Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Dariusz Wdowczyk byłym trenerem Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9595)

rozarian 13.03.2016 13:56

Jeśli jutro Dunin nie poda się do dymisji, to będzie to potwierdzeniem, że wszystko to on także firmuje swoim nazwiskiem i jest wartym Kapki osobnikiem. Więcej szkoda pisać. Amen.

BiałaGwiazda 13.03.2016 13:57

Nie narzekajcie tak. Jeżeli zbojkotujemy Wdowczyka następnym trenerem może zostać np Wojciech Stawowy :D

felipe 13.03.2016 13:59

Pisałem już kiedyś i zdanie podtrzymuje - sportowo i organizacyjnie jesteśmy od jakiegoś czasu największym pośmiewiskiem ligi. Dzisiejsza decyzja to tylko kontynuacja trendu.

Smyrgu 13.03.2016 14:00

o kur....a.... "będzie zabawa będzie sie działo"....a tu nawet nie ma do kogo dzwonić...

arbuz 13.03.2016 14:00

Sam nie wiem co powiedziec ale slabo to wyglada....

PhantomRanger 13.03.2016 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 1434034)
Nie narzekajcie tak. Jeżeli zbojkotujemy Wdowczyka następnym trenerem może zostać np Wojciech Stawowy :D

Ewentualnie Ulatowski, Majewski lub inny wynalazek.

amauri1990 13.03.2016 14:06

Oczekiwałbym, że piłkarze pokroju Głowackiego, Małeckiego i Brożka zbojkotują wybór nowego trenera i nie stawią się na organizowanych przez niego treningach. Jeśli nie, jeśli to zaakceptują, staną się niegodnymi podania ręki. Człowiek może i odpokutował swoje winy, ale przekręcał NAS!

Przy takiej demoralizacji Zarządu i przyklepaniu takich decyzji przez p. Cupiała, przy całym szacunku dla jego zasług dla Naszego Klubu - lepiej byłoby zacząć wszystko od nowa w lidze regionalnej.

Można spaść, można nie dać rady na boisku - ale schować w kieszeń honor to hańba.

fialo 13.03.2016 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez amauri1990 (Post 1434041)
Oczekiwałbym, że piłkarze pokroju Głowackiego, Małeckiego i Brożka zbojkotują wybór nowego trenera i nie stawią się na organizowanych przez niego treningach. Jeśli nie, jeśli to zaakceptują, staną się niegodnymi podania ręki. Człowiek może i odpokutował swoje winy, ale przekręcał NAS!

Ja .......ę. Wam się niektórym już wszystko totalnie pomieszało. PIŁKARZE SĄ KURVVA OD GRANIA, NAWET JEZELI OGŁOSILIBY GRACJANA ROZTOCKIEGO TRENEREM. To oni są w największym stopniu odpowiedzialni za to, że ten Klub jest w tym miejscu jakim jest, a trenrem nie jest dalej Kazimierz Moskal tylko Dariusz Wdowczyk i powinni zapierdalać jak dzicy na treningach i w meczach, żeby tę sytuacją odwrócić.

WSZYSCY NA JAGIELLONIĘ, WBREW WSZYSTKIEMU!!

felipe 13.03.2016 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rozarian (Post 1434032)
Jeśli jutro Dunin nie poda się do dymisji, to będzie to potwierdzeniem, że wszystko to on także firmuje swoim nazwiskiem i jest wartym Kapki osobnikiem. Więcej szkoda pisać. Amen.

Pieniądze nie śmierdzą.
Nie poda się.

dusigrosz 13.03.2016 14:11

Parę miesięcy temu byłem święcie przekonany, że Smuda, Stawowy, Leńczyk i Wdowczyk to persony które choćby skały srały nie mogą zostać kimkolwiek przy R22...
Chciałbym tylko zaapelować i przypomnieć - WISŁA TO MY ! Nawet w pierwszej czy drugiej lidze (nie wierzę za bardzo w eksplozje formy kopaczy pod wodzą tego szczura). Nie dajmy umrzeć temu klubowi bo tylko to teraz się liczy.

TSWthedues 13.03.2016 14:12

Cytat:

Oczekiwałbym, że piłkarze pokroju Głowackiego, Małeckiego i Brożka zbojkotują wybór nowego trenera i nie stawią się na organizowanych przez niego treningach. Jeśli nie, jeśli to zaakceptują, staną się niegodnymi podania ręki. Człowiek może i odpokutował swoje winy, ale przekręcał NAS! .

Bardzo dobrze, że odpokutował! może się teraz zająć produkcją jedwabników! Ktoś was(NAS - Wisłę) oszukał a wy robicie z nim dalej interesy!?

Poza tym poniósł karę jedynie za to co zostało mu udowodnione! .... wi ile przekrętów zrobił będąc trenerem....

arbuz 13.03.2016 14:12

Cytat:

Przy takiej demoralizacji Zarządu i przyklepaniu takich decyzji przez p. Cupiała, przy całym szacunku dla jego zasług dla Naszego Klubu - lepiej byłoby zacząć wszystko od nowa w lidze regionalnej.

Można spaść, można nie dać rady na boisku - ale schować w kieszeń honor to hańba.

kolego nie pij dzis wiecej albo odstaw lekarstwa. Dajesz ultimatum Glowie Malemu i Brozkowi oj zadaleko poszedles z tym wywodem. Moze poprostu usun konto...

Lupo 13.03.2016 14:14

Czekam tylko na teksty od kogoś z zarządu Wisły, że wysłuchali kibiców i zgodnie z ich wolą nie zatrudnili Smudy, a Wdowczyk to tak naprawdę jest właśnie w odpowiedzi na głos z trybun....

Czuje się jakbym dostał któryś raz od Wisły prosto w twarz... Ja pierdziele... Karuzela śmiechu niech się kręci dalej..... Ale nie dziwmy się, że w ostatnich miesiącach jesteśmy najbardziej wyszydzanym klubem w Polsce, bo to jest jakiś kabaret.

Lechista69 13.03.2016 14:15

przykro sie czyta o upadku Wisły, liczę jednak że Cupiał ma resztki honoru i zablokuje tą decyzję jak my w Gdańsku zatrzymalismy sprawe michniewicza i hajty. Nie może być akceptacji dla takiego ludzkiego śmiecia jak wdowczyk. Zwłaszcza w Krakowie gdzie umoczeni od zawsze byli wypierdalani na zbity ryj lobodzinski, bahr (ten fizjoterapeuta czy jak mu tam xd)

thechris 13.03.2016 14:16

Wolałabym spaść z ligi z dyletantem Smudą niż się utrzymać ze skompromitowanym legionistą.

amauri1990 13.03.2016 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1434043)
Ja .......ę. Wam się niektórym już wszystko totalnie pomieszało. PIŁKARZE SĄ KURVVA OD GRANIA, NAWET JEZELI OGŁOSILIBY GRACJANA ROZTOCKIEGO TRENEREM. To oni są w największym stopniu odpowiedzialni za to, że ten Klub jest w tym miejscu jakim jest, a trenrem nie jest dalej Kazimierz Moskal tylko Dariusz Wdowczyk i powinni zapierdalać jak dzicy na treningach i w meczach, żeby tę sytuacją odwrócić.

WSZYSCY NA JAGIELLONIĘ, WBREW WSZYSTKIEMU!!

Nie mówię, że nie są współodpowiedzialni - są. Nie wspomniałem o wszystkim piłkarzach - większość to wyrobnicy, którym lata koło ucha kto ich trenuje. Napisałem o piłkarzach, którym na Wiśle z tego co się orientuję zależy. O ludziach, którzy co chwila spotykają się ze słowami Reymana, którzy widzieli jak z klubu lecieli kolejni choćby podejrzani o udział w korupcji. Jeżeli nie widzisz problemu - Twoje prawo. Ja widzę. Chciałbym, żeby i oni widzieli.

I mimo wszystko, wszyscy na Wisłę. W meczu z Jagiellonią ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arbuz (Post 1434048)
kolego nie pij dzis wiecej albo odstaw lekarstwa. Dajesz ultimatum Glowie Malemu i Brozkowi oj zadaleko poszedles z tym wywodem. Moze poprostu usun konto...

Polecam zaznajomienie się z definicją ultimatum. Niczego od nich sie wymagam, niczym nie grożę. Wyrażam swoje oczekiwanie, opinie jak powinien zachować się Wiślak. Nie zgadzasz się - trudno.

Lechista69 13.03.2016 14:20

smuda jak smuda, zawsze duzo .......il ale nie mozna mu odbierac ze sie staral a co do zaleglej kasy to czesci sie zrzekl nie ? idziesz do pracy i jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktokolwiek z was by zrezygnowal z naleznej kasy.

arbuz 13.03.2016 14:20

Nie bronie Wdowczyka ale kontrakt dostal tylko do konca sezonu wiec z mojej strony niech wykaze sie sportowo i pokaze czy potrafi zrobic wynik. Gosc charakter ma przeszlosc zgadza sie bardzo zla i sam nigdy bym niepomyslal ze klub go zatrudni.

matiuszek 13.03.2016 14:21

Przynajmniej ma kontakty i załatwi nam wyjście ze strefy spadkowej telefonicznie :D

arbuz 13.03.2016 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lechista69 (Post 1434055)
smuda jak smuda, zawsze duzo .......il ale nie mozna mu odbierac ze sie staral a co do zaleglej kasy to czesci sie zrzekl nie ? idziesz do pracy i jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktokolwiek z was by zrezygnowal z naleznej kasy.

Nigdy niezrozumiem ludzi ktorzy maja za zle ze Smuda chcial odzyskac zalegla kase za swoja prace.
Niech kazda z tych osob idzie do Wisly zlozy swoje CV z checia pracy za darmo i wierzcie mi dobrze was wykorzystaja.

fialo 13.03.2016 14:24

Widzę problem. I też mi się to kurewsko nie podoba. Ale żadni piłkarze nie są od tego, żeby w jakikolwiek sposób protestować, odmawiać treningów to jest jakiś totalny absurd.

Wdowczyk to nie jest totalnie gość z mojej bjaki wolałbym, żeby trzymał się z dala od Wisły. Ale gadanie, ze niektórzy woleliby spadek ze Smudą, to to juz jest odlot i to ciężki.

Teraz nie możemy odpuścić pamiętajcie i kupujcie bilety na Jagę. Ciężkie czasy.

rafalek 13.03.2016 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arbuz (Post 1434056)
Nie bronie Wdowczyka ale kontrakt dostal tylko do konca sezonu wiec z mojej strony niech wykaze sie sportowo i pokaze czy potrafi zrobic wynik. Gosc charakter ma przeszlosc zgadza sie bardzo zla i sam nigdy bym niepomyslal ze klub go zatrudni.

Do końca sezonu 2016/2017. Więc jeszcze rok.

arbuz 13.03.2016 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1434059)
Widzę problem. I też mi się to kurewsko nie podoba. Ale żadni piłkarze nie są od tego, żeby w jakikolwiek sposób protestować, odmawiać treningów to jest jakiś totalny absurd.

Wdowczyk to nie jest totalnie gość z mojej bjaki wolałbym, żeby trzymał się z dala od Wisły. Ale gadanie, ze niektórzy woleliby spadek ze Smudą, to to juz jest odlot i to ciężki.

Teraz nie możemy odpuścić pamiętajcie i kupujcie bilety na Jagę. Ciężkie czasy.

Dobrze powiedziane.... niestety czesc osob w ciezkich i trudnych chwilach lubi odpuszczac a to wlasnie w takich momentach wychodzi kto ma jaja. Jak jest dobrze i latwo to kazdy potrafi...

Festence 13.03.2016 14:35

Brak mi słów...

Jedyny sens, jaki w tym widzę, to fakt, że Wdowczyk ma kontakty...

Kto wpadł na taki pomysł???

mitmichael 13.03.2016 14:36

Komentarz z facebooka - moze zatrudnili Wdowczyka bo wiedza, ze sportowo sie nie utrzymaja to moze on cos załatwi. Dajac mu posade narazamy sie własnie na takie komentarze.

siemstein 13.03.2016 14:40

To wygląda jakby go zatrudnili na sztukę...

Mateusz Wis 13.03.2016 14:41

Nie ważne kto, ważne żeby było utrzymanie.

arth_ur 13.03.2016 14:41

Zatrudnienie Wdowczyka trzeba podziękować tym co jebali Smude.

serek.c2 13.03.2016 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 1434067)
Zatrudnienie Wdowczyka trzeba podziękować tym co jebali Smude.

O kurcze, jak na to wpadłeś? A może za Wdowczyka podziękujemy tym, co chcieli zwolnienia Moskala?

arbuz 13.03.2016 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1434068)
O kurcze, jak na to wpadłeś? A może za Wdowczyka podziękujemy tym, co chcieli zwolnienia Moskala?

Kolega wyzej chcial powiedziec ze glos przeciwko Smudzie byl tylko czescia kibicow i to zdecydownaie mniejszej czesci...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl