![]() |
O proszę! 9 bramka Kirma w sezonie.
|
dużo chaosu w meczu - wiślacy nie grają zbyt agresywnie. Nie utrzymujemy się dlugo przy piłce, brak środka pola przez co nie gramy ataku pozycyjnego. Melikson nie dostaje prawie wcale piłek - Garguła nie przekonuje na rozegraniu. Gramy troche jak A klasa. Na plus Sivakow (IMHO)
|
Bo nie ma Meliksona na środku by rozdawał piłki do skrzydłowych :P Trener próbował Meliksona na jednym skrzydle, nie sprawdziło się to teraz próbuje na drugim. Nie wiem dlaczego na siłę tego próbuje bo widać dalej się to nie sprawdza.
|
Tenzen ,ale może sprawdzać ,bo już o nic nie gramy szczerze mówiąc ,a warto sprawdzić przydatność Garguły ,który sam powiedział ,że chce grać ,a nie grzać ławę.
|
Cytat:
|
Sivakow będzie grał w obronie, no to ciekawie ;]
|
Przepraszam za off'a ale może ktoś wyjaśnić jedną kwestię ?
Otóż. Bramkę dla starozakonnych strzelił Klich, który w ostatnim meczu z Widzewem otrzymał czerwoną kartkę. Jak to k**a jest ?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
gdzie gra burd
|
Nikt nie pisze. Ale już 2 : 0.
|
Melikson z karnego strzelił
|
wiem ze 2-0 ale jak ustawili burda bo nie wiem jak go ustawili
|
Sivakow przeszedł do obrony a Brud w pomocy
|
Cytat:
Ale 11 na 11, przeciwnik gra pressingiem i na skrzydle Meliksona znacznie łatwiej stłamsić. Nie mówię, że on nie nadaje się na skrzydło, ale potrzebny jest na środku i tam może też rozwinąć swój potencjał. |
Nie pamiętam, żeby tylu młodych Wiślaków grało kiedyś w Ekstraklasie nawet po zapewnieniu Mistrzostwa :) Jednak co holenderska myśl szkoleniowa, to holenderska myśl szkoleniowa.
|
Meliksona to tylko mozna faulem zatrzymac a samo wykonanie 11stki piekne - spokojnie, na legalu :D
|
dobrze ze graja rezerwowi
|
Cytat:
|
6 Polaków w barwach Wisły na boisku , chyba to sobie zapisze bo w tym roku więcej możemy juz nie zobaczyc ;p
Rios na 3-0 , ale jakby tego nie strzelił to by miał naprawde dużą burę od trenera |
Świat się kończy, Rios zdobył bramkę :P
|
Uwaga! Uwaga! Fan klub Riosa zaraz wykona falangę na forum :) Sam chciałbym, żeby Rios grał od 1 minuty w następnym meczu.
|
No w koncu Rios strzela gola w ekstraklasie :D Burliga znowu bedzie miał szanse zagrac bo Cikos bedzie pauzował za kartki
|
Rios - bramka na pożegnanie !!!
|
Jak grał Bury?
|
- Zagłębie - Wisła II 0:3
- Przełamanie Riosa. Szkoda, że nie mam możliwości obejrzenia tego spotkania. :-/ Jakby co to jutro o 19:15 jest powtórka spotkania na Orange Sport. |
Kirm dzis 9 bramke strzelil i asyste zaliczyl :)
|
Prośba do osób które mogły obejrzec to spotkanie ( a bylo ich niewiele , pewnie pareset w całej Polsce ;p ) o jakies subiektywne oceny wszystkich piłkarzy , bo suche relacje tekstowe mało mówią o całości .
FraMat? |
Cytat:
na przedłużenie wypożyczenia chyba :-D:-D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl