![]() |
My gramy wesołą piłkę ,nic dobrego z tego nie będzie.
|
Noo niestety, ciężko będzie ta pierwsza 8 wywalczyć... Trochę dno gramy, chociaż w sumie na co my liczyliśmy?
|
Dajcie im 1-2 mecze na zgranie
|
Na zgrywanie sie mieli caly okres przygotowawczy.
|
Guerrier, Crivellaro, Uryga, Bałaszow - Brozek, Ondrasek w nastepnej kolejce bym chciał zobaczyc.
|
Bójcie się chamy...! :)
|
Wyślijmy kolejnych piłkarzy do rezerw, 1 strzał 1 bramka puszczona
PS. Buchalik tez by nie obronił PS2. Cie.... wróć |
Uprzedzam rzesze zawiedzionych - Pawlowski Balaszowowi nie kazal strzelic lekko wprost w bramkarza. Balaszow sam ogladal kompilacje jankesa na yt przed podpisaniem kontraktu.
|
Poziom 8 liga mistrzów łatwiejszego terminarza nie będzie
|
jesteście piłkarzyki dnem dna
|
gorzej za Cupiała nie było.
edit: 6-sta porażka z rzędu, 6-ty mecz z rzędu bez BRAMKI!!! ktoś to qrwa ogarnia? |
To jest tragedia gramy o utrzymanie zapomnijmy jak najszybciej o pierwszej 8 nic tylko się najeb.... 6 porazka z rzędu .
|
Jakie zgrywanie ta taktyka to stado baranów Jak nazywa się nas trener wesoły Romek ..................................
|
Bramka kuriozalna. Warto zwrócić uwage, że kolejny raz Uryga nie powlaczył o górną piłke w takiej sytuacji,
|
Pewnej rzeczy nie rozumiem, przyszło paru grajków w zimie. Na .... gramy Urygą który o własne nogi się przewraca, po jakiego chuja gra Boguski któremu wychodzi pół meczu na runde, po co gra Sadlok który wystawia przeciwnikom... Masakra...
|
Dwa słowa się cisną patrząc dzisiaj na Sad(L)oka i Boguskiego: ja .......e... Kurewsko boli serce patrząc na tak grającą Wisłę...
|
Bez zmian. Zarówno w grze, jak i w zmianach na boisku. Brakowało jeszcze Cywki w 90+4.
Nie rozumiem tego zupełnie, dlaczego mając dobrą ławkę, nic nie zmieniamy? Drzazga, Małecki, Bartosz, czy nawet Popović... Ile to już minut bez bramki? 6 raz z rzędu porażka i z 500 minut bez gola... |
Ważne, że Moskal zwolniony.
|
Właściwie nie widzę różnicy między Wisłą sprzed Pawłowskiego a Wisłą Pawłowskiego. Mnóstwo nowych "lepszych" piłkarzyków a dno takie samo. Nie rozumiem zmian: Cywka? Nie rozumiem miejsca Boguskiego, Sadloka czy Urygi w pierwszej 11. Jeśli tak ma wyglądać trzon drużyny to aż strach się bać kto siedzi na ławie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na spokojnie. Balashov i Ondrasek spokojnie mogli wpakować po bramce i wynik mógłby być zupełnie inny, ale z drugiej strony - każdy, KAŻDY trener, który stawia na tę ludzką spierrdolinę zwaną Boguski Rafał, jest po prostu po-je-ba-ny.
|
Cytat:
|
Cytat:
O ile mi wiadomo Pietrzak jest LO a nie defensywnym pomocnikiem lub prawoskrzydłowym... No i jeżeli Boguski bierze się za rozegranie no to sorry bardzo, Guerrier gra na prawej stronie chodź to nie jest jego pozycja. To zajebistą taktykę mamy i zajebiście wykorzystujemy piłkarzy na ich nominalnych pozycjach |
Pawłowski uśmiechnięty po meczu, to jest kurvva obraz obecnej Wisły. Kibice wkurvvieni, pracownicy wyjebka. Ekstraklasa czy 1. liga jeden chvj, hajs będzie taki sam
|
Cóż to Dżizaskrajst było?
- spotkanie dwóch paralitycznych drużyn - bez 0,7 nie dało się na to patrzeć - brak zgrania, brak celnych podań, strach w oczach, chaos w rozgrywaniu, a właściwie to brak rozgrywania - przypadkowe sytuacje i gra pozorantów - brak rozgrywającego, brak lidera, osoby, która wiedziałaby o co chodzi w futbolu - Oddajcie mi moją Wisełkę. |
Cytat:
|
Czyli Tadek zamierza grać z kontry, bo nic innego w tym meczu nie widziałem. Cała podstawa zbudowana przez Moskala poszła się p...rzejść. A jak tak dalej Tadek będzie czytał sytuację boiskową (patrząc na te zmiany), to jak Paweł i Bałaszow meczu nie ugrają to nic z tego nie będzie :(
|
Chyba przed przyjściem do klubu jednym z elementów testów sportowych jest sprawdzenie czy piłkarz potrafi oddać mocny celny strzał na bramkę, jeśli nie to wygrywa kontrakt, jeśli potrafi to niestety jest odsyłany bo takich nam nie potrzeba... Myślałem, że nie może być gorzej niż za KM, ale to co prezentuje Wisła pod wodzą TP to nawet Tomasz Kulawik się w Brzesku przewraca... Osiągneliśmy dno przed rundą wiosenną, teraz to już tylko Rów Mariański pod nami...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl