![]() |
Jeśli Paweł nie wystąpi w tym meczu to niestety może być ciężko o coś więcej niż 0-0.
Oczywiście liczę na pełne zaangażowanie i grę na poziomie meczu z Lechem. |
Cytat:
Skład mieliśmy bardzo podobny , ambicja wtedy kipiała ( jak rzadko w zeszłym sezonie), a dziś mamy w końcu drużynę . każdy wynik jest możliwy , ale wierzę że stać nas na wygraną |
nasze zwycięstwo będzie na pewno większym zaskoczeniem niz zwycięstwo Legii. Ale i tak moim zdanie najbardziej prawdopodobne jest 0-0
|
Przy Radowiciu postawić na pół metra Stolarskiego i na 3 m Chrapka ... reszta Legii to nie są znowu jakieś asiory ...
|
Jeśli zagramy bez Brożka to niestety ale pierwsza porażka w sezonie wisi w powietrzu. Bardzo chciałbym się mylić. Może Małecki przypomni sobie wreszcie jak się gra w piłkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
piłkarzom należy przypomnieć wydarzenia z meczu sędzia warszawa - WISŁA KRAKÓW, powinni za tamte jaja roznieść w pył te szmaty z warszafki takie moje zdanie
|
Źle że Legia przegrała z Limasolem ... - pozostała im liga by udowodnić że nie są słabi. Nie odpuszczą w niedzielę.
|
Cytat:
|
Szymon Marciniak rozjemcą niedzielnego meczu przy Reymonta.
W tym sezonie arbiter z Płocka prowadził Wiśle już 3 spotkania: 3 kolejka Ekstraklasy: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 0:0 5. kolejka Ekstraklasy: Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0 8. kolejka Ekstraklasy: Cracovia - Wisła Kraków 1:1 |
Cytat:
Dobry sędzia, nie powinno być problemów. Mam taką nadzieje ;) |
Warszawskie wiewiórki podają, że Radović nie zagra w niedzielę.
|
kontuzja
oto co powiedział Jan Urban:
Cytat:
|
Co powiecie na wystawienie w ataku Donalda ? (jeżeli będzie mógł grać)
Ma chłop przyjęcie, ma szybkość, ma strzał. Nie ma pojęcia o taktyce, więc nie ma obawy że będzie miał nawyki obrońcy, czy pomocnika. Ma ciąg na bramkę i dużo sił do biegania. Nie wie co to spalony :), ale jednak jest szansa że mu się uda raz albo dwa wstrzelić. Nieźle skacze wiec może coś głową zgrać w przeciwieństwie do Boguskiego. Może też skakać z obrońcami. Moim skromnym zdaniem ciekawy wariant jeżeli i tak nie mamy napastnika jeżeli nie gra Brożek. |
Podsumowujac:
Kuciak: Out Radovic: Out Vrdoljak: Out Kosecka: Out Saganowski: Out Mikita: Out Ojamaa: Wątpliwy Cichocki: Wątpliwy (nie wiem co to za gosc) |
Cytat:
Na razie na pewno nie zagrają TYLKO albo AŻ Kuciak Vrdoljak Saganowski Radovic o Koseckim cos nie mowia ostatnio a tą reszta bym sie nie przejmowal bo dopiero sa wprowadzani |
Cytat:
|
Cytat:
tutaj Smuda o Brożku i tak jakby o Guerrier'ze http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...iedziele_.html |
Z Radovicem sie moze okazac ze to sciema i zaslona dymna i Serb zagra w meczu z Wisłą ,takze spokojnie.
|
Więcej tu osob zagląda więc wklejam
http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/471...-warszawa.html |
http://sport.interia.pl/klub-legia-w...la,nId,1037486 lista kontuzjowanych w (7)
|
|
Cytat:
|
Uhuhhu widze ze w Legii jest maly szpital.
Musimy jakos uzdrowic cudownie Brozka ,zagrac ofensywnie i do przodu.Jest nadzieja na dobry wynik. |
Prosba
Panowie ... szczegolna prosba DO GNIAZDOWEGO od starej gwardii Wisly ... Krolika, Cygana Fantoma, Kajstaka, Centaka, Bebeta, Freshmana, i reszty...... itd.......
Zaraz po hymnie jak dawniej na Wisle bywalo....... ZASPIEWAJCIE pieśń wraz z calym stadionem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WISEŁKO WYYYYYGRAJ MECZ , KRÓLOWO POLSKICH RZEK TY MUSISZ WYGRAC MECZ ,,,, TEN WAZNY MECZ,..................... PLEASE !!!!!!!! POZDR WISŁA FC Chicago !!!!!! |
|
Pytanie z innej beczki- wie ktoś czy w okolicach biprostalu jest jakś parking? Jeżeli płatny to jaka cena za godzine?
|
Cytat:
|
Panowie a ja mam do was takie pytanie i zarazem prośbę, czy ktoś z was ma możliwość nagrania meczu i wrzucenie go później na jakąś stronę do pobrania? niestety nie mogę obejrzeć meczu ani na stadionie ani w TV z powodu wyjazdu służbowego. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w zobaczeniu tego spektaklu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl