![]() |
....a to po co tego Kostala na dwa lata podpisali wg Ciebie wiertar? Bo słaby jest i gówno grał? Chłopak ma potencjał i powinien wchodzić tak jak i Wojtkowski który też ma potencjał. Oboje od strzała nie wejdą do pierwszej 11 i nie zaczną wciągać ligi nosem. Niech ich Kiko tylko wprowadza jeśli na to zasługują.
|
Ale czy ja gdzieś napisałem że jest słaby i gówno grał? Poprostu wydaje mi się że Wojtkowski ma większe szanse coś osiągnąć i w przyszłości Wisła na nim może zarobić.
|
Chłopaki, ale zdajecie sobie sprawę, że przekrzykiwanie się który z naszych nowych piłkarzy jest słabszy jest... hmmm... słabe?
Nie chodzi nawet o to, że żaden z nich nie dostał jeszcze szansy na pokazanie swoich umiejętności, ale o to, że publiczna dyskusja o tym, która z naszych "nadziei na przyszłość" jest większym odrzutem jakoś nie pasuje do tego miejsca. |
Cytat:
|
Byłeś kiedyś na slowacji, widziałeś jak tam wyglądają stadiony? U nas 2liga czyli 3poziom rozgrywek jest polzawodowy. Natomiast na Słowacji tylko pierwszy poziom rozgrywek jest zawodowy reszta to bida z nedza. Ostatnie pół roku Kostal grał na takich o to stadionach
http://www.europlan-online.de/files/...f2ab6cf6e5.JPG http://slovancervenik.weebly.com/upl...99304_orig.jpg |
Trzeba wyjść skoncentrowanym na 100% i wygrać mecz TYLKO 3 ptk!!! Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!!!
|
A od kiedy to o klasie sportowej świadczy na jakich stadionach grałeś? Blaszczykowski w wieku 19 lat gral w Rakowie Czestochowa - wtedy 4 liga
|
Stary nie wyrywaj już moich wypowiedź z kontekstu, widziales na jakie pytanie zadał ashkeczup? To mu odpowiedziałem
Napisałem ze stadion świadczy o jego umiejętnościach? Tam poziom 4ligi jest u nas jak A klasa. |
Cytat:
To są wyniki tego zespołu w Lidze Europy w ostatnich dwóch sezonach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ciekawostka: Kostal grał dłużej w LE niż Wojtkowski w Bundeslidze :rotfl:
|
I w związku z tym co ?
|
Pol Llonch nie zagra również z Bruk-Betem. Ma nadzieję, że wyleczy się na trzecią kolejkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Prawdopodobnie tak będzie.
Chociaż chetnie widzialbym Semira z Carlitosem kosztem Zdenka. Mam jednak pewność, że Kiko wybierze najlepiej na dany moment |
chciałbym wrzucić ziarnko do dyskusji Kostal vs Kamil , zaznaczam że mój post nie ma na celu deprecjonowac Kamila
chciałbym tylko zdeprecjonować argument że skoro skauci RB Lipsk coś tam w nim kiedyś widzieli to wiadomo że kozak otóż w mocnych klubach częstą praktyką jest pobieranie młodziutkich piłkarzy w ilościach hurtowych, licząc na to że ich talent odpali, kto bogatemu zabroni ? były już takie przypadki które wywoływały orgazmy polskiej prasy sportowej np młody Maciej Korzym w Chelsea (2004) , Król w Realu Madryt (2007), czy żeby daleko nie szukać nasz Misiek w AC Milan ( a jak sie ich przygody skończyly - wiadomo ) prawdopodobnie , analogiczna sytuacja była z Kamilem , nam pozostaje mieć tylko nadzieje że odpali u nas , na nasze warunki będzie gwiazdą (napewno łatwiejsze to niż w bundeslidze) i że na nim zarobimy |
Nic nie wiecie o żadnym z nich więc dyskusja bez sensu.
|
"Podopieczni trenera Kiko Ramírez zostali dziś podzieleni na dwie ekipy. Drużyny âczerwonychâ i âniebieskichâ rywalizowały w konkursie goli strzelonych po dośrodkowaniach. Lepszy okazał się zespół tych pierwszych, a z dobrej strony pokazał się jej reprezentant - Paweł Brożek, który nie zmarnował bodajże ani jednej wrzutki. A przegrani? Przegrani ponieśli karę i w konsekwencji âpompowaćâ musieli m.in. Semir Stilić i Zdenek Ondrášek." Oby w meczu z Niecieczą Paweł był również skuteczny. Chciałbym go w parze z Carlitosem zobaczyć
|
Jarosław Przybył sędzią meczu Wisła - Bruk-Bet Termalica
|
Cytat:
|
Otóż to! Skoro Zdenek nie gwarantuje wielkiej jakości i nie strzela goli, a Paweł na treningach wszystko strzela to może i w meczu sobie postrzela. Lubi grać kombinacyjną krakowską piłkę to u siebie i to z Niecieczą mógłby się wykazać. Chciałbym go pooglądać jeszcze bo jak skończy karierę to zostaną tylko wspomnienia. Niech się pnie w klasyfikacji strzelców i może dogoni Pana Kmiecika
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę, że jutro będziemy chcieli przewazac i utrzymywać się długo przy piłce i faktycznie możemy wyjść z przodu z Carlitosem i Broziem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl