![]() |
Nie zgodzę się z twierdzeniem że Boguski był bezproduktywny. Jeżeli już, to Wojtkowski. Nie mylcie efektywności z efektownością.
Ciężki mecz, zwłaszcza po tym cyrku. Oby trzy punkty, ale jednym nie pogardzę. |
Boguski jednak wykonuję masę roboty w defensywie, i myślę że w tym meczu jest potrzebny od początku. Pytanie czy zostawić go na skrzydle i w ataku Brożek czy przesunąć go za plecy Carlitosa i Wojtkowski na skrzydle.
Górnik gra naprawdę dobrze, są na fali, świetnie grają z kontry, tak samo jak my. Dlatego atak pozycyjny i wygranie środka pola powinno być w tym spotkaniu kluczowe. Zagrajmy mądrze, nie na hura bura i tego meczu nie przegramy. Jeśli sie nie uda wygrać to zremisujemy, a Zabrze w tym sezonie będzie cholernie trudnym terenem. |
Mam obawy przed tym meczem, niestety czuję, że będzie porażka. Każdy zdobyty punkt będzie dla mnie miłą niespodzianką.
|
Mam nadzieję, że dziś wyjdziemy 1-4-5-1 i nie oddamy środka boiska Górnikom :)
|
Gramy o lidera. Zwycięstwo mentalnie ustawi piłkarzy a i pozwoli zatrzeć cały ten bałagan z nowym właścicielem. Mecz śmierdzi mi Remisem. Kiko zagra podobnie jak grywał z Lechem zachowawczo ponieważ Górnik gra z kontry. Pierwsza bramka dla nas i cofamy się do tyłu. Wtedy zacznie się nerwówka jak zawsze. Tak naprawdę jednak to nie mam zielonego pojęcia jak ten mecz będzie wyglądać:)
|
Dziwny skład, jestem zaskoczony, że zaczynamy bez Brożka, z Termalicą dobra zmiana, a Wojtkowski nie wydaje się gotowy na granie w pierwszym składzie. Trochę to wygląda na ciągnięcie chłopaka za uszy - oby był tego warty.
|
Nie jest jednak tak defensywnie jak myśleliście, zobaczymy jak zagra Wojtkowski.
|
Po 15 minutach dramat. Brlek, Wojtkowski, Carlitos jest komu pograć, a my walimy pały do przodu. Sadlok co piłę ma przy nodze do gra wielką parubicką. Skrzydła zostały w Krakowie...
|
Po pierwszej połowie Gonzalez dramat, Wojtkowski nie ten poziom, Boguś słabiutko.
Górnik wygrywa środek pola dosyć łatwo. Punkt będzie dużym sukcesem. |
Cytat:
|
|
Ręce opadają co oni robią? Gonzales tragiczny.
|
Bledy Gonzaleza i Sadloka niestety
|
Tyle ze sadlok jeszcze coś tam próbuje w ataku coś zrobić od czasu do czasu. Środek pola nie istnieje.Wygląda to jakbyśmy w 9 grali przeciw Gornikowi.
|
Przegrana na wlasne zyczenie, jak sie zaczyna grac dopiero w koncowce meczu to sie nie da wygrac. Do tego powinien byc karny, dwie swietne sytuacje Brozka. Jednym slowem tragedia. Trzeba jak najszybciej o tym meczu zapomniec zreszta oprocz tej koncowki to za duzo do zapamietania nie ma. Mimo tego, ze Gornik to jak na razie druzyna jednego zawodnika to nie zasluzylismy na 3 punkty.
|
ZWE zakłada meczowy i przegrana... Arkadiusz ogarnij ten temat za tydzień!!
|
Górnik mial napastnika a my Pawła , ktory napastnikiem byl kiedys
a to co zagral Gonzalez to szkoda nawet komentowac Llonch zeby wrocil i Veleza do obrony |
Cytat:
|
To co dzisiaj robiła obrona to kryminal. Środek nie wyglądał bo go nie bylo. Górnik wchodził w nas jak w maslo. Brożek powinien wziąść przykład z Angulo prawie rówieśnicy a jakość tylko z jednej strony.
|
Ostatnio tak katastrofalnie w obronie jak Ivan to chyba zagrał niejaki Serge Branco.
Masakra co dziś odstawił za dywersję . Do kompletu mu zabrakło tylko czerwieni. |
Najpiękniejsze było to jak w końcówce Brożek kopnął sobie piłkę w czoło.
A mówiłem: zagrać 4-5-1? Środek pola tragiczny. Brlek zamiast rozgrywać piłkę grał z tyłu. W środku praktycznie był sam Velez. A jeśli dodać do tego brak skrzydeł, to wynik jest oczywisty. Czy ktoś zagrał dziś na plus? Nie widzę. |
Cytat:
|
no i zimny prysznic dla PUCHAROWICZUW, FANTASTOW I PRZEMADRZALCOW ( w wielkiej przewadze tego forum) od noł nejmów i młodzierzy wystepujacej w barwach druzyny z Zabrza , cieszy tylko to ze mecz super , jeden wielki żywioł , bez zadnej taktyki , gry skrzydlami i pilkarstwa ....oby wiecej takich wesolych meczykow na poziomie 4 ligi angielskiej czy niemieckiej , fajnie sie to oglada ...po fuksie z jakas tam Termalika , zabraklo fuksa z jakims tam Zabrzem , standard tragicznej polskiej ligi ......a teraz do dziela przemadrzalcy !!!!!
|
Kopanina jak zwykle:D My 3 bramki z dupy stracone, moglo byc wiecej. Dwe strzelone, moglo byc wiecej. 90 procent meczow w tej zjebanej lidze tak wyglada. Bez ladu, bez skladu. Wygrac mogl kazdy. Ekstraklapa w skrocie. Gonzalez dzis dramatycznie, za tydzien profesor. Boguski chujowo, za tydzien hattrick:D I tak juz od ladnych paru lat.
|
Dla mnie jedynie Carlitos miał przebłyski. Na pewno na plus jego dośrodkowania próbował się cofać i coś rozgrywać ale nie miał kompletnie z kim grac.
|
Gonzales w tragicznej formie, albo ma jakiś inny problem. Proste błędy. Potrzeba kogoś innego za niego. Może Fraz Velez do obrony, a za Veleza ktoś bardziej ofensywny? Bo środek pola w ofensywie nam nie istnieje zupełnie. Brakuje takiego, hmmm, Wolskiego. Brożek to już emerytura, nie wiem po co w ogóle wchodzi.
|
Niech ktoś w końcu pozbędzie się tego .......onego sabotazysty imitującego lewego obrońcę. Ktoś w Warszawie nie chce może sobie składu pilkarskich imbecyli dokompletowac?
|
Ivan zagral dno. Bylem przekonany, ze to Sadlok sie gapi na pilke az ta wyjdzie w aut, ale to byl Ivan
Valez zajebisty. Reszta w miare, bo jedni lepiej inni gorzej, Brozek standardzik, choc chyba karny na nim byl |
1. Górnik długo nie pogra jak będą polegać na 34-letnim dziadku. Dostanie kontuzji i po nich. Ale cenie zapał i motywację młodych zawodników
2. Czemu Brlek gra cofnięty? On powinien grać z przodu!!!! 3. Zmiany za późno 4. Kiko zawalił nam mecz taktyką i zmianami 5. Bezsensowne wypierdalanie piłki 5 km w górę Tyle co do tego meczu. Zła taktyka, zapał Górnika i TRAGICZNY GONZALES. Z Płockiem Arsenić za niego. Amen |
Gonzalez co dzisiaj zrobił to rany boskie, wtórował mu zresztą sam kapitan. Boguski znowu tragiczny, Małecki znowu nie lepszy. Velez bardzo dobry. Carlitos to w końcu gość, którego nam przez lata brakowało. Szkoda jedynie, że dziś ni cholery nie miał z kim grać. Brożek jest też niemożliwy. Dobre i złe momenty. Zamiast zrobić cokolwiek- strzelać jak człowiek, albo mijać jakby był 5 lat młodszy, to przypomniał sobie Frankowskiego i próbował ekhem podcinką. Ta bramka mogła wszystko zmienic.
EDIT: CHCĘ WIĘCEJ HALILOVICIA. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl