Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [11 kolejka] WISŁA KRAKÓW - Legia Warszawa, 6 października, godzina 15:30. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9141)

Jagul 03.10.2013 10:07

Jeśli Paweł nie wystąpi w tym meczu to niestety może być ciężko o coś więcej niż 0-0.
Oczywiście liczę na pełne zaangażowanie i grę na poziomie meczu z Lechem.

Karherop 03.10.2013 11:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1334138)
Jeśli Paweł nie wystąpi w tym meczu to niestety może być ciężko o coś więcej niż 0-0.
Oczywiście liczę na pełne zaangażowanie i grę na poziomie meczu z Lechem.

Nadzieja w tym co widzieliśmy rok temu gdy Legia przyjechała na Reymonta . Nawet Sikorski im strzelił :lol:

Skład mieliśmy bardzo podobny , ambicja wtedy kipiała ( jak rzadko w zeszłym sezonie), a dziś mamy w końcu drużynę .

każdy wynik jest możliwy , ale wierzę że stać nas na wygraną

tommiyacht 03.10.2013 11:30

nasze zwycięstwo będzie na pewno większym zaskoczeniem niz zwycięstwo Legii. Ale i tak moim zdanie najbardziej prawdopodobne jest 0-0

Grantar 03.10.2013 12:32

Przy Radowiciu postawić na pół metra Stolarskiego i na 3 m Chrapka ... reszta Legii to nie są znowu jakieś asiory ...

Arked 03.10.2013 13:52

Jeśli zagramy bez Brożka to niestety ale pierwsza porażka w sezonie wisi w powietrzu. Bardzo chciałbym się mylić. Może Małecki przypomni sobie wreszcie jak się gra w piłkę.

Charlie 03.10.2013 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1334181)
Jeśli zagramy bez Brożka to niestety ale pierwsza porażka w sezonie wisi w powietrzu. Bardzo chciałbym się mylić. Może Małecki przypomni sobie wreszcie jak się gra w piłkę.

Nawet jeśli, to Małecki nie jest i nigdy nie bedzie napastnikiem. Pamiętam jak za Maaskanta kontuzjowany był Genkov i pomimo dobrej formy Małego, Kirma i Meliksona przegraliśmy po 0-2 ze Ślaskiem i Górnikiem, bo nie było na boisku żadnego wysuniętego napastnika. W razie kontuzji Brożka jedyną nadzieją na gola będą chyba stałe fragmenty, lub strzały z dystansu Garguły, choć forma Łukasza jest słabsza niż na początku sezonu.

bebeto 03.10.2013 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1334181)

Najwyższa pora żeby Mały się obudził. Jak nie teraz przy pełnych trybunach to kiedy...?? A kontrakt się kończy...:mysli:

Korbit 03.10.2013 16:33

piłkarzom należy przypomnieć wydarzenia z meczu sędzia warszawa - WISŁA KRAKÓW, powinni za tamte jaja roznieść w pył te szmaty z warszafki takie moje zdanie

Grantar 03.10.2013 20:17

Źle że Legia przegrała z Limasolem ... - pozostała im liga by udowodnić że nie są słabi. Nie odpuszczą w niedzielę.

nemox007 03.10.2013 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1334230)
Źle że Legia przegrała z Limasolem ... - pozostała im liga by udowodnić że nie są słabi. Nie odpuszczą w niedzielę.

Nie spodziewałbym się że mogliby odpuścić nawet gdyby wygrali...

WISŁAZWE 03.10.2013 20:20

Szymon Marciniak rozjemcą niedzielnego meczu przy Reymonta.

W tym sezonie arbiter z Płocka prowadził Wiśle już 3 spotkania:

3 kolejka Ekstraklasy: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 0:0
5. kolejka Ekstraklasy: Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0
8. kolejka Ekstraklasy: Cracovia - Wisła Kraków 1:1

St Yabol 04.10.2013 07:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1334232)
Szymon Marciniak rozjemcą niedzielnego meczu przy Reymonta.

W tym sezonie arbiter z Płocka prowadził Wiśle już 3 spotkania:

3 kolejka Ekstraklasy: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 0:0
5. kolejka Ekstraklasy: Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0
8. kolejka Ekstraklasy: Cracovia - Wisła Kraków 1:1

Dobry sędzia, nie powinno być problemów.

Mam taką nadzieje ;)

chester 04.10.2013 09:30

Warszawskie wiewiórki podają, że Radović nie zagra w niedzielę.

ArturBarlinek 04.10.2013 09:45

kontuzja

oto co powiedział Jan Urban:

Cytat:

Miroslav Radović jest kontuzjowany i raczej na pewno nie zagra z Wisłą. Patryk Mikita jest chory, a Henrik Ojamaa i Mateusz Cichocki są przeziębieni - powiedział na spotkaniu z dziennikarzami Jan Urban.

bombalina 04.10.2013 10:50

Co powiecie na wystawienie w ataku Donalda ? (jeżeli będzie mógł grać)
Ma chłop przyjęcie, ma szybkość, ma strzał. Nie ma pojęcia o taktyce, więc nie ma obawy że będzie miał nawyki obrońcy, czy pomocnika. Ma ciąg na bramkę i dużo sił do biegania. Nie wie co to spalony :), ale jednak jest szansa że mu się uda raz albo dwa wstrzelić. Nieźle skacze wiec może coś głową zgrać w przeciwieństwie do Boguskiego. Może też skakać z obrońcami.
Moim skromnym zdaniem ciekawy wariant jeżeli i tak nie mamy napastnika jeżeli nie gra Brożek.

borys 04.10.2013 11:19

Podsumowujac:

Kuciak: Out
Radovic: Out
Vrdoljak: Out
Kosecka: Out
Saganowski: Out
Mikita: Out
Ojamaa: Wątpliwy
Cichocki: Wątpliwy (nie wiem co to za gosc)

St Yabol 04.10.2013 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1334364)
Podsumowujac:

Na razie na pewno nie zagrają TYLKO albo AŻ
Kuciak
Vrdoljak
Saganowski
Radovic

o Koseckim cos nie mowia ostatnio
a tą reszta bym sie nie przejmowal bo dopiero sa wprowadzani

dulli78 04.10.2013 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1334364)
Podsumowujac:

O tym kto rzeczywiście jest "out" to będzie wiadomo jak podadzą skład przed meczem. Nie zdziwiłbym się, jak Radović cudownie ozdrowieje przed niedzielą.

St Yabol 04.10.2013 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1334384)
O tym kto rzeczywiście jest "out" to będzie wiadomo jak podadzą skład przed meczem. Nie zdziwiłbym się, jak Radović cudownie ozdrowieje przed niedzielą.

ja tez

tutaj Smuda o Brożku i tak jakby o Guerrier'ze
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...iedziele_.html

AS82 04.10.2013 13:11

Z Radovicem sie moze okazac ze to sciema i zaslona dymna i Serb zagra w meczu z Wisłą ,takze spokojnie.

aNouc 04.10.2013 13:54

Więcej tu osob zagląda więc wklejam
http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/471...-warszawa.html

St Yabol 04.10.2013 16:41

http://sport.interia.pl/klub-legia-w...la,nId,1037486 lista kontuzjowanych w (7)

Karherop 04.10.2013 18:18

życze sobie powtórki :)

http://www.youtube.com/watch?v=x6ilJdXnOuw

komentarz F. Smudy :)

martin_6 04.10.2013 18:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1334465)
Faktycznie, nie pomyślałem o tym. Mogłoby wyglądać dziwnie, że 9. drużna w grupie spadkowej ma więcej punktów niż 8 w grupie mistrzowskiej ale nie uważam aby to był problem. Dzielenie punktów następowałoby po sezonie zasadniczym kiedy wszyscy mieli równe szanse na załapanie się do pierwszej ósemki. Drużyna z 9. miejsca nawet jeśli miałby więcej punktów niż 8. po podziałce, nie miałaby prawa czuć się w jakikolwiek sposób poszkodowana. Myślę, że jednak rzadko miałaby miejsce taka sytuacja.

Ja myślę, że 9. drużyna na koniec sezonu ZWYKLE będzie mieć więcej punktów, niż 8. przy założeniu, że na koniec sezonu zasadniczego różnica punktowa między 8. i 9. nie jest jakaś kolosalna, to 8. drużyna w tabeli gra z samymi drużynami teoretycznie lepszymi, a 9. z samymi teoretycznie słabszymi. Kto ma więcej szans na zdobycie większej liczby punktów - to chyba jasne.

Wojtas 04.10.2013 22:31

Uhuhhu widze ze w Legii jest maly szpital.

Musimy jakos uzdrowic cudownie Brozka ,zagrac ofensywnie i do przodu.Jest nadzieja na dobry wynik.

Krolik 05.10.2013 07:16

Prosba

Panowie ... szczegolna prosba DO GNIAZDOWEGO od starej gwardii Wisly ... Krolika, Cygana Fantoma, Kajstaka, Centaka, Bebeta, Freshmana, i reszty...... itd.......

Zaraz po hymnie jak dawniej na Wisle bywalo....... ZASPIEWAJCIE pieśń wraz z calym stadionem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WISEŁKO WYYYYYGRAJ MECZ , KRÓLOWO POLSKICH RZEK
TY MUSISZ WYGRAC MECZ ,,,, TEN WAZNY MECZ,.....................

PLEASE !!!!!!!!

POZDR WISŁA FC Chicago !!!!!!

Blaszczu16 05.10.2013 09:36

http://www.youtube.com/watch?v=pfrKAw_oaNM

Biała Gwiazda powstanie w tym meczu!

wiernyNH1906 05.10.2013 11:43

Pytanie z innej beczki- wie ktoś czy w okolicach biprostalu jest jakś parking? Jeżeli płatny to jaka cena za godzine?

filemon 05.10.2013 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiernyNH1906 (Post 1334557)
Pytanie z innej beczki- wie ktoś czy w okolicach biprostalu jest jakś parking? Jeżeli płatny to jaka cena za godzine?

Jest np na przeciwko Biprostalu, pod Rossmannem. Strzeżony, więc i płatny. Ile za godzine - no idea.

simba1234 05.10.2013 12:51

Panowie a ja mam do was takie pytanie i zarazem prośbę, czy ktoś z was ma możliwość nagrania meczu i wrzucenie go później na jakąś stronę do pobrania? niestety nie mogę obejrzeć meczu ani na stadionie ani w TV z powodu wyjazdu służbowego. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w zobaczeniu tego spektaklu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl