![]() |
Transmisja w Wisla.tv
|
Są jakieś knajpy w czyżynach / niedaleko Kraków Areny, żeby jakieś piwko na spokojnie wypić przed meczem?
|
gdzie zaparkować auto?
|
Plaza najlepiej
|
Oddam po cenie zakupu tj 10zl bilet na młyn c11 najlepiej dla kogoś z Zabierzowa lub okolic
|
Mam jeden bilet na A10, a drugi na C13. A jest na dół, a C na górę. Idę z kolegą i chcemy razem, a podobno mają to dokładnie sprawdzać. Może ktoś się wymienić? Pewnie niektórzy też mają taką sytuację ze znajomymi. Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Ja mam taka sytuacje ze potrzebuje zamienic
3 bilety z A na C lub 2 z C na A lub 2 z A na C wiem troche skompliwowane ale mamy 5 biletow 3 na A i 2 na C i zalezy nam zeby wszystkie byly w jednym sektorze |
Cytat:
Kosztuje trochę ale jak samochód pełny to chyba optymalne rozwiązanie. Szybka zbiórka i opłata już nie boli. Kosztuje 30 albo 40 zł nie pamiętam teraz. |
Cytat:
|
Ponawiam oddam bilet na młyn bo brat nie da rady jechać. nieaktualne
|
Zaparkuje samochód za darmo, bezpiecznie i w miare blisko hali ?
|
Cytat:
Ugorek, Wieczysta - strach tam chodzić ;-) |
W dodatku wypicie piwa w znajdującym się obok M1 czy nawet Plazie niby czym ma grozić ? Ludzie, to raczej na Dąbiu powinni srać w portki, że niedaleko ich osiedla pojawi sie tylu wślaków, chętnych wysikać się na ich osiedlu.
|
2 bilety na mlyn do kupienia tutaj https://www.facebook.com/events/4935...y_type=regular
|
|
Czy oprocz Wisla tv bedzie gdzies transmisja? Chodzi mi o zwykla tv nie internetowa.
|
Sprzedam 2 bilety na dzisiejszy mecz. Sektor C. CAŁA KWOTA ZA BILETY PRZEZNACZONA ZOSTANIE DO PUSZKI NA AKADEMIĘ więc dla mnie nie gra roli ile kto zaproponuje. Odbiór godzinę przed meczem pod halą.
|
Kogo obchodzi jakas babska koszykowka...
|
Co za debil wpadł na pomysł aby kamery do transmisji w interenet umieścic nad młynem i flagi zasłaniały pól obrazu a nieraz i więcej ! Nie kazdy przeciez mógł byc w hali !
|
Fajnie, że w końcu doczekaliśmy się meczu naszej Wisełki w hali na jaką zasługuje :) Szkoda tylko wyniku, a prawdę mówiąc doping też mógł być lepszy...
|
Cytat:
Potrzebujemy na Wiśle jakiegoś gniazdowego z charyzmą i przede wszystkim - poczuciem rytmu (i przyzwoitości), bo patrzeć się na to nie da jak doping u nas został s.......ony przez te kilka raptem lat. Jakość jechania po żydach kiedyś nawet była lepsza, bo robiło się to z głową i to w czasie meczu z nimi/ zgodami, a nie bez przerwy i kompletnie bez sensu. Możemy wybrać, czy chcemy być kojarzeni z cwaniactwem i "celnymi ripostami", czy ze zwykłą głupota gówniarza, który myśli, że im więcej klnie tym więcej ma w łapie (lub jest większym wariatem ;) ). Idealne podsumowanie - spiker po meczu składa życzenia świąteczne i noworoczne od TSu. Nasz kozacki, rozbujany młyn w tym czasie - "proszę cię, zamknij się". Poniżej krytyki po prostu. |
Gniazdowi na Wisle od momentu odejscia Guliego prezentuja sie mizernie , prosiło sie krzknac na poczatku na dwie strony Jazda jazda , zeby rozruszac hale , a tu tylko same wrzuty , z takimi prowadzacymi słabo to widze
|
To prawda, kibicowsko dno i trzy metry mułu... ale widać swołocz dobrze się bawi w swoim gronie. Poziom bliski Kałuży 1...
|
Cytat:
|
Im trzeba ciupac zawsze i wszędzie a najlepiej kilka razy tak jak dziś. Na hali mnóstwo konkretnych osób, musiał polecieć jasny przekaz. Polityka miłości była i nie skończyła się dobrze naprawdę. Do napinania się na "(7) egie" to pierwsi a jak zydy usłyszą kilka słów prawdy to święte oburzenie. Sam doping mógł być owszem lepszy ale ciężko się go prowadzi bez przestojów jak spiker gada i gada, albo jak co chwile wbiegaja wątpliwej urody cheerleaderki - tez zauwazyliscie tego balerona co się ledwo od ziemi odrywal :D ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cieszę się , ze moje zdanie co do dopingu nie jest odosobnione. Wybrałem się na mecz czysto z powodów kibicowskich bo koszykówki nie lubię. Czekałem na ładne równe śpiewy pieśni, których nam nie brakuje, To czym się różnimy od innych krajowych ekip. Ale może to faktycznie kiedyś. Brakuje mi tego na piłce, "po burzy", "wczoraj obiecałaś mi" czy inne, mało kto śpiewa. Myślałem, że na halli, przy takiej publice serce zadrży przy śpiewaniu.... Kiedyś ktoś powiedział, że żydownia żyje nienawiścią do nas, że gdyby nas nie było nie było by ich. My byliśmy wtedy ponad to. teraz zniżamy się do ich poziomu, Smutne. I nie piszcie mi, że się nie znam, pisze to jako kibic z ponad 30 letnim doświadczeniem. Kiedyś jak żydownia nam cisneła na neutralnym meczu to mówiliśmy: o, kompleksy! A teraz? Bądźmy obiektywni. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl