![]() |
Dzisiejszy mecz bardzo,ale to bardzo słaby ciężko szukać pozytywów sędzia też się nie popisał
|
Brawo Panowie za walkę, Lech był dziś lepszy i zasłużenie wygrał. Cóż, szkoda, bo ładnie się zaczęło
|
Bardzo slaby mecz, szczegolnie druga polowa beznadziejna
Lech bez 5 podstawowych zawodnikow a my zadnej sytuacji nie stworzylismy Koniec mrzonek o pucharach mam nadzieje Indywidualnie to poza Arsenicem nikogo nawet lekko nie mozna wyroznic Masa niedokladnosci, Palcic z Velezem katastrofalni Cywka z Mitrovicem nieobecni (poza Legia tradycyjnie mozna rzecz) Zadziwiajaco slabo Llonch w drugiej polowie Carlitos nawet jak na siebie wyjatkowo samolubny |
Jaka walka ? chyba inny mecz widziałeś
|
Jak się przełamać to oczywiscie w Krakowie.
Mitrovic to jest kvrwa kryminał. Arsenic za akcją na 1:3 to chyba z kibla wybiegał...no i ta siata w 90m, akcja którą tylko jakims cudem Cuesta wyciągnął. I nam bedą wciskać że Małecki przegrywa rywalizacje. Ciekawe z kim :) |
Mecz oddany bez walki, nie rozumiem, że my nigdy nie możemy przycisnąć rywala gdy przegrywamy a rywale zawsze to robią (vide mecz z beznadziejną Pogonią czy Arka np.).
Ogólnie to ten mecz przypomniał mi mecz z Łęczną za Kiko gdzie też mogliśmy dojść czołówkę, ale oddaliśmy mecz. oy po prostu górna ósemeczka będzie i fajrant, tyle. |
Cytat:
Z taką gra jak od 40 minuty nie mieliśmy czego szukac w tym meczu. A gdzie w ogóle myśleć o pucharach. |
Po prostu to nie Wisła była mocna tylko Legia słaba
|
druga połowa to zdecydowanie najgorsze 45 min za Carillo. Grał sam do siebie Carlitos, a pozostali biegali po boisku bez ładu i składu. Żeby ani jednej sytuacji nie wypracować, to już jest przesada. Amika po prostu grała solidnie i dokładnie i to aż nadto na nas wystarczyło. Natomiast jaka była nasza taktyka na ten mecz, to pojęcia nie mam.
Żeby nie wykopali nas z pierwszej ósemki trzeba będzie chyba trzymać kciuki za pejsy... |
Pyry były silniejsze fizycznie i skwapliwie to wykorzystały.
Zderzyliśmy się trochę jak ze ścianą. Potrzebny na gwałt do środka Baska i Velez. Albo szukanie kogoś silnego i technicznego do ataku. Bo Ondrasek to nie ta półka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z perspektywy trybun:
Mitrović - moja chora na nogi prababcia rusza się szybciej od niego; schematyczne, czytelne podania Velez - robił co mógł, ale miałem wrażenie, że w pewnych momentach jest całkowicie osamotniony Arsenić - grał dość wysoko jak na stopera, starał się rozgrywać z różnym skutkiem Imaz - dla mnie totalnie niewidoczny, lewa strona praktycznie wyłączona Sadlok - j.w. Palcić - dobre interwencje przeplatane stratami wołającymi o pomstę do nieba Halilović - próbował szarpać, ale na dłuższą metę nie przynosiło to żadnego skutku Carlitos - kolejny mecz stanowiący dowód na to, że to nasza jedyna siła w ataku Oprócz tego Cuesta, który bardzo pewnie interweniował przy dośrodkowaniach, wolny elektron Tomek Cywka i dwóch zmienników, którzy nic nie wnieśli - Ondrasek, gdyby mógł, to chyba tylko głową chciałby kontrolować piłkę. Występ Brleka bez komentarza. |
Wynik jaki jest, każdy widzi. Po prostu wygrała drużyna dysponująca lepszymi zawodnikami.
Natomiast jedno pytanie ciśnie mi się na usta po tym meczu: po jaki ch*j został sprowadzony na 7 spotkań Brlek, który jest totalnie nieprzygotowany do gry (totalny brak czucia piłki, podania do rywala, do tego jakaś kiwka z dupy, przez którą dostajemy kontrę i zamykamy wynik spotkania)? |
Cytat:
a jeśli nie to liczę, że lechia zechce chociaż zremisować w derbach. |
Cytat:
|
Niestety ten mecz pokazał, że nie mamy zawodników żeby walczyć o coś więcej niż o 8. lecho-amica jest chyba obecnie, mówię to z ciężkim sercem najlepiej grającą drużyną w lidze. mają dobrych zawodników (jak na tą chujową lige) i szeroką kadre. U nas 1 jaskółka (wygrana, z co by nie napisać słabiutką legią) wiosny nie uczyniła. Raz wygrywamy, raz przegrywamy i tak to się kręci.
co do tego sezonu, to oby zając 7 miejsce i mieć w miarę dobry terminarz meczów u siebie PO BURZY SŁOŃCE WYCHODZI ZZA CHMUR... oby w przyszłym sezonie w końcu burza się skończyła |
Cytat:
Niestety to kolejny zawodnik który dostaje plac za nazwisko. Sadlok nie zagral dzis lepiej, ale tak się składa że nie mamy w kadrze innego LO. Zresztą warto zostawić zasłonę milczenia nad gra całego zespołu. |
Cytat:
|
Cytat:
Z ostatnich drużyn, z którymi graliśmy za Carillo ten mecz był dla nas najsłabszy ze względy na klasę rywala. Śmiem twierdzić, że o wiele lepiej wypadliśmy przeciwko Jadze, z którą przegraliśmy trochę na wyrost. Jest jednak potem faza grupowa. Obyśmy zagrali w ósemce i ugrali tam jak najwięcej: Carillo dwa razy tych samych błędów nie popełni. |
To w końcu jest ten podział pkt teraz czy nie ? bo L+ kłapią,że jest....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam obawy, czy nie wylecimy z 8, bo wszystko to jakoś się układa nie po naszej myśli...
|
Cytat:
To nie przez brak inklinacjo ofensywnych przegraliśmy ten mecz, ale przez dwukrotne kiepskie ustawienie w obronie. |
Cytat:
O Lewandowskim mówiło tak 90% ekspertów, którzy teraz onanizują się do jego gry. Marcos Alonso? Jamie Vardy? |
wystukali nas jak leszczykow - magia jednego udanego meczu z dolujaca strasznie legia prysla ....szkoda bo tak fajnie sie czytalo te idiotyzmy o pucharach i podium ...wymeczyc zwyciestwo albo remis z sandecja i potem dac pograc innym zawodnikom , bo to ostatnia szansa , a nie gramy juz o nic ....mysle ze w sobote skonczy sie sezon tak jak powinien : 2 x wygrana z parchami i awans do 8 - tyle wymagalem od nich w tym sezonie ....amika dzis pokazala przecietnosc i slabosc gry Wisly przez caly sezon
|
Za tydzień będzie nerwówka. Puchary, cuda wianki a nie wiadomo czy na koniec nie wylecimy z 8.
Dzisiaj amika była niestety o klasę lepsza i taktycznie nas wyeliminowali z gry. Wolny Carlitosa i można zapomnieć o naszej grze. Sezon jak każdy, dograjmy to już w końcui, w lecie rewolucja i od nowa to samo... |
Cytat:
a my mieliśmy jak zazwyczaj tylko Carlitosa (tym razem podwajanego, potrajanego..). |
Cytat:
I ogólnie w pierwszej połowie łatwiej dochodziliśmy do sytuacji. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl