL. W klubie gdzie jest dużo kibiców. Nikomu nawet ITI i jej potędze nie udało się ich pozbyć. Możesz życ w iluzji jak chcesz.

Można z nimi zawrzeć kompromis - my rządzimy klubem a oni bawią się w doping itd i nie wtrącają sie w zarzadzanie. Można toczyc wojnę. Ale pamietaj - pospolite ruszenie jak w tym sezonie nie będzie trwać wiecznie. Połowę kibiców co kupowało karnety w tym sezonie zniknie za sezon, dwa. (demografia). Oni zawsze będą.

ichigo 03.03.2019 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uposledzony_ale_kumaty (Post 1534869)
Najbardziej w PL okradają kluby :

- działacze
- menadżerowie zblatowani z trenerami
- piłkarze (kontrakty na poziomie 100 tys zł, a poziom sportowy gorszy niż na Mołdawi czy Luxemburgu)

- kibice, ale kwoty te sa śmieszne w porównaniu do w/w

Działacze, menedżerowie i piłkarze nie uważają siebie za najwierniejszych, i nie mówią, że "Wisła to oni".
Koło się zamyka - działacze są do dupy, ale nikt rozsądny nie zainwestuje w klub, którym z tylnego siedzenia rządzi gangsterka.

Patryko 03.03.2019 21:09

Cytat:

Ale przecież nikt im nie zabrania bycia na trybunach. Zostało im pokazane miejsce w szeregu i mam nadzieję, że ekipie ratującej Wisłę nie zabraknie konsekwencji w działaniu.

Stanowcze NIE dla symboli nawiązujących do bandytów na stadionie.

bódyń 03.03.2019 21:11

Widze, ze delgaci WSH znowu aktywni. Jak ktos jest kibicem Wisly i chce dobrze dla Wisly a nie siebie to nagle okazuje sie, ze jest za TVNem i GW:)

Kasa sie skonczyla zaczyna sie kwik.

szorstki 03.03.2019 21:11

Cytat:

I w każdym z tych klubów teraz patrzą na Reymonta jak to się będzie rozwijało. Lub zwijało.
I w każdym z tych klubów marzą, że przestać się "dogadywać". Bo to nie jest dogadywanie tylko szantaż.
Mam wrażenie, że "pałka się przegła" i większość na trybunach nie chce już tych "dogadanych". W żadnym wydaniu.
Pierwszy kamień lawiny już ruszył i tego rekinie jęki nie zatrzymają. Pieniądz rządzi światem więc nie miejcie złudzeń...

Ogryzek 03.03.2019 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1534863)
I tez w Poznaniu czy Wawie mają takich co okradają swoj klub do golasa?kocham Cie ale cie okradnę?
czy to jakis inny typ kumatych?bo wole model Wawy czy Poznania od tego naszego.

Gdyby mieli takie łajzy w zarządzie Wisły SA jak my. Okazja czyni złodzieja. A że tam był właściciel co pilnuje swojego biznesu to do tego nie doszło. Ale nawet tam taki Mioduski chcąc nie chcąc żyje z nimi w zgodzie.

Karherop 03.03.2019 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1534870)
Nobel to dla ciebie z niekojarzenia elementarnych faktów. Kumaci sa wszędzie - w kazdym dużym klubie w PL. W klubie gdzie jest dużo kibiców. Nikomu nawet ITI i jej potędze nie udało się ich pozbyć. Możesz życ w iluzji jak chcesz.

Można z nimi zawrzeć kompromis - my rządzimy klubem a oni bawią się w doping itd i nie wtrącają sie w zarzadzanie. Można toczyc wojnę. Ale pamietaj - pospolite ruszenie jak w tym sezonie nie będzie trwać wiecznie. Połowę kibiców co kupowało karnety w tym sezonie zniknie za sezon, dwa. (demografia). Oni zawsze będą.

Gdzie napisałem że nie w każdym klubie nie ma kumatych? Nie przekrecaj moich słów.
W każdym są, ale tylko u nas chcieli zarżnąć klub. Zachowywali się gorzej niż pasożyty. Bo pasożyt przynajmniej swojego dobroczyńcy nie zabija.

I jak już mówisz wielce o tej demografii i tego że ma wpływ tylko na jedną stronę to wyjaśnij czemu sektor C nie pęka w szwach jak kiedyś i dlaczego sektor D prowadził dziś doping co byłoby jeszcze nie do pomyślenia 5 lat temu?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl