![]() |
Za to uwielbiałem Marcelo, a Skorża go z kolei ganił - http://www.youtube.com/watch?v=qZkoklUoj6E
TE jego cholerne zapędy ofensywne :-) CB Overlap W tak ważnym meczu jak jutro trudno raczej rozpatrywać kandydaturę Stanka jako lewego obrońcy, za duża odpowiedzialność chyba. Widzę tam Nuneza. Mam nadzieję, że nas ogarną się w końcu i pokażą potencjał. Bo takowy jest, tylko stłamszony, uśpiony, niezmotywowany. |
Mimo calej ulomnosci jaka charakteryzuje sie nasza gra to licze, ze po jutrzejszym meczu uslyszymy motto przewodnie Skorży czyli "wypada przeprosic kibicow":D
|
Duzo bym dal zeby miec w klubie takich jak Marcelo.Jego podejscie -profesjonalizm ale tez luz i swoboda -co to byl za gosc:)
Musimy jutro dla niego ogolić Legie :) |
Marcelo, Cleber - to byli zawodnicy. Szkoda, że już nie grają w Wiśle
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do meczu z Warszawiakami to myślę, że wygramy. Dlaczego? Zawsze przed meczami z Legią, gdy mieliśmy optymistyczne nastroje dostawaliśmy albo baty albo oglądaliśmy nędzne widowisko bez bramek. Odwrotnie było, gdy humory przedmeczowe były z goła odmienne. |
Dla poprawy humoru to w Krakowie troszkę popadał deszcz więc wieczorem będzie piła chodziła po murawie oj będzie!Już widzę naszych kopaczy jak pięknie i szybko przedostają się pod bramkę bazyliszków.
|
Ludzie, żebyscie tylko pomeczu nie płakali :D. Faworytem w aktualnej sytuacji faworytem jest drużyna z białymi koszulkami, czy to się Wam podoba czy nie.Jeśli stracą tu punkty, będzie to niespodzianka i nie zaklinajcie rzeczywistości.
|
Cytat:
Obawiam się, że dziś Twoja reguła nie zadziała. |
Cytat:
|
Cytat:
PS Jako wyznacznik popatrzmy sobie choćby na mecze z Bełchatowem... |
No właśnie gra jest marna tylko dlaczego? to są piłkarze którzy potrafili wywalczyć MP a teraz?
|
Cytat:
|
to taki dyplomatyczny minimalizm. Co mial powiedziec - ze to bedzie walka golej dupy z batem ? treenr Apoelu tez mowil chyba ze nie ma faworyta w dwumeczu z znami i sa w cwiercfinale LM
|
słow Skorzy 'liga bedzie ciekawsza" nie ma co brac pod uwage. Dobrze Pablo napisal. NIE JESTESMY FAWORYTEM jak brzmi tak to brzmi. Remis oczywiscie biore w ciemno ( wiara tu nie ma nic wspolnego)
|
Ja zakładam wariant najgorszy - czyli solidny oklep.
Lepiej pozytywnie się rozczarować. |
Nie wiem czy Wy oglądacie Ekstraklase, ale to co gra teraz Legia to zęby bolą, wyniki lepsze niż gra. Tak naprawdę to w piłke grają teraz w Chorzowie i Kielcach, reszta się kopie po czole... Legia faworytem w Krakowie...
|
Cytat:
W tej lidze nie mozna niczego zakladac a tym bardziej na pierwszy rzut oka najbardziej prawdopodobnego wyniku. Z Podbeskidziami, Lechiami, Koronami itd mielismy na R22 wygrywac i co bylo? Wiadomo. Dzis mamy dostac lanie tak? Ale na jakiej podstawie? Bo przyjezdza lider? Legia trzy ostatnie mecze: Polonia 0-0 (po dramatycznej grze), Belchatow 1-1 (chyba tez cudow nie bylo), Gryf 1-1 (!!! czwarta liga!) i to wszystko u siebie. Czego tu sie bac? Gramy u siebie i jakbysmy nie pokracznie grali to gramy na wlasnym stadonie w prestizowym meczu w ktorym trzeba postarac pokazac sie z dobrej strony. Legia w ostatnich meczach to wybitniej od nas nie gra. Na te chwile to roznica jest jedynie taka ze maja wiecej punktow ale w ostatnim czasie to ich gra dupy nie urywa. Podobnie jak nasza. Na ten moment spotykaja sie dwie druzyny o podobnym poziomie wiec kazdy wynik jest mozliwy. |
ostatni raz Legia wygrała na Wiśle w 1997
|
Cytat:
Cytat:
|
Zapowiada się pyta bo Skorża uwielbia swój antyfutbol i 3 def midów a my gramy słabiznę w ofensywie, oni nie chcą ale muszą, my chcemy, ale nie możemy :)
Taki mecz tylko na stadionie więc polecam każdemu kto jeszcze ma możliwość żeby się wybral dla atmosfery, przed tv się tylko wkurzy i będzie marudził później :) |
Mecz na remis 0:0, ale marzy mi się 1-0 po bramce Małeckiego, który wyskoczy na trybunę, na której będą kibice eLki i pokaże im W (jak swego czasu Zienczuk)
|
Cytat:
|
wiecie może ile już sprzedano biletów? chciałbym w końcu zobaczyć pełny stadion w telewizji, bo jeszcze chyba nigdy z tego co pamiętam nie było u nas kompletu!
Do Boju Wiślacy! Na mecz! Wszyscy na stadion! |
A na Hutniku czasem 1:0 nie przegraliśmy
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż mecz zapowiada się tragiczny... |
Po tym co zobaczylem z Ruchem jestem zlej mysli ale moze bedzie cud.
|
Cytat:
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. |
Według mnie optymalne zestawienie na dziś to:
Pareiko – Nunez, Chavez, Czekaj, Jovanović – Kirm, Wilk, Garguła, Melikson, Małecki - Genkow Ciekawi mnie tylko fakt, czy Probierz Stanka np.nie wstawi na lewą obronę, wtedy w środku Garguła wróciłby na ławkę. Oby przesunięcie młodzieżowców do 1 składu podziałało na wyobraźnię niektórych i wzniosą się na wyżyny. To nie jest mecz z serii "już niedługo wakacje" tylko poezja i mordobicie na boisku. Mam nadzieje, ze zgodnie ze słowami Probierza nie trzeba naszych miszczów motywować do tak ważnego pojedynku. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl