![]() |
Cytat:
pytanie 2: Na jakiej podstawie taki wniosek? Grałeś przeciwko wszystkim innym jak mniemam ? E: do poniżej defensywny pomocnik to po prostu DM a nie jakies ....a DFM. DMF moze byc rowniez okresleniem pozycji ale pytam o nią uzytkownika wyżej,gdyż chciałbym wiedziec co dokladnie ma na myśli. |
Cytat:
|
Nie widziałem pierwszej połowy.
Duzo straciłem? |
Czy wygrywasz, czy nie!!!!!!!!
|
Cytat:
Koleś jest bardziej zblazowany niż Iliev czy Garguła. Gdybym po tym meczu miał kogoś cofnąć na trybuny za brak zaangażowania, to właśnie jego. Zabawne, nie? |
obejrzałem teraz skrócik... i po poprzednich meczach stwierdzam: Pareiko na trenera od motywacji
|
Jak wejdzie ten Kim, to niechybnie ten drugi Kim i Korea zbadają i zatwierdzą atak nuklearny na Białystok.
|
teraz to będa jaja bo żerard na bramke
E: wofly Chrapek nie jest zblazowany. On po prostu ma taka motoryke ... |
Cytat:
Jaga miała 3 setki, a my nawet 4. Niestety Słowik jak dotąd gra najlepszy mecz w karierze. |
O kur...
Gerard wchodzi. EDIT: Gerard ma problem z założeniem rękawic. Zapowiada się ciekawy mecz... |
Moze Bieszczad coś strzeli...
Cytat:
|
Cytat:
|
skoro My atakujemy Burliga to juz chyba jest wystarczająca odpowiedz na 200 pytań
|
Jakich czasów my się doczekali :D
|
Cytat:
|
Bieszczad to ofiara. Widać dlaczego pogonili go z Amici.
Brawo Chrapek - piękną kontrę wyprowadził. |
czy to jest mecz z rzędu tych, których wynik jest uzależniony od wyniku poprzedniego spotkania obydwu drużyn w PP?
|
Jak można było na przelomie kilku lat tak zniszczyć zespol...
Brawo Sarki... |
Sarki - piękny gol. Dawno nikt nie wykonał u nas dobrze rzutu wolnego.
|
Piękna bramka Sarkiego. Gość który nie gra w poważną piłkę XX miesięcy strzela super bramę i gra kolejny z rzędu ekstra mecz, a pozostała dziesiątka gra znów piach. Jak żyć? Znając życie on odejdzie, a nasi młodzi gniewni, oraz najlepszy polski rozgrywający ostatniego dziesięciolecia zostaną.
|
Sarki - Man of the Match!
Boguski strzelił ! Kosa - świetne rozpoczęcie akcji. Młodzi zdolni Polacy - u nas nie występują. |
znowu mudżina
|
Rafał Boguski- "Kat Wisły z Pucharu Polski". Jakież to znamienne.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dyskusja z Tobą nie ma sensu. Triumfujesz ja odpuszczam. W każdym poście będziesz teraz to zaznaczał? Gratuluje! Podniecenie sięgnęło zenitu. |
Cytat:
|
Sarki i długo długo nic. Zastanawiam się jak tego Murzyna zepsują w Wiśle, bo na razie biega z lekkością gazeli. Pewnie po pół roku fizycznie będzie już na poziomie ligi. Warunki do treningu i ich natężenie, poziom kadry trenerskiej wszystko działa na jego niekorzyść :(
|
Sarki ratuje dupe, a Kulawik pewnie powie, że można to było wygrać... 5 ostatnich meczy- 4 porażki i remis. Dno.
|
tym ludziom sie nie chce grac i tak juz od dluzszego czasu, bo poslady umieja spiac. Szkoda bo jest potencjal w tych ludziach, ale niestety im sie po prostu nie chce.
|
Cytat:
Chrapek truchtał przez 90 minut, Uryga dal się przepchnąć Frankowskiemu, Bieszczad - piękna asysta przy golu na 2-1. Stolarski oczywiście miał swoje 15 minut, bardzo ładnie zbiegł do środka kiedy akcja szła prawą stroną. A grali, stwarzali sytuacje i strzelali gole: Kosowski, Sarki, Boguski, Sobolewski. Może mi wyjaśnisz, jak to możliwe że taki młody, zdolny Chrapek przez cala pierwszą połowę nie próbował ani razu pressingu w czasie, kiedy Kosowski dwa razy stworzył dzięki niemu sytuacje? Uczciwe pytanie - dlaczego milczymy kiedy koleś młodszy o 15 lat przechodzi obok meczu!? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl