![]() |
Cytat:
|
Oczywiście! Każdorazowo na transmisję, a dodatkowo raz by zakupić w miarę dobry sprzęt.
Oczywiście PayPal. |
Szkoda,że nie da się SMSem, wiecej osob by wpłaciło .
|
Bez dyskusji wpłacę.
|
Luzik, wpłacę.
Choć wydaje mi się, że odzew powinien być większy.. w końcu to drużyna mistrza Polski. W dodatku to.. Wisła Kraków! W takich momentach, taka akcja powinna trwać kilka godzin. |
daje15 zł...
|
5 zł spokojnie
|
Lepiej te kilka tys zł ktore uzbieracie przelac na pomoc chłopakowi, ktoremu grozi amputacja nogi...
|
Rzucam 5tkę bez gadania.
|
podbijam temat!!!
|
Cytat:
A co do akcji to oczywiscie tez sie pisze, jesli 5 to max to bedzie 5, jesli nie to zawsze cos wiecej chetnie przeleje. |
2 zeta conajmniej.
|
Jesli 5 to maks to dam 5 ale tylko i wylacznie platnosc paypalem niestety, nie mam innej mozliwosci.
|
5 zł - spokojnie
|
Nie będę żadnych sparingów oglądał, ale mogę Wam dorzucić tego zeta symbolicznie, żeby to Was jakoś wspomogło.
1 zł. wpłacę. ;) |
Kiedy ten następny sparing?
EDIT: Już wiem, na szczęście będę już po egzaminie, więc - DAJĘ 5 ZŁ. |
5 zł. w słusznej sprawie nawet więcej się znajdzie.
|
5 PLN i ode mnie ;]
|
Szkoda, że nie wpłacacie tak chętnie kasy na jednego z nas...
|
Ok mogę wpłacić;) tylko nie dam rady wpłacać za kilka meczy z rzędu po ileś tam złotych(np. 5-10zł za każdy sparing)
Przelew, Mbank |
SMS 9 PLN + Vat (albo dwa 5 PLN + Vat).
Jeśli to będzie możliwe to bardzo zależałoby mi na ściągnieciu na dysk całego pliku z meczem. Proponuję abonament na transmisje kanału Wisła.TV (z różnymi możliwościami płatności, w tym koniecznie SMS - w takim przypadku koszt dla płacącego może być znacznie większy niż np. przy przelewie) - w zamian za to dużo więcej transmisji (piłka, kosz, siatka, futsal). Koniecznie z możliwością ściągania meczy na dysk (nie każdy niestety ma szybki Internet :-() Poza tym myślę, że sporo osób chętnie skorzystałoby z relacji SMS-owej "bramka po bramce" - niestety nie zawsze można być/oglądać każdy mecz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tutaj trzeba napisać o wpłacie by można było ocenić zainteresowanie czy warto się za to brać. W temacie o pomocy nikt nie napisze "wpłaciłem właśnie 5zł patrzcie na mnie jaki jestem zajebisty".
|
Cytat:
|
+ 5 zł. 10 znaków
|
Jest transmisja płacę 5 zł , jak będzie taka potrzeba to i 10zł dam.
Ale powiem wprost, jak by mi ktoś dał możliwość zapłacenia miesięcznie 10-15 zł i w zamian za to dał telewizję Wisła.tv gdzie ramówka by trwała od 18-22 gdzie można by zobaczyc jakieś stare mecze ligowe, pucharowe z roku 2000, 2003 i do tego jakiś fajny magazyn gdzie by mówiono o historii klubu , były by wywiady z zawodnikami, trenerami to ja bym zapłacił te 10 -15 zł miesięcznego abonamentu. Na początku nie musiało by to być nic wielkiego, gdyby z czasem się to jakoś fajnie rozwineło to mielibyśmy co oglądać. A jest wiele platform do takiego przekazu, Soupcast, justin tv itd. |
Smsy by się przydały, wiem, że mało za nie dostajecie, ale lepiej jak by ktoś wysłał smsa za 4zł + vat niż nie zrobił nic w tej sprawie, a dużo osób by na to poszło. Także zróbcie może 2 opcje ;) Albo coś takiego jak dotpay.
|
Cytat:
Co to jest te 10-15 zeta wiecej na browara sie w tygodniu wydaje. Cytat:
|
też jestem za. 5 zł a jak trzeba - więcej
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl