![]() |
Biała Gwiazda zagra w składzie: Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Biton, Iliev
|
Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Biton, Iliev
Oto skład Wisły. Jest Biton za Genkova i Paljic za Diaza. |
Po jaką cholere Melikson, znów człowiek będzie drżał o jego zdrowie
|
Chyba najlepsze zestawienie na chwilę obecną. Jestem ciekaw gry Bitona !!! Musimy zwyciężyć, Jazda, jazda, jazda... !!!
|
Cytat:
To moze niech w ogole nie gra....:rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest piłka nożna, kontuzje się zdarzają. A urazu to można się nawet w domu nabawić, jak choćby Canizares prze MŚ :D |
to może oddamy go komuś za darmo ..
fajnie, że Biton zagra od 1 minuty, czuję, że dzisiaj coś strzeli .. mam nadzieję, że Wilk nie zagra drugiego takiego meczu jak na Widzewie gdzie grał katastrofalnie zastanawia mnie tylko zmiana Diaza .. |
Maaskant pewnie sobie myśli "Mam Meliksona i nie zawaham się go użyć" i prawidłowo.
Jak ma złapać kontuzje to może ją równie dobrze złapać na treningu albo wchodząc po schodach. Poza tym, tyle razy go w meczu kopią, przewracają, a on niewzruszony gra dalej na tym samym poziomie. Jest nieśmiertelny i nie ma potrzeby, żeby go oszczędzać. |
ma ktoś link do relacji w necie?
|
A moim zdaniem jest to optymalne zestawienie pierwszej 11 i takim składem zagramy z Apoelem.
Diaz jest mniej więcej równy z Paljiciem, a Genkov póki co bez formy. Za tydzień trener pewnie oszczędzi co bardziej zmęczonych graczy. Dziś muszą grać najlepsi co by rytm meczowy mieli w nogach. Burza nad Warszawą... |
Grzesiu Milelcarski jako komentator- od razu lepiej:)
|
zaczynają się jaja z transmisją ...
dawny C+ wróć proszę. |
Szkoda, że trener na ławce nie znalazł miejsca dla Boguskiego. Pograł 8 minut, zaliczył asystę i następny mecz poza kadrą.
|
Genkov za Bitona, od razu po przerwie
|
Jeśli nie możesz wygrać, chociaż zremisuj. Mam nadzieję że nam Polonia nie ucieknie na 5 punktów po 2 kolejkach. Trzeba walczyć do końca.
|
Cytat:
|
Genkov dobrze przytrzymuje piłki, dając miejsce skrzydłowym.
|
Gramy taki piach, że szkoda gadać. Wychodzi na to, że jeden mecz nam się udał w tym sezonie na razie.
|
kurde iliev zszedł ... i słychać naszych :)
|
Dudu łowca... hmm.
Pomóżcie coś wymyślić na jego cześć. |
Jest :)
Jeszcze jeden! |
rnandez - co do tego Dudu, może tak:
Nikt Wisełki nie pokona, gdy w ataku ma Bitona! No i na razie by się to sprawdzało. Gol z Widzewem, dziś kolejna bramka... |
co kirm zrobił ... k...a !!!!!!!!!!
|
Ale Kirm s.......ił :evil:
|
Kirm - gratuluje, zasługujesz na premie. A Biton porusza się jak mucha w smole, nie nadaje sie do takiej taktyki z 1 napastnikiem.
|
cóż, Kirm i Wilk antybohaterami meczu. Ale zdarza się, to dopiero początek, kilka ładnych akcji Wisła stworzyła. Następny mecz gramy na R22 i nie ma inne opcji - tylko zwycięstwo.
|
Wielki szacunek dla Sobolewskiego, skuteczny Biton i katastrofalny Kirm. I znowu tylko 1-1. Tyle że to dopiero początek sezonu. W sumie ten remis nie jest taki zły.
PS. Tyle że szacunek do naszych piłkarzy jest wskazany, bo jego brak jest niezrozumieniem roli kibica. Wspierajmy naszych na dobre i złe. Tyle. |
11 na 10 cwielongow dla Kirma....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl