![]() |
jutro?
dzisiaj Jakub Meresiński został Jakubem M. jutro będziemy kibicować Wiśle K. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawsze mnie dziwiło że jest tylu ludzi którzy chcą być robieni w konia. Nic dla was (Błaszczu16) nie znaczy że koleś was okłamał? Przy pomocy "papugi" ale jednak okłamał. Jest ok? Deszcz pada?
|
Cytat:
|
Kilka osób ma tutaj 1906% racji, teraz prawdziwy kibic Wisły, nie wyśmiewałby obecnej sytuacji, tylko zbierał dowody na to, że pewien złodziej i oszust, uczciwie zapracował w podstawówce na 5 z plastyki.
|
Cytat:
Na razie wygląda na to, że jesteśmy w dupie ale umówmy się - byliśmy kolosem na glinianych nogach od lat. Niektórzy już przyzwyczaili się do myśli, że nie będzie happy endu. Chcesz zmieniać świat, to bierz kredki i zasuwaj malować po chodniku. Pomaga na terroryzm, to na właściciela bez matury też powinno. |
Ty rozumiesz o czym piszę? Chyba nie ale... I tak dobrze bo myślałem że wierszem odpowiesz poeto....Mnie do śmiechu jakoś nie jest to jednak wezmę te kredki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
samo robimy jeszcze większą gównoburze, tylko nie wiem w jakim celu. będzie lepiej jak będziemy się wkurzać, jak będziemy kogoś obrażać? myślę, że od tego nie będzie lepiej. czekam spokojnie co będzie dalej a Wasze żałości zostawcie dla siebie, bo pewnie w swoim prywatnym życiu też tak marudzicie. nie mówię, że nie jest to ciężki okres dla Wisły ale bez przesady, z każdej sytuacji jest wyjście a Wy już widzicie wybuch bomby atomowej i wielki lej zamiast naszego stadionu... pozdrawiam tych, którzy nie sieją fermentu i paniki.
|
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!
http://img.ledsplej.net/thumbs/x1000-Obraz%20(156).jpg |
A nie mówiłem...
|
Cytat:
I to do podrobienia matury.. to w sumie nie oszustwo to robienie z siebie pajaca. Ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie bo jak ktos w dzisiejszych czasach matury nei umie zdac to lotny nie jest. |
Cytat:
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia. |
Życie jest jak rower,
kupując Wisłę włączyłem power. U boku mego Golda, urody Usaina Bolta. Patrząc na nią większą mam chcicę, na twitterową jajecznicę. Skarbówka we mnie się podkochvje, O VAT ciągle zagaduje. Podobnie jak prezes PZPN-u, ćwierkaniem pocisnę jemu! Ja tylko bronię się przed gniewem, albo też Bońkiem Zbi-gniewem? Generalnie mam wyjebane, a będzie mi dane. Na reszte wywalam PiS-iora, Widzewskiego zakapiora. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jaki chaos i ferment? Zadnego chaosu , sprawa prosta: facet sfalszowal swaidectwo i jest burakiem. Co tu wprowadza chaos. Sprawa prosta. Ferment? Cos jest upeikszoane. Wg Ciebei zapewne to najlepiej udawac ze nic sie nei stalo, zamiesc pod dywan, zabronic mowic o tym. Nawiasem mowiac pieknie podbijasz ta dyskusje. |
Cytat:
|
Cytat:
- kiedyś świetnych, ale tempus fugit (Brożek, Głowacki, Boguski, Cywka, Sadlok) - Mączyńskiego - w sumie zawsze cienkich (cała reszta). Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią. |
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Mieliśmy kilka udanych meczy ale widzę zaczyna się już mitologizowanie. Z silnym Zagłębiem już nie było tak wesoło, nie? |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu. |
Cytat:
Cytat:
O Patryku po prostu zapomniałem:D Pisałem szybko. Faktycznie od przyjścia to nasz najlepszy i najrówniej grający piłkarz. Można dorzucić go do Mąki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl