Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [23 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków, niedziela 25 marca, 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8655)

Matejas_ 25.03.2012 17:33

Ruch prowadzi i nie broni wyniku tylko walczy o drugiego gola... to mi się podoba. Wisła zupełnie bezbarwnie... przechodzą obok meczu.

Jago 25.03.2012 17:34

Niech ten sezon się skończy... żal na to patrzeć.

karas1983 25.03.2012 17:37

Wy nic nie rozumiecie... Cytując klasyka, to jest zasłona dymana.

Po prostu Probierz wpadł na genialny pomysł uśpienia czujności Ruchu przed ewentualnymi meczami w PP.

Niemożliwym jest przecież abyśmy byli aż tak słabi. Przecież ledwie kilka minut dzieliło Nas od LM...

Zwitter 25.03.2012 17:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1233599)
To nie jest Wisła walcząca i chcąca cokolwiek ugrać, to zgraja łajz rozpieszczonych przez życie.

Tydzień temu przy stanie 0:2 jakoś im się chciało walczyć a dziś już nie? Ludzie, dziś Ruch jest po prostu zdecydowanie lepszy.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1233599)
Kupiłem karnet (zawsze kupowałem), ale tym razem czuję się oszukany, obiecywano mi co innego. Obiecywano mi walkę i emocje do ostatnich sekund, a dostałem kopaninę bez żadnej walki i oddawanie spotkań bez emocji. No i kawior dla vipów, oraz oblodzone schody i durną ochronę dla mnie.

Karnet masz na R22, nie na wyjazdy :P

Matejas_ 25.03.2012 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karas1983 (Post 1233604)
Po prostu Probierz wpadł na genialny pomysł uśpienia czujności Ruchu przed ewentualnymi meczami w PP.

A ja myślałem że gramy 1/8 Ligi Europejskiej przeciw Chelsea bo nas tak cisną :)

63.5 Kg 25.03.2012 17:44

Skonczmy pieprzyc wkoncu.

Ewidentna przegrana z zespolem duzo lepszym.
Ewidentny karny.
Ewidentna czerwona kartka.
Ewidentnie nie zrobilismy sztycha w tym meczu.
Ewidentnie przestanmy pieprzyc o tym PP bo tam tez chu... mozemy zrobic z ta druzyna ...

Poprostu upadek,mamy najgorszy zespol od 16 lat i skonczmy zyc jakimis chorymi zludzeniami.

Dowidzenia.

arrosmay 25.03.2012 17:44

Jakby nie Sergei skończyłoby się piątką...
Brawo Probierz, brawo Wisła

Matejas_ 25.03.2012 17:45

ileż chorzowianie mają serca dla nas :)

7 kotów 25.03.2012 17:46

bilans po tym meczu powinien byc: 0:4 w golach i 0:3 w czerwonych kartkach.

Filippo 25.03.2012 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1233607)
Skonczmy pieprzyc wkoncu.

Ewidentna przegrana z zespolem duzo lepszym.
Ewidentny karny.
Ewidentna czerwona kartka.
Ewidentnie nie zrobilismy sztycha w tym meczu.
Ewidentnie przestanmy pieprzyc o tym PP bo tam tez chu... mozemy zrobic z ta druzyna ...

Poprostu upadek,mamy najgorszy zespol od 16 lat i skonczmy zyc jakimis chorymi zludzeniami.

Dowidzenia.

No własnie..skoncz pieprzyc. Ewidentny karny? A za co, skoro Wilk nawet nie dotknął Zienczuka, ba został przez niego kopnięty :D Smiech na sali... Czerwona kartka tez ewidentna? Yhym...Tiaaa...

mitmichael 25.03.2012 17:49

To sedziowanie to jest kpina - polowe arbitrow powinno sie powiesic na szubienicy

TymonPRO 25.03.2012 17:49

Junior Diaz man of the match,wypierdalaj oficjalnie
Każdy jego mecz to porażka

Wstyd i hańba,to nie jest Wisła Kraków to jest pseudo twór

PS:Brawo dla Pareiki i Małego za ambicję

BRAWO ZA TAKTYKĘ DLA TRENERA

simao4 25.03.2012 17:49

najwiekszym błedem było zwolnienie Maaskanta;) teraz grają jeszcze gorzej niż grali;) za Maaskanta. może i grali słabo ale zdażały sie jakieś w miare przyzwoite mecze i jeszcze cos wygrywali a teraz samo dno. przykro patrzeć

wolfy 25.03.2012 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karas1983 (Post 1233604)
Wy nic nie rozumiecie... Cytując klasyka, to jest zasłona dymana.

Niemożliwym jest przecież abyśmy byli aż tak słabi. Przecież ledwie kilka minut dzieliło Nas od LM...

To było dwóch trenerów temu.

felipe 25.03.2012 17:52

Juz nie przesadzajcie, ja tam dziś walkę i zaangażowanie widzę. Zwyczajnie Ruch jest ewidentnie na fali, w dodatku na pewno nie pomógł nam sędzia . Reasumując - porażkę można było wkalkulować, sporo ekip tam przegrało.

Mistrzostwo przegraliśmy u siebie - za Maaskanta i Moskala zwłaszcza, przegrywając z tuzami typu Podbeskidzie. Trzy punkty w tych meczach dałyby nam teraz pierwsze miejsce w tabeli, prosta matematyka...

sportnh 25.03.2012 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1233614)
Junior Diaz man of the match,wypierdalaj oficjalnie
Każdy jego mecz to porażka

Wstyd i hańba,to nie jest Wisła Kraków to jest pseudo twór

PS:Brawo dla Pareiki i Małego za ambicję

to co powiesz o Kirmie:D:D:D:D

hahahahahahaha kirm co za mecz

Enek 25.03.2012 17:53

Małecki miał w 100% racje. To nie jest drużyna a skupisko ludzi. Większości nie zależy na wyniku, nie chce się biegać, tylko czekają na wypłatę.
W tym meczu idealnie było widać komu zależy na grze w Wiśle.
Pareiko (gdyby nie on byłoby 6-0), aż żal mi go było patrząc z kim ma grać w obronie. Małecki i Garguła po wejściu biegali, chcieli, ale nic z tego. Wilk jak zawsze walczył i to tyle. To jest straszne, Diaz i Genkov też niby chcieli, ale to nie to.

Teraz poświęcę kilka słów dla Kirma. Od kilkunastu meczów jak Boga kocham on się kopromituje, mało tego kompromituje Wisłę. Dzisiejsze zwody\wrzutki obnażyły go w 100%. Na jego miejscy zrzekł bym się pensji za ostatnie 3 miesiące. Podobnie zresztą powinna postąpić cała kadra. Za co oni biorą tyle pieniędzy za co? Małecki wszedł i raz dośrodkował, Kirm dośrodkowywał chyba z 5 razy i ani razu piłka nie podniosła się nad ziemię.

Kadrę mamy śmiesznie słabą. Sezon powinni dograć młodzieżowcy. O kurde, sory, my nie mamy młodzieżowców... mój błąd.
Ciekaw jestem co się stanie po sezonie, bo tak być nie może.
Mam wrażenie, że dobrali byśmy 8 zawodników z 3 ligi i zagrali by lepiej niż nasi "najemnicy" dzisiaj. Mecz wyglądał jak Ruch Chorzów - Pareiko.

wolfy 25.03.2012 17:53

Parejko najlepszym zawodnikiem meczu.

Matejas_ 25.03.2012 17:54

trzeba tą przygłupawą przyśpiewkę zmienić na "przykro nam jest patrzeć, kiedy Wisła gra! z taką grą Wisełka, szybko sięgnie dna!" :D

kha1 25.03.2012 17:55

Gra z Wisłą w chwili obecnej to darmowe punkty. Gdyby nie oni zresztą, miałem dziś 120€ za kupon...

|el0|ManoeL 25.03.2012 17:55

ja pierdo.e...ci sedziowie sa po.ebani...zal patrzec na ich sedziowanie :/ kartki i karny z h.ja wyciagniete......pzpn pzpn jeb.c jeb.c pzpn!!!!

63.5 Kg 25.03.2012 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo (Post 1233612)
No własnie..skoncz pieprzyc. Ewidentny karny? A za co, skoro Wilk nawet nie dotknął Zienczuka, ba został przez niego kopnięty :D Smiech na sali... Czerwona kartka tez ewidentna? Yhym...Tiaaa...

Otworz oczy czlowieku....90 minut czasu bylo zeby strzelac bramki a nie plakac jacy to wszyscy sa zli dla Wisły...
Jestesmy bardzo slabym zespolem w bardzo slabej lidze i niech to moze dotzre do ciebie ze na chwile obecna zespol pokroju Ruchu Chorzów jest zespolem od Nas duzo lepszym.

TymonPRO 25.03.2012 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1233618)
to co powiesz o Kirmie:D:D:D:D

hahahahahahaha kirm co za mecz

O właśnie i ta łamga,kupił sobie buty jak C.Ronaldo,pewnie myśli że ma taki sam drybling bo co chwila by się kiwał

PS:
Graliśmy katastrofalnie ale jeszcze jedno
Sędzia chu.

qchar90 25.03.2012 17:56

Pareiko uchronil nas przed blamazem.
ale znajac zycie to Bednarz nie dogada sie z Pareiko w sprawie przedluzenia kontraktu i bedzie dupa
Gargula biegal? no ....a mac, on byl nie widoczny

Daja`n 25.03.2012 17:56

W tym meczu widziałem trzy dna.Pierwsze dno to gra naszej Wisełki,drugie dno to sędziowanie a trzecie dno to komentatorzy w C+!!!

7 kotów 25.03.2012 17:56

Odkąd przyszedł Probierz spadło nam posiadanie pilki w meczu. Teraz cudem utrzymujemy sie 40-45%.
To ma przelozenie na stwarzane sytuacje.

Wisla gra tak jak grala Jagiellonia czy ŁKS. Czyli chujowo.

kono 25.03.2012 17:56

Żenada, rozgonić tą zbieraninę czym prędzej.

michalekzet 25.03.2012 17:56

nie wiem skąd u niektórych optymizm przed tym meczem i przed PP, że niby dzięki niemu uda nam się wejść do LE.
Fakty:
- MAMY 22 STRZELONE GOLE
- mniej od nas mają tylko 4 drużyny :) craxa, LKS, lechia i widzew - niezle towarzystwo
- mamy najgorszych graczy ever,
- w składzie gra zazwyczaj jeden Polak,
- na ratowanie wyniku wchodzi małecki :)

Wisła z czasów I smudy lub kasperczaka pojechalaby z obecna Wisłą 6:0 do przerwy

tofik 25.03.2012 17:57

Zbieramy plony beznadziejnej, oszczędnościowo - dziadowskiej polityki właściciela. Nie można wiecznie sprzedawac najlepszych piłkarzy, sprowadzać byle kogo w to miejsce i liczyć na dobrą grę i wyniki na tym samym poziomie.

thechris 25.03.2012 17:57

Dobrze, że Maaskant trochę uciułał punkcików bo by były problemy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl