![]() |
Matematyczne szanse w stylu Gibraltar musi wygrac z Hiszpania conajmniej 5-0, a reszta druzyn musi zginac.
Zajmijcie sie lepiej kupnem biletu... |
Dla mnie brak awansu do pierwszej ósemki jest tylko o tyle niedobry, że nie mamy szansy wbić w tym sezonie sąsiadce kilku bramek. Najlepiej wszystkich ze spalonego. Żeby bolało.
|
Ogarnijcie się, wygraliśmy jeden mecz... W dalszym ciągu liczyłbym szanse na to, że nie spadniemy a nie na pierwszą 8.
|
Taak wygraliśmy jeden mecz , ale jeśli w piątek wygramy z Jagą to wszystko jest jeszcze możliwe ;) Nie podpalam się na to za bardzo bo już tyle razy się człowiek zawiódł, że szkoda gadać.. Ale nie ma nic złego w tym że jeszcze się wierzy ;)
Tak że ZAPIERDAL*Ć PO BILETY !! |
nie robcie beki z ta gorna 8 - narazie to widmo spadku wciaz nad Nami wisi , jeszcze zrobcie fete na rynku bo udalo sie wygrac z wielka Nieciecza
|
Cytat:
|
Przede wszystkim, to PRAWDOPODOBIEŃSTWO, a nie STATYSTYKA, po drugie to sześć drużyn znajdujących się bezpośrednio przed nami musiałoby chyba zostać pochłonięte przez czarną dziurę, razem z rezerwami, żebyśmy zagrali w grupie mistrzowskiej.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przed startem rundy szacowałem, ile musimy zrobić aby wejść do pierwszej 8. Musieliśmy 5 razy wygrać i przynajmniej zanotować 2 remisy. Teraz max co możemy wycisnąć to 4 zwycięstwa + 2 remisy i 2 porażki. To po prostu za mało. W zasadzie to karny Brożka przesądził wszystko. |
To teraz szanse z 4% wzrosły do 15%.
|
trzymamy kciuki za śląsk i terme
|
Cytat:
|
Śląsk musi wygrać
Lechia najlepiej zremisować Łęczna też najlepiej remis Podbeskidzie najlepiej porażka, ale remis też jest wskazany. Wyniki do zrobienia :) |
Zabraknie nam do ósemki jednego punktu, który warszawa odjęła nam przed sezonem :D
|
Cytat:
|
albo 2, na które nas przekręcono w derbach gdy pasiak rakels strzelił gola z ewidentnego spalonego?
Jeszcze jakieś propozycje? |
albo 8 które straciliśmy pod wodzą Tediego
|
Jak to zsumować to chyba nam odebrali mistrzostwo! SKANDAL.
Ja się zastanawiam czy nie lepiej dla tej drużyny zając 9 miejsca i rozegrać dobrą rundę w grupie spadkowej niż zając 8 i dostać kilka w.......i. Choć nie ukrywam Fajnie by było pojechać sracovię w tym sezonie. |
Myślę, że dokonanie niemożliwego czyli awansowanie do 8 dałoby tej drużynie niesamowitego kopa. Gra o najwyższe cele, piękna pogoda ściągnęłaby więcej ludzi na stadion. Do tego derby, mecze z Legia i Lechem. Do tego słabsza dyspozycja Piasta i pasiaków.
Nie wierzę w awans do ósemki, ale gdyby zdarzył się ten cud to myślę, że równie prawdopodobne jest zakończenie sezonu z kwalifikacją do LE. Najważniejsze to wygrać mecz o 6 pkt z Ruchem kolejny,a potemi modlić się o fatalna dyspozycję Jagiellonii. |
Teraz WKS musi wygrać z Ruchem bo wtedy będzie opcja minąć też i Ruch.
Ostatnia kolejka Lechia Ruch.. No co, trzeba wierzyć :) |
jak na razie jeden dzisiejszy mecz "pod nas"
Podbeskidzie 0 vs 0 Górnik. |
Cytat:
wyniki pod nas Śląsk - Ruch - wygrana Śląska Górnik Łęczna - Zagłębie - wygrana Górnika Lechia - Termalika - remis (lub wygrana Termaliki) |
Cytat:
|
Cytat:
z Legią tez nie mieli |
warto też dodać że lechia ma jeszcze mecz z legią , łęczna z żydami i maica , jaga z piastem. więc pare tych punktów potracą
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko, że mecze w Niecieczy są takie, że wystarczy jakaś lepsza ekipa kibicowska i już można stwierdzić, że przyjezdni grają u siebie. |
Slask - Ruch 0-0
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl