![]() |
Po zakończonej właśnie kolejce można powiedzieć, że niemal wszystko ułożyło się pod Wisłę (jedynie Polonii udało się wygrać). Najpierw my wygrywamy w meczu "o sześć punktów", później punktów nie zdobywają Legia, Lech i Ruch. Z drugiej jednak strony Korona zwyciężając Legię zrównała się z nami punktami.
Jesli Widzew z nami wygra, to znajdzie się przed nami w tabeli i oni o tym wiedzą. |
Cytat:
Waldek Sobota on wszystkich mijał widział bym go u nas:) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do meczu z RTSem. Będzie na pewno ciężki bo nasze gwiazdorki zmęczone będą po czwartku. Chciałbym wreszcie zobaczyć chociaż na chwilkę Maora, no i oczywiście ambitną nieustępliwą walkę. Tylko 3 punkty w takich meczach i do tego u siebie bo inaczej o MP można zapomnieć... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Biletów na C już podobno nie ma.
|
Cytat:
|
Ciekawe ..:)
2tyg temu widzialem kawałek meczu Widzewa z Koroną,-podwójne ekspresso ,bo inaczej ogladac sie tego nie dalo,rzutki na Eurosporcie wyzwalają wiecej adrenaliny. A potem zobaczylem ten sam senny i smutny Widzew w Poznaniu,i zastanawialem sie czy to ci sami co z Koroną.Madre akcje ,szybkosc,dobre podania.W zasadzie byli lepsi niz Amika. Wniosek? jest taki ze kolejny rywal w Polskiej Lidze jest jak pudelko czekoladek-nigdy nie wiesz na co trafisz.:) |
Cytat:
Moim skromnym zdaniem we czwartek Kaziu powinien troszkę oszczędzić kilku podstawowych piłkarzy...te dwa mecze TME które nam zostały są bardzo ważne, musimy je wygrać. Ja po cichu liczę ( mam takie nawet przeczucie ) że Wisła wygra 2-0. Trzeba zagrać ofensywnie nie patyczkować się z Nimi. |
Biletów na C już podobno nie ma.
Skad to info ??? OBY TAK BYLO , .......... choc nie chce mi sie wierzyc |
Cytat:
|
A może mi ktos potwierdzi czy karnet z tej rundy obowiązuje na mecze z Widzewem i Polonia??
|
Było pisane już że obowiązują.
|
Nie ma na C. Kibice sukcesu wrocili !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jesli na c nie ma to na d będzie przedłużenie młyna ?
|
Chyba tak bo na C3 ma być coś ekstra nie wiem czy wszyscy się zmieszczą na reszcie trybuny.
|
Znow ta menda Piasecki nam posedziuje...:evil:
|
Zastanawia mnie jaki skład wybiegnie na mecz z Widzewem, ponieważ kontuzja Czekaja i brak Nuneza wywołać muszą pewne roszady. Kontuzja Sobolewskiego powoduje, że Wisła posiada obecnie 2 defensywnych pomocników-Wilka i Bruda. Ten drugi jak dotąd nie zachwyca, więc jest pewien problem......
W ramach czysto akademickiej dyskusji jestem ciekawy czy możliwy jest następujący wariant: Pareiko-Paljić, Chavez,Jovanovic, Lamey-Diaz,Wilk, Garguła, Małecki, Iliev-Biton czyli Jovanovic w miejsce Diaza na stopera, a Diaz w miejsce Nuneza jako defensywny pomocnik no i Iliev za Kirma, Andrazowi troszkę posiedzenie na rezerwie może by pomogło. |
Cytat:
U siebie gramy ze sredniakiem i na 2 def pomocnikow? bez przesady... Pareiko - Jovanovic, Chavez, Bunoza, Diaz - Wilk, Melikson, Gargula - Malecki, Genkov, Iiliev Zmiany Jirsak za Meliksona ok 60 min - stopniowo niech sie go wprowadza Boguski (on faktycznie kontuzjowany? po meczu Kazek mowil tylko ze go musza oszczedzac) za Iilieva ok 70 min Biton za Genkova ok 75 Gladkie 3:0 |
Cytat:
Ja bym zamiast Paljicia na lewej obronie wystawił kogoś z MESA. |
Chyba z NASA.
A co z tym Dzalamidze? Jak na 18lat to nieźle sobie poczynal. |
Dzalamidze juz w Widzewie nie zagra bo podpisal kontrakt z Jaga.
|
Heh no to ładnie. Szkoda że ktoś od nas nie pomyślał...
Pewnie jeszcze za darmo. |
Nie za darmo poszedl cos musza zaplacic. Widzew mial opcje pierwokupu z czego nie skorzystal
|
300 tys. Euro bodajże.
|
A po co nam gość, który poza robieniem wiatru nie daje nic drużynie? Oglądałem jego pare występów i robi więcej złego niż dobrego.
I nie za darmo, trzeba go było wykupić z jego poprzedniego klubu. |
No to dobry interes zrobili. Napewno coś się im zwróci, młody z dobra technika za 300 jak znalazł.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl