![]() |
|
Gramy składną, poukładaną piłkę.. brakuje wykończenia z przodu. Jeżeli zachowalibyśmy troszkę zimnej krwi mielibyśmy 3 domowe zwycięstwa.. no ale nie ma co gdybać. Obecnie po 4 meczach strzeliliśmy 3 gole - słabo. Straciliśmy również 3 - w tym jednego z karnego a drugiego bezpośrednio z rzutu wolnego.
Pierwszą 11-stkę mamy solidną i dopóki nie przydarzą się kontuzję, dopóty możemy grać bardzo fajny futbol. Nie jestem przekonany czy zmiennicy dadzą odpowiednią... jakość, na wypadek gdyby mieli wejść do 1 składu. Nie miałem przyjemności obejrzeć żadnego dotychczasowego meczu Kolejorza, ale 4/4.. 12 pktów.. dobrze weszli w ligę i choć odpadli z LE to swój poziom z Ekstraklasy pewnie podtrzymają i zapowiada się ciekawy mecz.. przynajmnmiej na taki liczę. Oczywiscie faworytem meczu jest Lech, ale nie skreślałbym tutaj naszych chłopaków, liczę na troszkę większą skuteczność i otwarty mecz z obu stron. :) Niech wygra lepszy. |
Cytat:
|
Lis czy Buchal ?
|
Buchalik..
|
Obstawiam powrót Arsenicia i Halilovicia do składu meczowego. Z tego co widziałem Grabowski i Plewka wczoraj pograli w CLJ, więc nawet wiadomo w czyje miejsce.
|
|
jednak Lis, dość odważne skrzydła !
|
czy w poznaniu jest jakis protest ??? bo strasznie cicho
|
Panowie PIŁKARZE - szacun!
Wronki zgwałcone :) |
Szacunek panowie piłkarze !
|
Gang bang! Amcia zgwałcona pięknie!
Cytat:
|
Do usunięcia.
|
Super. Bardzo się cieszę.
|
A kiedy Wisła wygrała 4:0 w Warszawie?
Co do meczów dobrych meczów na wyjeździe to trochę ich było. Choćby 5:0 w Zabrzu jesienią 2014. |
Jestem w szoku. Jak mi przejdzie to skomentuję.
:D :D :D :D :D :D :D |
Cytat:
|
Mega mecz, historyczny, wielki szacunek dla wszystkich. Brawo!
|
I co, płaczki?
|
Zaskoczenie, ale kapitalna sprawa!!!
|
Cytat:
|
Stolarczyk obiecał, że z każdym powalczymy o zwycięstwo. Nie ściemniał.
|
Cytat:
|
Chylę czoła,i gratuluje.Sprzęt AGD został dziś rozmontowany i wdeptany w ziemie.
W sumie nawet od 1;2 dla Amiki oni dalej grali swoje i mowie do znajomego patrz jeszcze im wjebią.I wjebali :) Piekne to było,Zdenek kuchenek król. |
Panie trenerze ! Panowie piłkarze ! Jak wy mie zaimponowaliście w tym momencie !!!!!!! Chylę czoła, a za tydzień powiem wam to osobiście !
|
napisze krotko : o ja pie....e
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Imponujące.
Z przyjemnością się patrzy na tę DRUŻYNĘ, na jej konsekwencję, atmosferę, zaangażowanie, na radość jaką czerpią z gry w piłkę. Po 5 kolejkach, mogę już to powiedzieć - pomyliłem się co do Macieja Stolarczyka. Przyznaję to z radością. Warto wspierać tych chłopaków, bo wreszcie drużyna ma charakter. Kosmiczny mecz Kostala, fantastyczna forma Zdenka, reszta więcej niż przyzwoita. Martwi tylko bardzo, bardzo niepewny Lis w bramce. Miejmy nadzieję, że to wynik stresu i braku pewności siebie, wynikających z braku rozegranych minut. Brawo Panowie. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl