![]() |
Rzeszów -30, ale jadę do Jawornika Polskiego dziś wieczorem. "Teściowa" mówiła o tym, że w nocy mają i -34.
EDIT: W Rzeszowie mowa o temperaturze w nocy. |
Skawina godz 6 , -23
|
Na Skarpie godz. 5:30 -20
|
Nowy Kleparz - 8:45 - -19
|
samochód nie ruszył, tramwaje na królewskiej zdechły...
|
Rano w Krynicy -27, ale powiem wam jak w dzień słoneczko przyświeca w termometr to tylko -3 jest więc gdzie ten mróz :)
|
ile k...wa można
mija siódmy dzień i -16 ciągle :[ |
ale pomyślcie, jak ciepło będzie przy -5 :D
|
Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno! Takie jest odwieczne prawo natury.
|
u mnie cały czas w granicach -12C / 19C.
|
Podkarpacie - dzisiaj to już lajcik. -12 :)
|
U mnie dziś termometr pokazuje -6. LOL.
|
-21, dawno tak nie zmarzłem na dworzu. Ale Suwałkom i okolicom to współczuje i tak :D
|
Cytat:
|
Cytat:
U mnie dziś na dworze/polu było 16 stopni i na łyżwy się wybralem bo ładnie słońce świeciło :) fajna sprawa jakiś sport w taki mróz. :p |
- 29 mi komputer w samochodzie pokazał w ok. Bytowa. Wrzucanie biegów w takiej temperaturze wymaga bica Marit :)
|
Ledwie -5 na dworze (polu :foch:), panowie wiosna niemal ;)
|
Ocieplenie idzie, tylko -2 na moim termometrze! Fajna pogoda na narty, śniegu sporo, mróz nie straszny :P
|
Prze*ebany ten śnieg. Już wolałam -20. :/
|
Zmieńcie temat z Ile macie na termometrze na Gdzie macie termometr...
|
Cytat:
śnieg nikomu nie przeszkadza - nie mówiąc o problemach z odpalaniem aut, z braku możliwości otwarcia okna w mieszkaniu bo piździ jak w kieleckim i do tego co najważniejsze - potworny smog nad miastem bo każdy komin grzeje na maksa przy minus 20 :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl