![]() |
Cytat:
|
Mistrz mistrzem, ale jednak mecz z Legią to mecz z Legią. Wolę przegrać z Zagłębiem. Marzy mi się powtórka z przed roku gdzie Brozio hat-tricka na Łazienkowskiej ustrzelił ;)
Pareiko Cikos Jaliens Chavez Paljic Sobol Sivakow Mały Guła Melikson Genkov |
Komisja Ligi pewnie da odpocząć Małemu na kilka meczów tym bardziej że mamy jeszcze mecz z Legią
wątpie, poszła już fama do mediów co niby powiedział choć nie mają 100% pewności bo rownie dobrze mogl powiedziec "szczochu" a nie "czarn...", nie odpuszczą a za domysły też potrafią ukarać, coś czuje że na więcej niż 3 mecze i w nowym sezonie nie zagra od początku, dosyć śmieszna sytuacja by była |
Cytat:
Może tak byc ale nie musi... Mam nadzieje ze Mały zagra z Legią...:> |
Czyktos z chlopakow z Warszawy jest w stanie podac przypuszczalny Wasz sklad??
|
Czy kibice nie organizują wzorem innych drużyn wycieczki krajoznawczej do Warszawy? Zwiedzanie Łazienek albo muzeum Fryderyka Chopina?
|
Pewnie zawiesza Maleckiego na ten mecz ,bo Grzesiu Lato chce byc Europejczykiem ,pewnie mu naświetlali reklamy "Uefa against racism" itd :-/
|
Od początku powinien zagrać Jovanic kosztem Pareiki , Sivakow za Wilka ( co naturalne ) oraz Jirsak za Kirma lub Małego ( jeśli będzie pauzował , wtedy Melikson na skrzydło ). Mamy koniec sezonu więc trzeba zrobic pewne wietrzenie składu na kogo możemy liczyc w el LM . Pareiko powinien sobie odpocząc do końca bo wiadomo na co go stać . Co innego Jovanic który jest wielką niewiadomą , a w przyszłym sezonie nawet w rezerwie powinniśmy mieć pewnego bramkarza .
|
Generalnie Legia jest słabsza w tym sezonie, można by powiedzieć, że jest wyjątkowo słaba jak na Legie. I z jednej strony dobra okazja aby wygrać z nimi na ich terenie, lecz historia dobitnie pokazuje, że nie ma co liczyć na zbyt wiele. Jak Wisła przyjeżdżała na Łazienkowską jako mistrz dostawała w dupę, jak mistrzem była już Legia przegrywała. Niestety, ale boję się, że jeszcze nasi grajkowie nie mają mentalności profsjonalisty, który w każdym meczu bez względu na wszystko powinien walczyć na pełnych obrotach.
Sobota niedługo, to się okaże. Było by to piękne wygrać z Legią w Wawie. |
Cytat:
|
Tylko zastanowy sie czy slowo "czarnuch" to oznaka rasizmu??
|
Cytat:
|
Ja obstawiam wtopę jak tradycja nakazuje, zwycięstwo byłoby bardzo miłą niespodzianką. No chyba, że mamy do czynienia z nową Wisłą, jak jebną Legie zacznę wierzyć w LM :D Rzecz jasna, nie żeby to był jakikolwiek wyznacznik sportowy, a wyłącznie oznaka, że nastąpiło jakieś mentalne przełamanie, zerwanie z naszą tradycją hie hie.
Dawno na takim luzie nie oglądałem meczu z Legią jak to się szykuje w sobote. Zawsze ciśnienie, tym razem pełen spokój, sobota popołudnie, słoneczko, grill, browar i żaden wynik nie spieprzy mi humoru. Trzeba zachować trochę włosów w naturalnym kolorze, coby siwizna jej przyprószyła dopiero jak będą el. do LM. |
Warszawa, cabrón saluda al Campeón!!!!!
i tyle w temacie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mamy niezgraną drużyne a wy chcecie rezerwowych do składu na siłe wpychać. Brawo kibice.
|
Cytat:
|
Całe szczęście, że nie zagra ten drwal Borysiuk - Boguskiego jak wyciął to chłopak do dzisiaj do siebie nie doszedł, a formy pewnie już nigdy takiej nie odnajdzie. Bałbym się o Meliksona, ale na szczęście Borysiuk sam się wyeliminował.
Z Legią na pewno Maaskant puści I skład czyli jedyne zmiany to zmiany z musu - Sivakov za Wilka, i ktoś za małego - ja optowałbym za Gargułą - spokojnie możnaby sprawdzić czy mógłby grać z Meliksonem w przodzie, a poza tym jest również lewonożny, więc mógłby z Meleksem wymieniać się pozycjami. Kirm wówczas na prawe skrzydło. Obawiam się jednak, że trener postawi na Jirsaka, a Meliksona przesunie na lewo. Tradycją jest, że gdy zdobywamy mistrzostwo, to na Legii nie mamy czego za bardzo szukać - za Kasperczaka 2 konkretne porażki (1:4 i 1:5), za Skorży dwa razy po 1:2 w 2008r. była to pierwsza porażka w sezonie. Ostatni raz w mistrzowskim sezonie na legii wygralismy prawie 10 lat temu. Biorąc pod uwagę formę obu drużyn i brak w Legii - Vrdoljaka i Borysiuka - możemy liczyć na wygraną, może nie tak wysoką jak rok temu, ale przyjmę każde zwycięstwo ;-) |
Żadnymi rezerwami, na Legię tylko pierwszy skład. To że mamy już mistrza nie znaczy że możemy sobie pozwolić na odpuszczenie reszty meczy. Trzeba pokazać klasę do końca.
|
Cytat:
Maor Melikson zagrał dla Wisły 12 razy. Genkov 9 razy. Może by coś razem jeszcze pograli, żeby się lepiej rozumieć? Podobnie defensywa i Pareiko... |
Jakoś nie wyobrażam sobie Maaskanta, żeby wystawiał na mecz o punkty rezerwowy skład.
Dla niego to też jest bardzo prestiżowy pojedynek. Myślę, że chciałby jeszcze raz pokazać Maciusiowi, że jest lepszym coachem. |
Vrodljak pauza tak?? co by nie mowic bez teg gracza powinnismy spokojnie srodek zdominowac = 3pkt dla nas
|
kolega mi mówił ze Warzywniaka na stoperze szykują
|
Co myślicie o zamianie pozycji Maora i Kirma?
Kiro do środka, a Maor na skrzydło.. |
Będzie szpaler ? :> http://www.youtube.com/watch?v=m0vMh_8YoJo
W sumie fajna tradycja mogłaby i w Polsce zapanować. |
Cytat:
Było by miło, ale mało prawdopodobne to jest. Jeśli już Wilka ma nie zagrać za kartki, to dał bym szanse Riosowi w ataku z Genkovem na osłabioną i tak Legię. |
Cytat:
Czemu nie Burliga? Czemu nie Jovanic? Czemue nie Kowalski? Czemu nie Garguła tylko właśnie Rios? Obalmy mit, on kotem u Nas nie będzie. |
Cytat:
|
skonczcie pierdzielic glupoty o wstawianiu jakichs szczylow z Młodej Ekstraklasy, ktorzy na widok stadionu Legii mieli by pełne pory
niech debiutują, graja, ale nie w takich spotkaniach... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl