![]() |
bycie socio Realu kosztuje 150 euro rocznie, 100 zł na miesiąc to zdecydowanie za dużo, może jakieś "premium socio", ale takie takie 100/150/200zł rocznie już by było sensowne.
|
50 lub 100zł na miech jest w porządku, to nie ma być socios gdzie byle dzieciak się zapisze bo mu mama dała kieszonkowe. Bardziej wierze w 2 tys osób płacących po 100 niż 20 tys po 10 zł.
|
100 zl miesiecznie jest w sam raz. Jestem za. Tylko to musialoby dzislac na jakichs sformalizowanych zasadach, a nie wolna amerykanka.
|
@Silver, chcesz sobie jakiś elitarny klub kibica stworzyć? Wisła jest dla wszystkich i każdy powinien móc ją wspierać na tyle na ile ma możliwość. Opłata roczna jest oprócz tego wygodniejsza bo jednorazowa, nikomu sie nie bedzie chciało bawić w takie "abonamenty" miesięczne. Dla mnie 100zł rocznie jest do przelknięcia, nawet ze świadomością ze pójdzie to na waciki dla Sarapaty lub jej psiapsiół z PR
|
20 tysiecy socios...
a ile członków (opłacających składki) ma TS ? |
A nie prościej byłoby po prostu co roku kupić karnet?
|
Na SKWK w pierwszej transzy niecałe 3 setki Wiślakow wplaciło ponad 23 tys. zł
o 17:30 kwota wzrosła do 29 186,26 |
Cytat:
Chciałbym, aby byla mozliwosc wpłaty 50-100zl co meisiac i kilka tysiecy ludzi... na jasnych zasadach, a nie ze uj wi co sie dzieje z kasa. |
Pomagać oczywiście! Tylko mam nadzieję, że będzie nad tym kontrola, że tego nie przejebienasz boski zarzad. ReymonTTa piszą, że ma być transparentnosc. Trzeba wierzyć. To kibice jak my.
|
Będzie transparentność. Mogę o tym zapewnić.
Dziś wieczorem ukaże się stosowana informacja wydana przez ReymonTTa22, w której zawarte będę wszystkie rzeczy, które zostały dziś ustalone na spotkaniu z przedstawicielami zarządu WISŁA S.A. Nadmienię jedynie, że to nie jest odpowiedni czas na spory, szukanie dziury w całym. Można się nie zgadzać z SKWK, można mieć inne zdanie ale w tym wypadku celem nadrzędnym jest pomoc klubowi. Nikt nie będzie nikomu wchodził w drogę, wyśmiewał, kopał dołków czy coś w tym stylu. Grupa ReymonTTa22 nie ma żadnego powiązania z SKWK czy innymi grupami organizującymi akcje pomocy dla Klubu, dlatego też nie zamierzamy komuś zabraniać wpłat czy brać udziału w licytacjach. Plan jest prosty - dajemy ludziom wybór, to Kibice zdecydują, w jaki sposób będą wspierać nasz klub. |
|
Cytat:
Wzór i inne detale dot. plakatu będą znane jutro? :) |
opłata 100 złotych rocznie to jest kpina i nie chodzi tutaj o żadną elitarną grupę kibiców których stać, tylko o obraz działania socios. 8 zł miesięcznie?! zużywaj mniej prądu, to zaoszczędzisz więcej, nie pal szlugów też będziesz miał więcej. można to podzielić na grupy jak w Górniku ale nie kurła 100 zł rocznie... bez hec i żartów, 100 zł miesięcznie, to jest kwota która pozwoli pomóc, poza tym oczywiście można kupić karnet i namawiać innych na przyjście na mecz na Wisłę :)
|
Cytat:
Brawo, teraz odpowiedzialność po stronie każdego z nas by nadać tej akcji odpowiedni rozgłos i zachęcić do zakupów ludzi którzy pojawiają się na meczach 2x w roku. Czekamy na szczegóły i do dzieła! |
Socios ReymonTTa22
- srebrny - 50 zł / miesiąc = 1 glos w wyborach czlonka zarzadu - zloty - 100 zł / m-c = 2 glosy - platynowy - 200 zł / m-c = 4 glosy |
Ekstra akcja. Kupione 3 plakaty.
BTW - co oznaczają dwa T w nazwie akcji? |
Oznaczają skrót od twittera, czyli platformy na której zrodził się pomysł na całą akcję ;)
|
Cytat:
|
Biorę platynę ;)
|
Gdzie mogę kupić online te plakaty i zobaczyć jak wygladają ?
edit thx iriver |
Cytat:
|
Plakatów chyba jeszcze nie ma na stronie sklepu, ale nie moge ich znaleść. Jak juz się pojawią, to dobrze by było umieścic bezpośredni link w widocznym miejscu.
|
przy kwotach 50-100-200 zł tak naprawdę wystarczy:
2000 kibiców po 50 zł = 1,2 mln zł 1000 kibiców po 100 zł = 1,2 mln zł 500 kibiców po 200 zł = 1,2 mln 3,6 mln zł stałych wpływów, czy to mało ???? Ja z kolei miałbym inną propozycje: 50 zł miesięcznie/600 zł = 1 głos, można wpłacać wielokrotność składki, które stanowić będą wielokrotność głosów. Wówczas nie ma ograniczenia i jak ktoś prywatnie chce łożyć 500 zł miesięcznie na klub mając do dyspozycji 10 głosów - to może to zrobić ;-) Do takiego ujęcia niestety dosyć długa droga, bo konieczne byłyby zmiany statutowe.... |
Ale wy wiecie że to socios 10 kibiców z Twittera, a nie oficjalne klubowe?
Takze spotaknia zarządu bedziecie sobie mogli w pubie organizować;) |
Ale ty wiesz, że to taka luźna rozmowa i nikt na razie nic nie wpłaca?
Takie pierdoły możesz sobie po wakacjach w zeszycie do polskiego pisać. Jak ci pani pozwoli. |
Cytat:
|
Cytat:
Moj post to luzna, nieprzemyslana propozycja. Licze ze ktos ją poprze, ktos wysmieje, a ktos zmodyfikuje oraz ze pojawi sie tu z 10 innych. Od tego jest forum - to dwa. |
Cytat:
|
Proponowane kwoty 50/100/200 są w porządku, myślę że jedyną dyskusyjną sprawą jest to czy wyższa wpłata powinna skutkować większą ilością głosów.
|
też mi się podoba ten pomysł, ja chętnie bym przelewał 100-150 zł/m.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl