![]() |
Cytat:
Tak jak ktoś już tu pisał - jeśli dziś wygramy to mamy prawie pewne miejsce w 3 na zakończenie sezonu zasadniczego. Nie będę jednak liczył punktów za wczasu. Oczywiście możemy równie dobrze przegrać... pozostaje wierzyć. Nalepa ostatnio był naszym najlepszym zawodnikiem, więc jeśli Uryga do niego dorówna to może nie czeka nas srogie lanie w Lubinie, co poniektórzy rokują. |
Cytat:
Po co piszesz o tym w temacie o meczu z Zagłebiem? |
Troszkę szalony ten skład. Oficjalna rozpisuje to tak:
Miśkiewicz - Burliga, Uryga, Bunoza, Brożek - Chrapek, Nalepa - Sarki, Stilić, Garguła - Brożek ale ja myślę, że to może wyglądać tak: Miśkiewicz - Burliga, Nalepa, Uryga, Bunoza - Chrapek - Sarki, Stilić, Garguła, Brożek - Brożek |
Wisła klepię, Wisła się bawi... ale nic z tego póki co. Pójdzie jedna akcja Zagłębia i będzie 1 : 0 Śmierdzi mi powtórką Zawiszy i OBYM SIĘ MYLIŁ.
|
Gówno z tego ich klepania. Klepią, klepią a nawet celnego strzału nie oddali. Masakra.
Jedna kontra i będzie to co w poprzednich meczach. Obym się mylił, bo punkty potrzebne są nam jak tlen. |
Cytat:
Fajnie, że dobrze grają, dobrze to wróży na rundę finałową. Plus dla Smudy za kolejną dobrą postawę młodych: Nalepa, Uryga. |
W całej tej klepie za dużo zawodników szuka gry przed polem karnym, a za mało próbuje wejść w szesnastkę, przez to często nie ma do kogo posłać ani prostopadłej piłki ani dośrodkowania.
|
Trzeba wygrać. Po pierwszej połowie największym plusem Sarki. Świetnie szarpie skrzydłem, dobre wrzutki. Uryga i Nalepa również na plus. Garguła i Stilić niewidoczni. Chrapek dobre passy przeplata słabymi. Paweł Brożek - wiadomo...
|
Bezpośrednio przed polem karnym jest czasami za dużo zabawy ! Trzeba szukać czasami strzałów, oby nie takich jak jeden Sarkiego...
|
Jak by ruskie tak strzelały atomówkami w niemców jak Sarki dzis to wyje...bali by Pekin w kosmos
|
Coś zAJebistego
|
Mam po tej kompromitacji tylko jedna nadzieje ...taka ze masz jaja trenerze S.
|
Tak wychodzą nam "przygotowania na nosa" i "podlewanie krzaków".
Na 15 pkt do zdobycia mamy 2. Ciężko to ogarnąć. |
Cytat:
Co sie stalo po 77 minucie tego nie jestem w stanie pojąć :( |
Cytat:
Nigdy nie byłem i nie będą zwolennikiem tego Pana... Mam oczy i widze co się dzieje mecz po meczu... I nie pisz co się stało po 77 min. bo Wisła gra kaszane od 17 lutego... |
Żenada... 2 pkt w 5 meczach BRAWO!
|
kombinowali,kombinowali az wykombinowali...zamiast grac prosta piłe...klepa ,klepa strzał....to bawili sie w brazyliane...
|
http://www.livesports.pl/mecz/rHuGpe...form;overall;5 tak wyglada tabela po ostatnich 5 meczach... Jestesmy za WIdzewem..
|
Sprawiedliwy wynik. Wygrali ci którym bardziej się chciało biegać.
Wisła konsekwentnie realizuje plan utrzymania się w lidze i zajęcia 8. miejsca. |
Wynik nie zmienia faktu, że na naszą grę patrzyło się z przyjemnością. Strzeliliśmy jednak za mało bramek. Gol z wolnego na konto Miśkiewicza. 2 i 3 stracona bramka bardzo pechowe.
|
Cytat:
Dokładnie, łatwo policzyć gdzie byśmy byli jakby podliczyć te wszystkie frajersko stracone punkty. Nie wyciągają kompletnie wniosków 5 raz z rzędu. A stawianie Brożka w ataku z uporem maniaka to już podchodzi pod sabotaż... |
Napiszę tylko, że genialna była zmiana Chrapka, najlepszego dzis zawodnika, na Burdenskiego, po której cała gra się posypała. By nie bylo, Burdenskiego niczym nie obwiniam,po prostu z taktycznego punktu wymienienie zawodnika trzymajacego pilke na polowie przeciwnika w najwyzszym wymiarze czasu, na typowo defensywnego bylo samobojstwem. Mial zejsc Stilic, Gargula i mecz bylby wygrany.
|
Niestety, ale takie są skutki enerdowskich przygotowań do sezonu. Zarżnięci jak świnie.
|
Pisałem kiedyś o tym o że dla mnie sezon skończył się po derbach. Dla piłkarzy również :) Po Zawiszy obiecywałem sobie, że więcej nie będę ich oglądał w tym sezonie. Chyba od Widzewa zacznę realizować postanowienie.
|
Akcja Żewłakow - Boruc była po prostu wisienką na torcie...
Ktoś mi powie, co robił na boisku Burdenski? |
K****wa wystarczylo by miec dzis napastnika i bylo by z 3; 4, do ZERA
ja pitole ale jestem wk***ony ogolili nas dzis jak dzieci,znowu wtopa ktorej niepowinno byc. |
nie wiem jak słaby musi byc Klaric, że nie wchodzi na boisko po 5 z rzędu piachu Brożka
|
Najlepsze , że komentujący mec mecz wychwalal Bunoze a ten od początu meczu walił babole i kwestią czasu było kiedy stracimy przez jego błąd bramkę.
|
Franek Smuda czyni cuda ! 2 pkt w 5 meczach. Smuda mistrz wiosennych przygotowań. 3:1 z przedostatnim zespołem ekstraklapy. Zamiast taktyki nochal Smudy i wszystko jasne. No i fanatyczny doping pełnego sektora wiernych kiełbasiarzy, którzy pojechali do Lubina, bo przeciez Wisła gra.
|
Cytat:
Nie wróży to wszystko dobrze, zresztą może nikomu poza nami tak naprawdę nie zależy na pudle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl