![]() |
|
Nie, dla nas to wzmocnienie
|
Ja bym tam obejrzał pojedynki Ku¶wika z Głow± i Wasylem :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Niestety klocek pozostanie klockiem na wieki wieków, amen. |
|
Cytat:
|
Wchodzę na główn±, odpalam najnowszy, wyróżniony wpis, a tam info, że zagra dzisiaj u nas:
https://www.transfermarkt.pl/alen-ha...spieler/226074 Rok temu Hamburg go kupił z Barcelony za 5 mln ojro, a teraz zagra u nas. I to jeszcze transfer wykonany tak po cichu. Szanuję! |
Przewidywany sklad :
Buchalik – Bartkowski, Głowacki, Wasilewski, Sadlok – Llonch, Cywka – Halilović, Boguski, Małecki – Carlitos. Jak dla mnie strasznie slabo wyglada ten sklad. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak wygladał by skład strasznie dobrze wg. Ciebie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
My¶licie, że Mitrović nie zagra? Mi się wydaje, że jak zdrowy to pewniak do pierwszego składu, zwłaszcza przy kontuzji Bashy.
|
Dalej nie rozumiem co w pierwszym składzie robi Małecki kosztem Imaza. Mam nadzieje, że Mały swoim występem zamknie mi mordę, ale mimo wszystko mam co do niego spore obawy.
|
ale przeciez to sklady przypuszczalne, nie srajcież :)
|
my¶lę że w meczu z Bruk-Betem Carillo nie wyłożył na tacy pierwszej jedenastki na najbliższy mecz ligowy i w składzie może zaj¶ć 1-2 zmiany
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Na pewno wpis keczupa nie mial ironicznego wydzwieku w odniesieniu do narzekan Manka. Na pewno:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co¶ mi się wydaje że Głowa i Wasyl nie zagraj± koło siebje. Jak już kto¶ to napisał stoperzy powinni się uzupełniać a oni s± jak dwie krople wody walczki z krwi i ko¶ci !
|
wymarzony scenartiusz na dzisiaj:
3 medale dzisiaj w pyongchangu i 3 do jaja w gdańsku |
Cytat:
E: My, Wisla mamy miec posiadanie pilki na wyjezdzie ? Oby tak bylo...niemniej jednak wydaje mi sie ze moze byc ciezko. p.s a jak jest zimno, to Lechai gra lepiej niz jak jest cieplo :P |
Cytat:
|
A kogo innego dałby¶ na ¶rodek obrony? Gonzaleza i Veleza nie ma w kadrze, a Arsenic wraca po kontuzji (a jesieni± na ¶rodku nie zachwycał),.
|
Z chęci± zobaczyłbym Małego na prawym skrzydle a Imaza na lewej. IMO Cywka na ¶rodku to trochę strzał w kolano chyba że prezentował się nad wyraz kosmicznie na ostatnich treningach i Carillo odkrył w nim to co¶. W końcu jakby nie patrzeć to Tomek dawniej grał na dziesi±tce w Blackpool albo też okazjonalnie na lewej pomocy
|
Arsenić to dla mnie jest bardziej prawy niż ¶rodkowy obrońca.
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 08:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl