Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Pucharze Polski 2015/16. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9501)

picasso 13.08.2015 19:56

ale chyba nei liczycie na to,ze zdobedziemy ten puchar?jeśli nie to jest teraz doskonały moment na sprawdzenie ewentualne ogranie naszych grajkw z rezerw.kiedys to sie musi stac.chyba lepiej teraz niż w lidze

El'kabat 13.08.2015 19:59

Przecież ludzie gramy bez specjalnego ciśnienia i tyle. Jak uda się coś zdziałać to ok, brak awansu to też nic się nie stanie. Skończy się pewnie ze 3-1 dla Ruchu, powalczymy niby i PP z głowy.

wiesniak842 13.08.2015 20:00

Który szlak?

Kocur 13.08.2015 20:11

Kompletnie nie rozumiem naszego zarządu ... będą płakać przez pół roku że nie ma kasy, że nie gramy w pucharach a z premedytacją odpadają od kilku lat w pierwszych rundach.

Kvrwica człowieka trafia.

dynek.pl 13.08.2015 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1410734)
ale chyba nei liczycie na to,ze zdobedziemy ten puchar?jeśli nie to jest teraz doskonały moment na sprawdzenie ewentualne ogranie naszych grajkw z rezerw.kiedys to sie musi stac.chyba lepiej teraz niż w lidze

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1410735)
Przecież ludzie gramy bez specjalnego ciśnienia i tyle. Jak uda się coś zdziałać to ok, brak awansu to też nic się nie stanie. Skończy się pewnie ze 3-1 dla Ruchu, powalczymy niby i PP z głowy.

No i właśnie ....a przez akceptacje takiego podejścia co roku jest tak samo. Kogo Wy chcecie ogrywać ? Buchalika z Czekajem ? A czemu nie w lidze - przecież i tak o mistrza nie walczymy, a spadek nam nie grozi. Rozumiem wystawić młodego stopera koło Głowy czy Guzmicsa ale nasz skład bloku obronnego to jest walkower. Tylko wypadałoby uprzedzić kibiców wcześniej. Ludzie pojechali do Chorzowa, ja też bym sobie inaczej wieczór zaplanował.

pzkwr 13.08.2015 20:18

Od dawna nie byłem tak w..wiony. Wystawienie drugiego składu trzeci rok pod rząd to kpina z kibiców. Mamy za dużo pieniędzy? Nasi piłkarze zejdą śmiertelnie ze zmęczenia? Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo mnie inaczej szlag trafi.

dynek.pl 13.08.2015 20:44

http://zzapolowy.com/wp-content/uplo...akt-zenada.jpg

Karherop 13.08.2015 20:50

Przeżywacie jakby pierwszy raz Wisła odpuściła PP. Walczyli? walczyli. Nie udało się i tyle. Taki jest sport.

Trochę lodu na głowy się przyda.

South 13.08.2015 20:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pzkwr (Post 1410739)
Od dawna nie byłem tak w..wiony. Wystawienie drugiego składu trzeci rok pod rząd to kpina z kibiców. Mamy za dużo pieniędzy? Nasi piłkarze zejdą śmiertelnie ze zmęczenia? Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo mnie inaczej szlag trafi.

a mamy 3 środkowego obrońce ? kontuzja Głowy albo Ryśka i nie mamy obrony...

FraMat 13.08.2015 20:52

Mam w d...e takie gierki treningowe.
Biegali, starali się, z uśmiechem na twarzy. Ale żeby sobie krzywdy nie zrobić. Jak na treningu.

Arleton 13.08.2015 20:54

Znowu odpuszczony puchar uj wie czemu. Znowu to wkurzające wchodzenia w pole karne zamiast po prostu ładować na bramkę, z Ruchem czy Bielskiem takie rzeczy nie przejdą bo oni po prostu grają gęsto w obronie, czemu ten Moskal tego nie rozumie. Wypunktowali nas ładnie, zasłużyli na zwycięstwo. Nie da się osiągnąć dobrego rezultatu mając w składzie takich paralityków jak Brożek, Popovic czy Czekaj.

Ivory1906 13.08.2015 20:55

Przeżywamy bo kolejny rok odpadamy w przedbiegach a dwa, nie uważasz ze miło by znów było wznieść JAKIEKOLWIEK trofeum ? Nie wspominając o możliwościach gry w pucharach. Czekają to juz dawno nie powinno być w tym klubie antytalent i do tego szklanka....Popovic to chyba dalej myśli ze jest w 1 lidze i kopie się po czole, ja osobiście mam żal do Moskala ze żmiast podstawowej jedenastki wybiegły pare nazwisk rezerwowych

Patrvk 13.08.2015 21:00

Myślałem że odpadną przy Lechu a nie przy Ruchu

White91 13.08.2015 21:02

Jak z góry wiedzą że odpuszczają puchar to czemu tego wprost nie powiedzą?! Człowiek by trochę czasu i nerwów zaoszczędził. Inna sprawa, że taki mecz potencjalnego kupca biletu nie zachęcił do przyjścia na stadion.

Moskal myślę nie miał tutaj nic do gadania. Miał oszczędzić i oszczędził. Pytanie kto o tym decyduje.

Heero 13.08.2015 21:07

Wystawienie Czekaja to niestety sabotaż, natomiast Kujawa ma papiery na granie, myślę że jak pogra przy kimś doświadczonym to może zostać naszym stoperem na lata.

Kamson 13.08.2015 21:07

Dość ku*wa! Albo się wycofajmy z tych rozgrywek albo zacznijmy traktować je poważnie. To są do ku*wy nędzy oficjalne mecze a nie jakieś sparingi. Mam dość corocznego hańbienia się w PP. Kujawa z Czekajem na środku obrony, no to są jakieś jaja!

Wycofać się z pucharu i nie w....iać ludzi, skoro profesjonalni piłkarze nie są w stanie rozegrać kilku (!!!!!!) meczy więcej w sezonie.

Na mistrzostwo szanse mamy znikome, to może by powalczyć o puchar? Nie. Bo ku*wa nie.

KrzychooR 13.08.2015 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez White91 (Post 1410754)
Jak z góry wiedzą że odpuszczają puchar to czemu tego wprost nie powiedzą?! Człowiek by trochę czasu i nerwów zaoszczędził. Inna sprawa, że taki mecz potencjalnego kupca biletu nie zachęcił do przyjścia na stadion.

Moskal myślę nie miał tutaj nic do gadania. Miał oszczędzić i oszczędził. Pytanie kto o tym decyduje.

Jak smuda powiedzial że odpuszczają to spadły na niego gromy... \Więc teraz nie mówili...

majomajo 13.08.2015 21:15

Dzisiejsza para stoperów do odstrzału, Uryga prócz średnich umiejętności gry w defensywie nie wnosi nic do gry ofensywnej, miał on w II połowie po rożnym sytuację po której uderzył katastrofalnie.
Brożek jest potrzebny i to jak woda rybie samym poruszaniem daje coś w przodzie, myślę że się przełamie za niedługo.
Wynik przyjmuję bez zaskoczenia... na najbliższy mecz w lidze jestem dobrej myśli.

Karherop 13.08.2015 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1410757)
Na mistrzostwo szanse mamy znikome, to może by powalczyć o puchar? Nie. Bo ku*wa nie.

na mistrzostwo nie mamy szans bo na naszej drodze stoją Lech, Jaga i Legia

w PP na naszej drodze stoją Lech, Jaga i Legia

więc czemu niby mamy większe szanse na PP? jak dla mnie takie same. Z perspektywy historii nawet za czasów naszej dominacji zawsze łatwiej nam było zdobyć MP niż PP. Liczby mówią same za siebie.

Panie i Panowie. Pobudka. W tym roku nie wygraliśmy ani jednego spotkania na wyjeździe i nie wiem czemu akurat dzisiaj miało się to udać? Ruch to chłopcy do bicia? helllo, jest wyżej od nas w tabeli.

bonawentura 13.08.2015 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1410757)
Dość ku*wa! Albo się wycofajmy z tych rozgrywek albo zacznijmy traktować je poważnie. To są do ku*wy nędzy oficjalne mecze a nie jakieś sparingi. Mam dość corocznego hańbienia się w PP. Kujawa z Czekajem na środku obrony, no to są jakieś jaja!

Wycofać się z pucharu i nie w....iać ludzi, skoro profesjonalni piłkarze nie są w stanie rozegrać kilku (!!!!!!) meczy więcej w sezonie.

Zacznijże wreszcie chodzić na wszystkie mecze, namów znajomych, sąsiadów z bloku etc. Wtedy k**wa będziemy traktować PP poważnie, bo moim zdaniem przed nami poważne zadanie w tym sezonie - utrzymać się w ekstraklasie. Może okazać się megatrudne, więc może wreszcie skończysz z tym międoleniem, tylko zepniesz poślady i zachęcisz ludzi do przyjścia na stadion.

Babba 13.08.2015 21:21

Skupmy się na lidze. Już nam wypadł Sadlok,przez jakąś pierdołę..a po co nam kolejne kontuzje nabyte w Pucharze? Na ławce mamy 3 piłkarzy tak na prawdę,więc trza się oszczędzać.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1410763)
bo moim zdaniem przed nami poważne zadanie w tym sezonie - utrzymać się w ekstraklasie. Może okazać się megatrudne, więc może wreszcie skończysz z tym międoleniem, tylko zepniesz poślady i zachęcisz ludzi do przyjścia na stadion.

Co do wyniku sportowego to ty tak na poważnie? Do ósemki to my wchodzimy z palcem w dupie.

Dobrze prawisz..chodzić na mecze,wspomagać klub pieniędzmi, a nie lamentować,że w PP się nie popisujemy..nie ma pieniędzy to nie ma kim grać.

Karherop 13.08.2015 21:24

Cytat:

Zacznijże wreszcie chodzić na wszystkie mecze, namów znajomych, sąsiadów z bloku etc. Wtedy k**wa będziemy traktować PP poważnie, bo moim zdaniem przed nami poważne zadanie w tym sezonie - utrzymać się w ekstraklasie. Może okazać się megatrudne, więc może wreszcie skończysz z tym międoleniem, tylko zepniesz poślady i zachęcisz ludzi do przyjścia na stadion.

za dużo wymagasz od kibiców Wisły. Chodzić na stadion? przecież jest forum

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Babba (Post 1410765)
Ty tak na poważnie? Do ósemki to my wchodzimy z palcem w dupie.

jeśli sądzisz, że z palcem w dupie to chyba nigdy nie oglądałeś polskiej ligi i występów Wisły od 3 lat

heoij 13.08.2015 21:25

Znowu Stadion Narodowy nie dla nas :-/

http://www.warsawtour.pl/sites/defau...masz_nowak.jpg

Chyba, że jako Mistrzowie o Superpuchar Polski ;)

Patrvk 13.08.2015 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1410762)
Panie i Panowie. Pobudka. W tym roku nie wygraliśmy ani jednego spotkania na wyjeździe i nie wiem czemu akurat dzisiaj miało się to udać? Ruch to chłopcy do bicia? helllo, jest wyżej od nas w tabeli.

Ruch jest wyżej w tabeli bo miał łatwiejszy początek.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez majomajo (Post 1410761)
Brożek jest potrzebny i to jak woda rybie samym poruszaniem daje coś w przodzie, myślę że się przełamie za niedługo.

Po co komu napastnik który nie umie trafić do siatki.

PS: A PP i tak byś my nie zdobyli, nie ma się co oszukiwać.

ArturBarlinek 13.08.2015 21:26

Ja tu czegoś nie rozumiem!
PUCHAR POLSKI rozpoczął się dla nas o godzinie 20:00 a skończył o 21:50.
Aż tyle czasu Wisła toczyła boje w PP.
Mecze Pucharu Polski to 1 mecz na 2 miesiące, bardzo trudna sprawa, rzeczywiście trzeba odpuszczać.
To jest kpina! Nasi jada do Chorzowa kibicować, a oni się kładą. ŻENADA.

Kamson 13.08.2015 21:26

Cytat:

A skąd ty możesz wiedzieć czy ja nie chodze na wszystkie mecze i nie namawiam znajomych?! :shock: !!
Piszesz chyba pod zły adres, więc pozwól mi łaskawie MIĘDOLIĆ, w....iając się kolejną kompromitacją/odpuszczeniem pucharu.

Dariook 13.08.2015 21:28

Cytat:

Że niby tym jednym meczem, grajki rezerw będą bardziej ograne? :haha: A od sprawdzania to są treningi a nie zawody o PP, który staje się coraz bardziej prestiżowy i jest najkrótszą drogą do występu w europejskich pucharach.

Ps:
Bardziej liczyłem na PP, niż zdobycie MP.

Lukasz 13.08.2015 21:31

Cytat:

Szczerze, wolalbym by ogrywali się w lidze a nie w pucharach.

-----

Tak już bardziej ogolnie nawiązując do 'ogrywania' - idealnie byłoby jakby się ogrywali do woli po wbiciu 2-ch bramek. Moga wtedy szukać mitycznej 'formy' czy nawet isć na grzyby.

Nie rozumiem dlaczego trzeba przerypać spotkanie by sie ogrywać, tak jak to zaprezentowali dziś. :-/

Karherop 13.08.2015 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patrvk (Post 1410770)
Ruch jest wyżej w tabeli bo miał łatwiejszy początek.

zakład, że z teoretycznie "łatwiejszymi rywalami" niż Legia i Lech potracimy punkty? równie dobrze możesz napisać, że jak wygraliśmy z Lechem u siebie to wygramy z każdym i remisując z Legią na wyjeździe nie przegramy już z nikim.

Reguły nie ma. Boisko dzisiaj pokazało, kto wciąga nosem Crivellaro, Popovicia i resztę naszych zawodników.

Patrvk 13.08.2015 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1410774)
A od sprawdzania to są treningi a nie zawody o PP, który staje się coraz bardziej prestiżowy i jest najkrótszą drogą do występu w europejskich pucharach.

Tylko że jaki ci nie pójdzie mecz w PP po odpadasz , a jak w lidze to tylko 3 punkty straty

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl